Boldizsar Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Húúúúúú! Hát ez akkor itt most egy mérnökös fórum? Van itt még valaki gépészmérnök? Én speciel kertészmérnök vagyok....az olajokhoz én sem értek.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Én speciel kertészmérnök vagyok....az olajokhoz én sem értek.... :unsure: Én is akartam egy időben kertészmérnök lenni!! :wacko: Végül is közel áll egymáshoz a kertészet meg a gépészet! :lol: pl. van egy kis kertünk, nem terem benne semmi soha, mert hülye hozzá az egész család, csak úgy van. Mikor gondolok egyet, össze-vissza úgy felrotálom az egészet...hogy.... Így függ össze nálam a kertészet meg a gépészet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Ha van ismerősöd ilyen laborműhelyben, lehetne mérni motor szabadonfutást a kétfajta olajjal (MOL dynamic és Metabond speed), de én már előre tudom az eredményt :wacko: Elég csúnya alázás lenne :unsure: Ez azért gondolom téged is meggyőzne... :lol: Miben érzed a különbséget a kettő között? Őszintén kérdem már, nem hülyeségből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Miben érzed a különbséget a kettő között? Őszintén kérdem már, nem hülyeségből. Őszintén? Mindenben. :unsure: Lényegében nem tudok az említett MOL olajnál egyetlen tulajdonságot sem mondani, ami megfelelt volna az amúgy nem túl nagy elvárásoknak pl az építőipari gépeinkben :lol: Ugyanezt mondom az Aral 10W40 olajra is, az is ugyanilyen volt (egyik szervíz mol-t, másik aral-t rakott beléjük, minden tiltakozásom ellenére). Aztán említhetem harmadikként az Opel 10W40-et. Ez a triumvirátus, amit soha többé nem kívánok felhasználni semmilyen területen, max fűtésre. :lol: Nálam metabond olajjal megy két autó (az egyikkel ralizom), meg az összes építőipari gép a gépkölcsönzőnkben. Mindegyikben bizonyított már, de ezt nem is kívánom tovább ecsetelni, mert még rámfogják hogy itt marketingelek :) Évi 60-80L olajat használok fel, metabond előtt sokfélét próbáltam, így rendelkezem némi gyakorlati tapasztalattal :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 értem. Kinek a pap, kinek a papné. :unsure: Az opel olajokról én sem vagyok jó véleménnyel. Aral Blue Tronicot viszont használnak rokonok (1,3 Swift, '96) és elégedettek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 aral nekem sem jött be, még az f astrában. Azóta metás vagyok én is. ui: lassan "nyitunk" egy második olajos topikot... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Én is akartam egy időben kertészmérnök lenni!! :wacko: Végül is közel áll egymáshoz a kertészet meg a gépészet! :lol: pl. van egy kis kertünk, nem terem benne semmi soha, mert hülye hozzá az egész család, csak úgy van. Mikor gondolok egyet, össze-vissza úgy felrotálom az egészet...hogy.... Így függ össze nálam a kertészet meg a gépészet. :lol: Ha tarack van benne, akkor nem javaslom a rotát, mert az úgy is szaporodik, hogy gyökérről hajt. ilyenkor vagy teljes talajfertőtlenítés, és egy év múlva lehet vetni, vagy rota után görnyedve mászkálni, és a gyökérdarabokat összeszedni, közben kézikapával kiforgatni a talajban lévő gyökérdarabokat is. Persze csak akkor, ha van benne! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Aral Blue Tronicot viszont használnak rokonok (1,3 Swift, '96) és elégedettek vele. Mondjuk speciel az a motor étolajjal is teszi a dolgát. :wacko: :lol: Sajnos a mindennapokban van ugyanilyen autóhoz szerencsém céges berkeken belül :unsure: Na tényleg ne offoljunk, lényeg hogy ajánlom figyelmedbe, próbáld ki legközelebb a metát is, ha nyitott vagy valami újra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Mondjuk speciel az a motor étolajjal is teszi a dolgát. :wacko: :lol: Sajnos a mindennapokban van ugyanilyen autóhoz szerencsém céges berkeken belül :unsure: Na tényleg ne offoljunk, lényeg hogy ajánlom figyelmedbe, próbáld ki legközelebb a metát is, ha nyitott vagy valami újra :o OK!! A fűnyíróval fogom kezdeni! Az lesz kísérleti nyúl. :lol: Ha bármiben jobbnak ítélem, mint a most benne lévőt, akkor a következőnél a kocsiba is kipróbálom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Ha tarack van benne, akkor nem javaslom a rotát, mert az úgy is szaporodik, hogy gyökérről hajt. ilyenkor vagy teljes talajfertőtlenítés, és egy év múlva lehet vetni, vagy rota után görnyedve mászkálni, és a gyökérdarabokat összeszedni, közben kézikapával kiforgatni a talajban lévő gyökérdarabokat is. Persze csak akkor, ha van benne! :unsure: :wacko: Tarack nem nagyon van benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Nekem kinéz egy olajcsere - Castrol lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Nekem kinéz egy olajcsere - Castrol lesz. Fidel? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Fidel? :unsure: én olyan fáradt olajat nem tennék bele! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Sziasztok! Kérdésem a következő lenne: 2 éves Astra G Caravánomban megadta magát a jobb hátsó lengéscsillapító(26000km van benne). Most mennék 30000-es szervízre és arra lennék kiváncsi, hogy garanciába cserélik-e szerintetek? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Sziasztok! Kérdésem a következő lenne: 2 éves Astra G Caravánomban megadta magát a jobb hátsó lengéscsillapító(26000km van benne). Most mennék 30000-es szervízre és arra lennék kiváncsi, hogy garanciába cserélik-e szerintetek? :unsure: Tartok tőle, hogy nem. Mondjuk szervize válogatja. Nekem például kicserélték gariban az üzemanyag szűrőt, pedig szűrőre nincs garancia. Legyen szerencséd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Szerintem ki kellene hogy cseréljék. Nagy gáz ha nem. Az is gáz hogy csak eddig bírta! Igazából nem tudom hogy arra van e gari - szerintem kellene - , de majd egy benfentes megmondja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Szisztok... Szerintetek nekem miért nem jelenik meg a képem ha hozzászolásom van??? Vagy én miért nem látom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Szisztok... Szerintetek nekem miért nem jelenik meg a képem ha hozzászolásom van??? Vagy én miért nem látom? Én látok egy szürke Astra-t a kopott gyepen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Én látok egy szürke Astra-t a kopott gyepen :unsure: Köszi a segitséget,közben sikerült beállitanom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Üdv Rastalos! Elkészült a videoklip....: Szép az autód! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Üdv Rastalos! Elkészült a videoklip....: Szép az autód! Heyya! Tényleg odab...ós lett! Kúúúl a verda, na! :wacko: Gratula, édibédik vagytok! :unsure: Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Nagyon sirájjjj!! A végén még az opelclub.hu-s rendszámkeret is látszik... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Üdv Rastalos! Elkészült a videoklip....: Szép az autód! A következő klippnél sminkesnek beszállnék! :wacko: :lol: Gratula :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Én pedig felajánlom a lemezfelnis, 5 ajtós gyári ezüst G astrámat a következő klipphez... Akár még a dísztárcsákat is feltenném a klip kedvéért. :) Gratula, tényleg nagyon ütős klipp lett! :wacko: :unsure: Nagyon hawaiii! :lol: Boldi: legközelebb ezzel az új frizurával szeretnélek látni a Lurdynál... olyan kis édi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Gratula a kliphez-->jól sikerült!! :lol: Csak az a csúnya piros kocsi.... :wacko: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts