telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Az Astra G szekcio vezetője kicsoda??? van weblapotok???? opelklub.hu s ímél nem kő senikinek???? Nincs weblapunk, de elvileg még a szekció sem alakult meg hivatalosan. Elvileg Fóton lenne az alakulás... Nekem már van opelklubos email-em bibibiiiiiiii: telo@opelklub.hu weblap vmi ilyesmi lenne amugy: astra.opelclub.hu - itt lenne 3 nagy képes link a 3 astra verzióhoz tartozó szekcióra... persze egyelőre csak ránk :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Akkór ez most vegyes szekcio lessz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Akkór ez most vegyes szekció lessz? Nem! Éppenhogy nem! Nekünk saját oldalunk lesz: astra-g.opelclub.hu vagy vmi ilyesmi, csak a köznép aztat nem ismeri, hogy "g astra", ezért lenne egy fő gyakorlatilag 3 felé navigálásra használatos astrás oldal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 De ne g, hanem G. Mert mindenhol így írják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Vagy a nagy betü nem játcik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2005 szabad még az www.astraklub.hu is :D telo a szeksön vezér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Vagy a nagy betü nem játcik? Nekem teljesen mindegy, csak egy példát mondtam. Egyébként webcimben asszem mindegy a kis/nagy betű. Szóval írhatod naggyal is, kicsivel is, ugyanúgy bejön az oldal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 szabad még az www.astraklub.hu is Szerintem foglaljuk le minden képpen telo a szeksön vezér? Szerintem Ő lessz, de azért várjuk meg a talit a többiek miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 szabad még az www.astraklub.hu is :D telo a szeksön vezér? Ez is teljesen jó fő navigációs oldalnak. Itt a lényeg, hogy egyszerű legyen egy mezei külső embernek is odatalálnia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Most egy órára kiszállok, de utánna jövök Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Szerintem Ő lessz, de azért várjuk meg a talit a többiek miatt. Persze, inkább várjuk meg az összejövetelt, és ottan dőljön el demokratikusan, szavazással... u.i.: Diktatúra rulez! :twisted: :smt079 :smt070 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 ....Itt a lényeg, hogy egyszerű legyen egy mezei külső embernek is odatalálnia.... Mezei-külső egy nagyon szép település ! Nem bántani a mezei-külső lakosait ám ! Híresek a kiváló helyzetfelismerő képességükről és a kifinomult tájékozódásukról :D :P :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Mezei-külső egy nagyon szép település ! Nem bántani a mezei-külső lakosait ám ! Híresek a kiváló helyzetfelismerő képességükről és a kifinomult tájékozódásukról Bocsika, nem a konkrét település embereire gondoltam... :oops: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Sziasztok. A kereskedö nem tudta megmondani nekem mire való a vonalkódos kulcs, amelyiknek kódja szerepel a car passon is.de nem indítókulcs. Segítsetek!!!! Könyvet sem kaptam a kocsihoz, nem tudjátok hol lehetne beszerezni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Sziasztok. A kereskedö nem tudta megmondani nekem mire való a vonalkódos kulcs, amelyiknek kódja szerepel a car passon is.de nem indítókulcs. Hanem? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Sziasztok. A kereskedö nem tudta megmondani nekem mire való a vonalkódos kulcs, amelyiknek kódja szerepel a car passon is.de nem indítókulcs. Segítsetek!!!! Könyvet sem kaptam a kocsihoz, nem tudjátok hol lehetne beszerezni??? Leírásod alaján használt G Astráról van szó gondolom. Nem tudom mi lehet az a plussz kulcs, ami nem indító. Gondolom nem ugyanaz a 2 klucsod mintázata, ezért kérdezed... Én az új autóhoz 1 db fő távirányítós kulcsot (indító+nyitó+riasztó), plusz 1 db gomb nélküli sima tartalék kulcsot kaptam... Mindkettőnek ugyanaz a mintázata és mindkettővel ugyanúgy lehet hasznáni az autót. Ha neked különböznek a kulcsok, akkor ott sztem az előző tulaj hekkelt vmit a zárakkal, bár akkor nem értem hogy szerepelhet a CAR pass-on a kódja. Egyáltalán nekem a gyári kulcsokon magukon nincs rajta a kód. Azt külön műanyag bizb*szon adták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Vicceltem teeeeeeeeeeee :D :P :D ui: ez volt a "bűntetésed" azért, mert tegnap köszönés nélkül viharzottál el :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Hanem? :shock: Hát épp ez az, nem tudom mire való!!!!!!! sehol sem találtam olyan lyukat :D ahová illene!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Hát épp ez az, nem tudom mire való!!!!!!! sehol sem találtam olyan lyukat :D ahová illene!!!!!!! Nem lehet, hogy másét kaptad meg?Esetleg egy fotó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Vicceltem teeeeeeeeeeee :D :P :D ui: ez volt a "bűntetésed" azért, mert tegnap köszönés nélkül viharzottál el Hajaj... Ebből is látszik mennyire palira lehet engem venni. :oops: Azért nem köszöntem el tegnap, mer úgy eltűntél mint szürke szamár a ködben :wink: :wink: Hova tűntél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Leírásod alaján használt G Astráról van szó gondolom. Nem tudom mi lehet az a plussz kulcs, ami nem indító. Gondolom nem ugyanaz a 2 klucsod mintázata, ezért kérdezed... Én az új autóhoz 1 db fő távirányítós kulcsot (indító+nyitó+riasztó), plusz 1 db gomb nélküli sima tartalék kulcsot kaptam... Mindkettőnek ugyanaz a mintázata és mindkettővel ugyanúgy lehet hasznáni az autót. Ha neked különböznek a kulcsok, akkor ott sztem az előző tulaj hekkelt vmit a zárakkal, bár akkor nem értem hogy szerepelhet a CAR pass-on a kódja. Egyáltalán nekem a gyári kulcsokon magukon nincs rajta a kód. Azt külön műanyag bizb*szon adták. Igen használt kocsi :D De a két indítókulcsom megvan, ez plusz valami.Ezen is van külön müanyag b..., és a carpasson aaz engine type cím alatt key no.alatt szerepel a kód ami a mqanyagon rajta van. a két indítókulcsom egyforma azzal mqködik a zár, tehát ez nem a zárhoz való. nemigen buherálta meg.és a könyvre nincs tipped honnan szerezhetnék?vagy a szalonban lehet venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 ....Azért nem köszöntem el tegnap, mer úgy eltűntél mint szürke szamár a ködben :wink: :wink: Hova tűntél?.... Mondtam, hogy mindjárt jövök, csak beszélek valakivel. De úgy látszik már senki nem halotta :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Gyerekek A második kulcs sem sima szerintem, mert benne van az inmobi. Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Igen használt kocsi :D De a két indítókulcsom megvan, ez plusz valami.Ezen is van külön müanyag b..., és a carpasson aaz engine type cím alatt key no.alatt szerepel a kód ami a mqanyagon rajta van. a két indítókulcsom egyforma azzal mqködik a zár, tehát ez nem a zárhoz való. nemigen buherálta meg.és a könyvre nincs tipped honnan szerezhetnék?vagy a szalonban lehet venni? A könyvet letöltheted innen .pdf formátumban, ha ez megfelel: http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...fo&filecatid=24 Most akkor hány db kódos műanyag bizb*szt kaptál, nem teljesen világos? Tényleg, ha tudsz rakj be ide egy nem túl nagy fotót a kulcsról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Gyerekek A második kulcs sem sima szerintem, mert benne van az immobi. Nem? Igen, van benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts