balazsk Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Ismerős a dolog! Osztom a véleményed! Az a durva hogy nekem vittek már el zsír újat és olyat is amit szégyen volt autón tartani annnyira ramaty állapotan volt. Az kinek kellett és minek? Vaterán lehet venni. Off Láttam a vaterán, de két hetes volt, mert 28.-án vettem át az autót a szalonban. Nem látok a pipától, qrva ideges vagyok! És különben is?! Miért én vegyek? Én egyszer vettem már rá!!! Kifizettem! Késő bánat eb gondolat, de bosszant! Le kellett volna vennem, elmenni a tescoba és venni valami gagyit. aztán ha kell a gyári, akkor felrakni. De ez már csak utólagos.... Azt nem bánnám, ha elvinnék, 500Ft/db. De ez? 7000/db... A kopogásra, kattogásra visszatérve: beszéltem a schillerrel és ezzel kapcsolatban van egy "visszahívási" kampány, hogy az üzemanyag tartály szellőztető csőbe kell valami spirált, meg még valmait beépíteni, és akkor megszűnik a dolog. (elvileg!) Ma megyek megnézik, hogy az-e a baj... Majd referálok! Üdv.: Krisztián Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Fordszámra kattog? Vagy csak néha? Hát ütemesen kattog, igen azt hiszem fordszámra. De ma megyek a schillerékhez. Remélem nem szelep. Igaz, hogy ma sem hallottam egyből mikor beültem reggel, csak kb üzemi hőn... de akkor nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Ha a fordszámra kattog, akkor az nagyobb gond is lehet... milyen olaj van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Ha a fordszámra kattog, akkor az nagyobb gond is lehet... milyen olaj van benne? még a gyári. 1,5 hetes az autó. és ez előtt még ilyet nem hallottam tőle. Igaz, volt egy kis problémám, mert megitélésem szerint nem volt benne elegendő olaj, mikor hazaértem, így egyből visszamentem a szalonba, ahol 15 perc (autó egyedül) állás után már bátran mutogatták az olajszintet, hogy kielégítő... no comment! remélem ma kiderül és produkálja ahangokat a szervzbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 még a gyári. 1,5 hetes az autó. és ez előtt még ilyet nem hallottam tőle. Igaz, volt egy kis problémám, mert megitélésem szerint nem volt benne elegendő olaj, mikor hazaértem, így egyből visszamentem a szalonba, ahol 15 perc (autó egyedül) állás után már bátran mutogatták az olajszintet, hogy kielégítő... no comment! remélem ma kiderül és produkálja ahangokat a szervzbe :lol: Az olajszintet csak bizonyos állásidő után kell ellenőrizni, hiszen működés közen felnyomja a szivattyú az olajat a motorba, és csak egy bizonyos udő után folyik le nagy része. Ha én is leáálítás után rögtön kíhúzom a nívópálcát, akkor még feléig sincs a szintnek, 10 perc után meg a max-on áll. de ez még a motortérben is fel van írva egy kis matricára. Biztos, hogy nem az olaj miatt van baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 elfeljetettem: :lol: Keresnék a kesztyűtartóba "polcot", vagy nemtom' minek nevezzem. :lol: Most egy nagy légtér a tartóm... :lol: nem tetszik így... (kukacos vagyok? :P ) Aki tud ilyet, szóljon legyenszíves... illetve véleményezésre feldobnám a kérdést, mi a véleményetek erről: http://www.cerberos.hu/ Azt írják komplett védelem... kitudja. ;) Üdv.: Krisztián Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Jól hangzik a dolog..így elsőre hozza azt az árszínvonalat amit más cégek is...Váltózárba és motortérzárban én mindenképp maradnék a Multilcok-nál! De kíváncsian várom, hogy a Cerberos-sal van e valakinek személyes tapasztalata... Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Keresnék a kesztyűtartóba "polcot", vagy nemtom' minek nevezzem. :lol: Ha már úgy is mész a Schillerhez kérdezz rá Náluk! Elvileg rendelhető tartozék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 ..., Keresnék a kesztyűtartóba "polcot", vagy nemtom' minek nevezzem. :lol: Most egy nagy légtér a tartóm... :lol: nem tetszik így... (kukacos vagyok? :lol: ) Aki tud ilyet, szóljon legyenszíves... ... Az nem széria? Nekem van alsó és felső rekesz, de nem kivehető a polc....asszem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Szerintem kivehető. Bontóban tutira találsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Szerintem kivehető. Bontóban tutira találsz. elég "sok" mindent kéne bontóban venni az új autóhoz! kéne motortér hangszigetelés, kéne polc a kesztyűtartóba... meg még valamit találtam, de msot nem jut eszembe... biztos én vagyok a birka, de 3 millióért szerintem ezek alapban kénének... szép magyar szó. :lol: FONTOS! akinek a twinport motorja "kattog" érdeklődjön a kereskedőnél, mert azt mondta a schiller, hogy erről a jelenségről tudnak a gyárban, de nem hívnak vissza autót, de ha jelentkezel, akkor regsiztrálnak és megrendelik a csövet és kicsrélik, mert "típushiba". a szellőztetőnél kell cserélni. (tank) vagy vaélami ilyemsi... :P :lol: még gondolkodóban vagyok, hoyg mit és mennyiért, mert azért egy riasztó sem ártana és a lámpás-kiszedős trükk ellen egy rablásgátló is jól jönne. találtam egyet, szerintetek? http://www.autoriasztok.hu/riasztok/piranha/piranha802sa.htm vagy ez? http://www.autoriasztok.hu/riasztok/magica...autoriaszto.htm bár azt hiszem jobb lenne, valami MABISZ minősített cucc... nem tudom tényleg. és azt is tudom, ha kell nekik, akkor vagy így, vagy úgy elviszik, de legalább a tudat... csak hát a piszkos anyagiak. :lol: Üdv: Krisz Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Balazsk: nem fogsz találni hátsó ajtónyitó gombát sem, szal ha riasztót akarsz beleszereltetni, akkor azokat mielőbb vedd meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 nekem is megvan a kattogás néha néha..... akkor ez most gond? Gyüjtsük össze kinek kattog még az jelentkezzen..... elég "sok" mindent kéne bontóban venni az új autóhoz! kéne motortér hangszigetelés, kéne polc a kesztyűtartóba... meg még valamit találtam, de msot nem jut eszembe... biztos én vagyok a birka, de 3 millióért szerintem ezek alapban kénének... szép magyar szó. :lol: FONTOS! akinek a twinport motorja "kattog" érdeklődjön a kereskedőnél, mert azt mondta a schiller, hogy erről a jelenségről tudnak a gyárban, de nem hívnak vissza autót, de ha jelentkezel, akkor regsiztrálnak és megrendelik a csövet és kicsrélik, mert "típushiba". a szellőztetőnél kell cserélni. (tank) vagy vaélami ilyemsi... :P :lol: még gondolkodóban vagyok, hoyg mit és mennyiért, mert azért egy riasztó sem ártana és a lámpás-kiszedős trükk ellen egy rablásgátló is jól jönne. találtam egyet, szerintetek? http://www.autoriasztok.hu/riasztok/piranha/piranha802sa.htm vagy ez? http://www.autoriasztok.hu/riasztok/magica...autoriaszto.htm bár azt hiszem jobb lenne, valami MABISZ minősített cucc... nem tudom tényleg. és azt is tudom, ha kell nekik, akkor vagy így, vagy úgy elviszik, de legalább a tudat... csak hát a piszkos anyagiak. :lol: Üdv: Krisz Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 nekem is kattog,de ez üzemszerű,úgy hallottam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 nekem is megvan a kattogás néha néha..... akkor ez most gond? Gyüjtsük össze kinek kattog még az jelentkezzen..... Nekem egy kicsit necces ez, mármint hogy a tank szellőzőcsöve miatt jár kattogva-zörögve egy motor. Egyébként az enyémnek semmi baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Üdvözlök MINDENKIT itt és bárhol akinek Astrája van és akinek nem az van azokat is. Én tegnap vettem át egy csodaszép Astra G 1.4 est a szalonbol. :lol: :lol: :lol: :P DE már hetek ota olvasom a forumot és tanulok tanulok tanulok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Üdvözlök MINDENKIT itt és bárhol akinek Astrája van és akinek nem az van azokat is. Én tegnap vettem át egy csodaszép Astra G 1.4 est a szalonbol. :lol: :lol: :P ;) DE már hetek ota olvasom a forumot és tanulok tanulok tanulok.... Legyen sok örömöd benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Legyen sok örömöd benne :lol: Köszönöm!!! Kicsit felemás az öröm mert egy Omega B 2.5 v6 full extrás volt az elödje de már nagyon beteg volt szegényke.... Beszámolták jol és azért az Astra Classic II szerintem tudja potolni.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Üdvözlök mindenkit!!! Tudom hogy nem illik röktön kérdezni, ne kövezzetek meg érte de holnap szeretném belepakolni a zenét az uj kocsiba(Astra g sedan) és nem találtam sehol hogy hol tudnám a tápkábelt behuzni az erösitönek. Ebben kérném a segitségeteket. Köszönet elöre is!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Köszönöm!!! Kicsit felemás az öröm mert egy Omega B 2.5 v6 full extrás volt az elödje de már nagyon beteg volt szegényke.... Beszámolták jol és azért az Astra Classic II szerintem tudja potolni.... :lol: Magas a mérce, de csak megbarátkozol majd az Astra-val is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Üdvözlök mindenkit!!! Tudom hogy nem illik röktön kérdezni, ne kövezzetek meg érte de holnap szeretném belepakolni a zenét az uj kocsiba(Astra g sedan) és nem találtam sehol hogy hol tudnám a tápkábelt behuzni az erösitönek. Ebben kérném a segitségeteket. Köszönet elöre is!!! Ezt a támát is olvasgattad : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=119&st=0 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Ezt a támát is olvasgattad : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=119&st=0 ? Igen de nem találtam benne a gondomra orvosságot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Nekem egy kicsit necces ez, mármint hogy a tank szellőzőcsöve miatt jár kattogva-zörögve egy motor. Egyébként az enyémnek semmi baja. Nem a motor kattog meg zörög,hanem valahol ott a müszaerfal alttkivülröl valahol ott az ablaktörlök alatt,nem a soför felöli részen,anyosülés felöli részen,valahol onnét jön a hang,mintha valami szelep lenne,és föként alapjáraton hallani,legalábbis nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazsk Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 nekem is kattog,de ez üzemszerű,úgy hallottam... Igen, valamilyen szinten üzemszerű... állandóan hallatszik, hol halkabban, hol erősebben. Én megijedtem, mert olyan, mintha szelep probléma lenne, de a tankszellőztetőjénél kell valami csövet kicserélni egy másikra, amiben van több alkatrész. (nem értettem pontosan, pedig elmagyarázta a srác a szalonban). Szóval a gyár is tud róla, de nem csinálnak visszahívási kampányt, aki beviszi annak cserélik. Legalábbis Schillerék ezt mondták. Amúgy meg valóban üzemszerű a történet, csak nekem már-már néha anynira erős, hogy zavaró és idegesít, mert 3 mill az autó! NE ZÖRÖGJÖN. :lol: Szerintem jogos elvárás, ha már ezt-azt kispóroltak belőle, ami elődjeiben benne volt... A motor "hátuljánál" található egy fém doboz, ahova megy 1-2 cső, onnét hallatszik a kattogás. Illetve a tűzfal felőli részen fut egy cső, ha odahajolsz hallod benne a kattogást. (szuszogást) Kezdetben nem hallani kintről, csak az utastérből, de ha felerősödik, akkor már nyitott motorháztetőnél is hallod. Vidd be egy szalonba és kérdezz rá a szerviznél. Üdv.: Krisztián Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Üdvözlök mindenkit!!! Tudom hogy nem illik röktön kérdezni, ne kövezzetek meg érte de holnap szeretném belepakolni a zenét az uj kocsiba(Astra g sedan) és nem találtam sehol hogy hol tudnám a tápkábelt behuzni az erösitönek. Ebben kérném a segitségeteket. Köszönet elöre is!!! A tűzfalon keress egy kerek gumidugóval ledugaszolt, előre kifúrt lyukat (vezető felöli oldal felül). Itt a gumidugót fúrd át a kábel méretének megfelelően, hogy átférjen a mototérből és a küszöb borítást lepattintva, alatta elviheted a kábelt. Valami lyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts