adorjant Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 na most jön majd a telemarketing :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 És milyet használsz egyébként, mi a kedvenced? Metabond. Szerintem ez a legjobb minőség most elérhető árban. És eléggé széles felhasználási köre van nálam, bizonyított :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Metabond. Szerintem ez a legjobb minőség most elérhető árban. És eléggé széles felhasználási köre van nálam, bizonyított :wacko: :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Metabond. Szerintem ez a legjobb minőség most elérhető árban. És eléggé széles felhasználási köre van nálam, bizonyított :unsure: Az elérhető árral egyetértek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Metabond. Szerintem ez a legjobb minőség most elérhető árban. És eléggé széles felhasználási köre van nálam, bizonyított :unsure: Pontosan melyik terméket használod? Hátha tudok szolgálni infókkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Mobil 1 Rulez-->nekem attól mén a gép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nekem meg épp amilyen kútnál megállok. Per pill kb. negyven kilóméter alatt pancsol el egy litert. Szép kis mix lehet már a kartelben :wacko:. Le kellene már cseréli a szelepdekni tömítést. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Szomorú eset történt ma reggelre virradóra. ELLOPTÁK SHAPEMARK barátunk fern zöld QP-ját!!! a rendszám IAU-128!!! Kéri, hogy Mindenki figyelje az utakon, hátha meglátja valaki valahol!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Pontosan melyik terméket használod? Hátha tudok szolgálni infókkal. Speed 10W40 használatos nálam. Ha élből leszólni akarod, akkor kár is a billentyűzetet koptatni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Speed 10W40 használatos nálam. Ha élből leszólni akarod, akkor kár is a billentyűzetet koptatni :unsure: Nem szoktam élből leszólni semmit! Mérnök vagyok, nekem csak a számok számítanak! Megnézem a katalógusban, hátha benne van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Speed 10W40 használatos nálam. Ha élből leszólni akarod, akkor kár is a billentyűzetet koptatni :) :unsure: :wacko: :lol: amúgy jogos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nem szoktam élből leszólni semmit! Mérnök vagyok, nekem csak a számok számítanak! Megnézem a katalógusban, hátha benne van. Én is mérnök vagyok, de arra már kiskoromban rájöttem, hogy a papír csak 1%-a a valós életnek :wacko: Úgyhogy szeretem gyakorlati oldaláról megközelíteni a dolgokat. :unsure: Majd ha próbáltad ezt az olajat, akkor hitelesnek tekintem a véleményed róla. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Én is mérnök vagyok, de arra már kiskoromban rájöttem, hogy a papír csak 1%-a a valós életnek :lol: Úgyhogy szeretem gyakorlati oldaláról megközelíteni a dolgokat. :wacko: Majd ha próbáltad ezt az olajat, akkor hitelesnek tekintem a véleményed róla. :) Én is MÉRNÖK vagyok, de (épp úgy mint te is) én a villamost mérem. Hogy hosszabb-e, mint sárga.... Az olajokhoz meg gépészethez nem értek, bár fogalmaim vannak azért róla, csak az szerintem max. ahhoz elég, hogy elbütykölgessek itt-ott... :o Nem lehet mindenhez érteni, ugye.... :lol: Kár is ezen vitatkozni, szerintem. Olyan ez, mint, hogy valaki Coca Colát, vagy Pepsit iszik.... Remélem az agrármérnökök se szerelnek villanyt..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 én meg nem is vagyok mérnök, csak akartam lenni... pont agrár... :wacko: amúgy vegyész.... de mégis szerelek autót is, meg villanyt is... néha még vezetek is... de egyelőre csak autót! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 "Én is mérnök vagyok, de arra már kiskoromban rájöttem, hogy a papír csak 1%-a a valós életnek " Ez amolyan általános bölcselet lett volna részemről. :unsure: Bár én sem vagyok vegyészmérnök, vagy gépészmérnök, én is a villamost mérem, de felhasználói tapasztalatok már bőven vannak, ami alapján nyilatkoztam :lol: És nem tekintem überelésnek a papírformát :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 "Én is mérnök vagyok, de arra már kiskoromban rájöttem, hogy a papír csak 1%-a a valós életnek " Ez amolyan általános bölcselet lett volna részemről. :wacko: Bár én sem vagyok vegyészmérnök, vagy gépészmérnök, én is a villamost mérem, de felhasználói tapasztalatok már bőven vannak, ami alapján nyilatkoztam :lol: És nem tekintem überelésnek a papírformát :lol: Tuggyuk azt mi..... papírt lehet venni ócsó pízér.... :unsure: De ebben igazad van egyébként. A papír csak itiner, de azt azért megmutatja, hol kell kb. keresni a valóságot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Remélem az agrármérnökök se szerelnek villanyt..... :wacko: És a VILLANYPÁSZTOR-t ki javítja meg, heee???... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 "Én is mérnök vagyok, de arra már kiskoromban rájöttem, hogy a papír csak 1%-a a valós életnek " Ez amolyan általános bölcselet lett volna részemről. :unsure: Bár én sem vagyok vegyészmérnök, vagy gépészmérnök, én is a villamost mérem, de felhasználói tapasztalatok már bőven vannak, ami alapján nyilatkoztam :o És nem tekintem überelésnek a papírformát :wacko: Húúúúúú! Hát ez akkor itt most egy mérnökös fórum? Van itt még valaki gépészmérnök? :lol: Azért a számok elég fontosak szerintem! :lol: A papíron is számok vannak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Húúúúúú! Hát ez akkor itt most egy mérnökös fórum? Van itt még valaki gépészmérnök? Majdnem, illetve majdnem műszaki informatikus mérnök, illetve majdnem műszaki szakoktató. Nagyjából papírilag Gabival lennék egyvonalban, csak egyikhez se volt kedvem igazán. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 És a VILLANYPÁSZTOR-t ki javítja meg, heee???... :unsure: Villanypásztorné esetleg segíthet a baján :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Azért a számok elég fontosak szerintem! :wacko: A papíron is számok vannak! :lol: Ha van ismerősöd ilyen laborműhelyben, lehetne mérni motor szabadonfutást a kétfajta olajjal (MOL dynamic és Metabond speed), de én már előre tudom az eredményt :lol: Elég csúnya alázás lenne :unsure: Ez azért gondolom téged is meggyőzne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Villanypásztorné esetleg segíthet a baján :wacko: Én kérek elnézést... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nájsztuszíjúúú, TELO! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nájsztuszíjúúú, TELO! Háj! Nájtoszíjútúúú :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Húúúúúú! Hát ez akkor itt most egy mérnökös fórum? Van itt még valaki gépészmérnök? :) Azért a számok elég fontosak szerintem! :o A papíron is számok vannak! :D igen van :lol: :unsure: Gépészmérnők - környezettechnika, gépjárműtechnika szakirány :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts