Sörös Sanyi Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Volt benne kocsi? Affene... Valami bula folyton kitakarta. :unsure: De a zene nagyon fa$za! És még a haj is jól áll neked. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Asterx Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Rendelés leadva a következő klippre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Gratulálok a kliphez! Ha nem gond, megmutattam pár embernek. :lol: Első reakciók nekik is pozitívak. Volt aki 3szor nézte meg minimum, mire eljutott a zenei részig, hogy miről is szól. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Sziasztok, kellene nekem a G astra váltóáttétele, difi áttétele. A váltóé 1-esben elsősorban, de jöhet az összes fokozat is. Megköszönném, ha valaki tudna segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Sziasztok, kellene nekem a G astra váltóáttétele, difi áttétele. A váltóé 1-esben elsősorban, de jöhet az összes fokozat is. Megköszönném, ha valaki tudna segíteni. http://www.opel-infos.de getriebe alatt megtalálod az összest Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 http://www.opel-infos.de getriebe alatt megtalálod az összest Köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hétördög Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Sziasztok! Lenne egy nagyon egyszerű kérdésem ,hol találom az autón a színkódot.- villámezüst- Azért kérdezem mert szeretnék javítófestéket venni az apró kavicsfelverődések eltüntetésére.Az előző kocsimhoz lehetett kapni körömlakkhoz hasonló kiszerelésben nagyon praktikus volt. Válaszotokat előre is köszönöm. Egyébként 1 egész hónapja vagyok egy 1.4-es Astra tulajdonosa amivel mindössze 1700 km sikerült "autókázni"-sajnos néha ki kell belőle szállni .Előző autóm Suzuki1.0 volt.Eddigi tapasztalatok nagyon pozitívak remélem a rengeteg jó tulajdonság mellett a hosszútávú megbízhatósága is felülmúlja-vagy ugyanolyan lesz-mint a kis Suzukié volt. üdv.: Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Szia! Nekem a jobb oldalon található, anyós ajtaját feltárva-->a "B"oszlopon van 1 fém plakett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Sziasztok! Szerintetek olajcserénél ha én viszem az olajat,mennyire lesznek kézségesek a szervizben olajcserénél? Amugy tudja valaki hogy milyen olajat raknak bele amugy a szervizben? És ha én vinném mit ajánlanátok milyet vegyek bele? Auto 1.4 twinport mocis.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vépetya Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Sziasztok! Szerintetek olajcserénél ha én viszem az olajat,mennyire lesznek kézségesek a szervizben olajcserénél? Amugy tudja valaki hogy milyen olajat raknak bele amugy a szervizben? És ha én vinném mit ajánlanátok milyet vegyek bele? Auto 1.4 twinport mocis.... Szia! Saját tapasztalatról tudok beszélni.Volt már olajcserém szerviz által eladott olajjal,akkor megkérdezték hogy Opel olajat kérek vagy Castrolt?Castrolt kértem és fizettem érte ha jól emlékszem 23000 kemény magyar pénzt.5 l (4.5l megy az 1.7 cdti-be)Következö szerviz elött megnéztem neten mennyiért lehet ilyen olajat kapni (Castroll Txt 5w40). 11000 Ft... Felhívtam a szervizt és megkérdeztem vihetek-e olajat.Amikor vittem kérdezték: csak olajat hoztam?Szűrőket nem?És mindent ugyanolyan tisztességesen elvégeztek mintha ők adták volna és még a maradék fél litert is visszaadták.Mindezt az ajkai Opel Marsall szervizében. (megérdemlik az ingyen reklámot) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Sziasztok! Szerintetek olajcserénél ha én viszem az olajat,mennyire lesznek kézségesek a szervizben olajcserénél? Amugy tudja valaki hogy milyen olajat raknak bele amugy a szervizben? És ha én vinném mit ajánlanátok milyet vegyek bele? Auto 1.4 twinport mocis.... Bátran vigyél te olajat, mégpedig a legjobb választás egy GM-LL-A-025 minőségnek megfelelő 5W-30 olaj. A márka nem számít, a nagy név önmagában garancia. Én a Liqui Moly Leichtlauf Special LL 5W-30-at használom, csak hogy egy példát is mondjak. A szervízben opel olajat használnak valószínűleg. Erről csak annyit, hogy a gyárban sem opel gyári olajjal töltik őket.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Sziasztok! Lenne egy nagyon egyszerű kérdésem ,hol találom az autón a színkódot.- villámezüst- Azért kérdezem mert szeretnék javítófestéket venni az apró kavicsfelverődések eltüntetésére.Az előző kocsimhoz lehetett kapni körömlakkhoz hasonló kiszerelésben nagyon praktikus volt. Válaszotokat előre is köszönöm. Egyébként 1 egész hónapja vagyok egy 1.4-es Astra tulajdonosa amivel mindössze 1700 km sikerült "autókázni"-sajnos néha ki kell belőle szállni .Előző autóm Suzuki1.0 volt.Eddigi tapasztalatok nagyon pozitívak remélem a rengeteg jó tulajdonság mellett a hosszútávú megbízhatósága is felülmúlja-vagy ugyanolyan lesz-mint a kis Suzukié volt. üdv.: Laci ahogy a kollega is írta..anyós ajtó oszlop...3 jegyű szám LINK a színekhez, keresd ki a kocsit és javító festékek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hétördög Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Köszi a színnel kapcsolatos válaszokat. Az olajcserével kapcsolatban nekem is az a tapasztalatom ,hogy engedik a tulajdonos által vitt olajat ha az megfelelő minőségű. Én is az olajcsere elött vagyok valószínű CASTROL EDGE 5W-30 (SLX Longlife III) lesz a kiválasztott bár erre az olajra konkrétan nem írják a GM-LL-A-025 minősítést.A a lehetséges olajak között van még a CASTROL SLX Professional Longtec is -erre írják a GM-LL-A-025 minősítést csak ez az olaj 0w-30-as -Még nem tudom a kettő közül mit vegyek árban megegyeznek.Itt néztem ki mindkettőt: http://www.motorolajbolt.hu/index.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Van szervízes ismerős: aki mesélte, hogy eladják a Castrolt vagy valami jó minőségűt de a kocsiba opel olajat raknak, persze 1 Castrollos matricát beragasztanak a légszűrőházra...No Comment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 GM-LL-A-025 minősítést csak ez az olaj 0w-30-as 0-ás olajat nem ajánlanék a gépbe. Az a minősítés meg nem igazán takar semmit. Sok jobb olaj is van, ami nem jelöli külön ezt a minősítést (mert nem fontos a gyárnak minden alsókategóriás autógyártó minősítésével foglalkozni). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mille p Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Sziasztok! Két problémám lenne az aútómmal! Remélem tud valaki segíteni! 1:meleg időben reggeli indítás után kb 2500-3000-es fordulaton jár a motor 2:hidegen rángat A válaszokat előre is köszönöm! Az atóm:X14XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Valszeg fals levegőt kap, nézd át a vákumcsöveket, szívósort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mille p Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Köszi A lambda szondátol vagy a levegőszűrő csövébe épített érzékelőtől nem lehet? Vagy esetleg gyertya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 a lambdaszondától biztos nem lehet. az IAT szenzort (a levegőcsőben) pedig már jelezné a sárga lámpa, ha ennyire szar lenne. a gyertya nem okozhat felpörgést, max a rángatásban van szerepe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Egy másik fórumból: mölltal válasz | megnéz | könyvjelző 2007.09.26 15:43:26 © (52692) Sziasztok!!! Most 26.-ra virradóra ELLOPTÁK a KDW-113 rsz. ASTRA G 1.7CDTI KOMBIMAT,ezüstmetál,2004-es,krómkeretes műszerfal,kilincs , egyedi extrás: gyári xenon lámpa mosóval-10légzsák-tempomat-gyári 15" könnyűfelni-ülésfűtés elöl-man. klima-sport ülések(szövet)-gyári sötétített lámpa-4xelektr. ablak-ABS-ködlámpa-Siemens rádiómagnó+telefon egyben(telefonbillentyűk rajta+SOS gomb)-multikormány-gyári vonóhorog-Kléber téligumik 80%-bőrkormány+váltógomb-hátsó könyöktámasz,sínyillás Az autó sérülésmentes,160.000km, Illferro matricák nyomai halványan még látszanak.Színrefújt kilincsek+tükrök, oldalcsík fekete. A tett színhelye : BP. III. Békásmegyer Zsirai Miklós u. 8. mellett fent a járdán.Rengeteg lakás rálát. Valószínűleg alkatrésznek vitték,sok ritkább extrát tudnak árulni belőle főleg BONTÓK!!! Elől frissen cserélt fékbetétek+olaj és szűrők. Alv.sz: WOLOTGF3542199301 Mot.sz: Z17DTL0993278 Bármi infót szívesen veszek, ez is egy esély!!! T:30-694-2986 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sipos Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Azért, mert az Opel (GM) nem olajcég, és soha nem gyártott és nem is fog olajat gyártani. Az Opel olajos flakonba egy valamilyen olajcég terméke kerül, akiről semmit nem tudunk, és nem is hajlandóak erről információt kiadni. Valószínű, hogy a GM aszerint rotálja a beszállítókat, hogy éppen melyik ad kedvezőbb ajánlatot, és ez sokszor a minőség rovására megy. Hasonlóan kell ezt elképzelni, mint a Tesco saját olaját. Azt sem a Tesco gyártja, hanem mindíg az a cég, amelyik a legjobb ajánlatot teszi, és ez bizony a minőség rovására megy. Szakmai berkekben azt szoktuk mondani, hogy amelyik olajnak a legolcsóbb helyen 1000 Ft/l alatt van az ára, olyat nem szívesen veszünk. Persze ezek mi vagyunk. Ha te elégedett vagy vele, akkor hiába koptatom a számat nem? :DDD Bocs a sok szövegért! :lol: Már régóta olvasom ezt a fórumot és ez az elsö hozzászólásom. Csak Info-ként a magyarországon gyártot Opel motorokba(16XE,16XEP,16XER,16LET,18XE,18XEP,18XER) Castrol olajat töltenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Már régóta olvasom ezt a fórumot és ez az elsö hozzászólásom. Csak Info-ként a magyarországon gyártot Opel motorokba(16XE,16XEP,16XER,16LET,18XE,18XEP,18XER) Castrol olajat töltenek. Mármint a gyárban? Mert kötelező szervíznél olyat, amilyet az adott márkakereskedő forgalmaz (mol, opel, castrol, total, mobil1 - ezeket láttam eddig). Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Már régóta olvasom ezt a fórumot és ez az elsö hozzászólásom. Csak Info-ként a magyarországon gyártot Opel motorokba(16XE,16XEP,16XER,16LET,18XE,18XEP,18XER) Castrol olajat töltenek. Vagyis nem Opel olajat! Ezt tudtam, mármint azt, hogy a gyárban sem Opel olajjal töltik őket, hanem mindíg valamelyik nagyobb márkával. Azért köszi az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Mármint a gyárban? Mert kötelező szervíznél olyat, amilyet az adott márkakereskedő forgalmaz (mol, opel, castrol, total, mobil1 - ezeket láttam eddig). Gabi te nem ismered véletlenűl Béres Balázst? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Gabi te nem ismered véletlenűl Béres Balázst? :lol: Ismerős a neve... de nem ugrik be. Nem BC-t vett tőlem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts