Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Nem szoktam élből leszólni semmit! Mérnök vagyok, nekem csak a számok számítanak!

Megnézem a katalógusban, hátha benne van.

Én is mérnök vagyok, de arra már kiskoromban rájöttem, hogy a papír csak 1%-a a valós életnek :wacko:

Úgyhogy szeretem gyakorlati oldaláról megközelíteni a dolgokat. :unsure:

Majd ha próbáltad ezt az olajat, akkor hitelesnek tekintem a véleményed róla. :lol:

Megosztás:

Én is mérnök vagyok, de arra már kiskoromban rájöttem, hogy a papír csak 1%-a a valós életnek :lol:

Úgyhogy szeretem gyakorlati oldaláról megközelíteni a dolgokat. :wacko:

Majd ha próbáltad ezt az olajat, akkor hitelesnek tekintem a véleményed róla. :)

Én is MÉRNÖK vagyok, de (épp úgy mint te is) én a villamost mérem. Hogy hosszabb-e, mint sárga....

Az olajokhoz meg gépészethez nem értek, bár fogalmaim vannak azért róla, csak az szerintem max. ahhoz elég, hogy elbütykölgessek itt-ott... :o

Nem lehet mindenhez érteni, ugye.... :lol:

Kár is ezen vitatkozni, szerintem. Olyan ez, mint, hogy valaki Coca Colát, vagy Pepsit iszik....

Remélem az agrármérnökök se szerelnek villanyt..... :unsure:

Megosztás:

"Én is mérnök vagyok, de arra már kiskoromban rájöttem, hogy a papír csak 1%-a a valós életnek "

Ez amolyan általános bölcselet lett volna részemről. :unsure:

Bár én sem vagyok vegyészmérnök, vagy gépészmérnök, én is a villamost mérem, de felhasználói

tapasztalatok már bőven vannak, ami alapján nyilatkoztam :lol:

És nem tekintem überelésnek a papírformát :wacko:

Megosztás:

"Én is mérnök vagyok, de arra már kiskoromban rájöttem, hogy a papír csak 1%-a a valós életnek "

Ez amolyan általános bölcselet lett volna részemről. :wacko:

Bár én sem vagyok vegyészmérnök, vagy gépészmérnök, én is a villamost mérem, de felhasználói

tapasztalatok már bőven vannak, ami alapján nyilatkoztam :lol:

És nem tekintem überelésnek a papírformát :lol:

Tuggyuk azt mi..... papírt lehet venni ócsó pízér.... :unsure:

De ebben igazad van egyébként. A papír csak itiner, de azt azért megmutatja, hol kell kb. keresni a valóságot. :)

Megosztás:

Ez amolyan általános bölcselet lett volna részemről. :unsure:

tapasztalatok már bőven vannak, ami alapján nyilatkoztam :o

És nem tekintem überelésnek a papírformát :wacko:

Húúúúúú! Hát ez akkor itt most egy mérnökös fórum? Van itt még valaki gépészmérnök?

:lol:

Azért a számok elég fontosak szerintem! :lol:

A papíron is számok vannak! :)

Megosztás:

Azért a számok elég fontosak szerintem! :wacko:

A papíron is számok vannak! :lol:

Ha van ismerősöd ilyen laborműhelyben, lehetne mérni motor szabadonfutást a kétfajta

olajjal (MOL dynamic és Metabond speed), de én már előre tudom az eredményt :lol:

Elég csúnya alázás lenne :unsure:

Ez azért gondolom téged is meggyőzne... :)

Megosztás:

Húúúúúú! Hát ez akkor itt most egy mérnökös fórum? Van itt még valaki gépészmérnök?

:)

Azért a számok elég fontosak szerintem! :o

A papíron is számok vannak! :D

igen van :lol: :unsure:

Gépészmérnők - környezettechnika, gépjárműtechnika szakirány :wacko: :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.