mackosajt Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Szia Edit! Ezek után végképp el ne adjátok azt az autót! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Sajnos ha törnek valamit, azt képtelenek úgy javítani itthon, hogy utána ne rozsdásodjon. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 a zöldkártya hatósági dijas... 7.300 vagy 9.700 ft. meg még van a karburátoros autóknak az ársa, az olyan 5 valahányszáz. ahol ennél eltérő árban csinálják, és kiderül, megvonnyák tőle az engedélyt... ott a pont! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy ha nem tudok képet feltölteni ide, akkor mi a teendő? Azt írja, a képfeltöltés sikertelen, forduljak az adminisztrátorhoz. Az ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Szasztok G-sek! Kellene nekem F Astra gumiszőnyeg-garnitúra - persze jó állapotban. Van G-hez valóm jó állapotban, de persze nem passzol teljesen. Aki cserélne, küldjön privátot! Bp. és környéke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 A hajlítások tisztítása után a fémet passziválni kell. Ez azt jelenti, hogy ecseteld be RO-55 vagy EVIPASS nevü kencékkel. (nem számít ha festett a felület). A száradás után már víz vagy nedvesség már ne érje . Poliészter műgyanta ráecsetelésével a régi korrózió szinte örökre elfojtva, az újabb rozsda támadásának esélye sincs. Résekbe műanyagfecskendővel juttatható az anyag. Ez általam kipróbált és alkalmazott módszer már mintegy 10 éve, és sikeres. A wartburgokon volt mit tesztelnem !! Ha a műgyantáról kellene infó ,arról is tudlak tájékoztatni. Hello Lamantin! Engem érdekelne ez a műgyantás dolog, főleg a két összetevő aránya.felhaszn anyagok stb! Ha nem megterhelő írhatnál egy PÜ-t :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 nem szeretnénk eladni az autót, kiszámoltuk, hogy most nem tudnánk bevállalni egy nagy törlesztőt új autóra. (bár a Lacetti wtcc nagyon mögtetszett!!!) a szélvédő felett a kédernél is van rozsda, azt nehéz lesz kiszedni, reméllem, meg tudják úgy csinálni, hogy ne ázzon be utána a szélvédő vagy ne pattanjon meg az üveg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy ha nem tudok képet feltölteni ide, akkor mi a teendő? Azt írja, a képfeltöltés sikertelen, forduljak az adminisztrátorhoz. Az ki? Mélykék pl admin. Képet csak kártyával rendelkező tagok tudnak feltölteni. A fórum hazsnálati kérdésekre van külön témakör. Kérdések, kritikák.... (klikk ide) Illetve balra fent "Súgó" menüpont. További kellemes fórumozást! (Ne offoljunk tovább) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Mélykék pl admin. Képet csak kártyával rendelkező tagok tudnak feltölteni. A fórum hazsnálati kérdésekre van külön témakör. Kérdések, kritikák.... (klikk ide) Illetve balra fent "Súgó" menüpont. További kellemes fórumozást! (Ne offoljunk tovább) Így van! Már Én sem tudok képet felrakni, de engem nem zavar. Nekem megvan, Én látom. Más meg nem érdekel, hogy nem látja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Így van! Már Én sem tudok képet felrakni, de engem nem zavar. Nekem megvan, Én látom. Más meg nem érdekel, hogy nem látja. Teeee! Ne legyé' antiszoc! :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Teeee! Ne legyé' antiszoc! :lol: :unsure: Ne is, mert az a Bazs :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Így van! Már Én sem tudok képet felrakni, de engem nem zavar. Nekem megvan, Én látom. Más meg nem érdekel, hogy nem látja. óóóóóóóó Hát akkor mindegy. nem lesz kép :unsure: Azért köszi mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
endorf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Szasztok.V.ki el tudná magyarázni a twinport motorok mibe különböznek a sima 16v motortól G astrákban és mióta gyártják?Másik kérdésem:98-tól gyártott G-k karosszériája mibe különbözik a mostaniaktól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 itt bővebben olvashatsz a twinportról az,hogy mikortól gyártják,pontosan nem tudom,de ha jól sejtem 2003tól van piacon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Na ez a G kombi kifejezetten tetszik! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 nekem is tetszik a kétszínű fényezés. most csinálják az autóm, lehet, hogy fújatok rá csíkokat??!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 Sziasztok! Kérdésem lenne felétek,1,4-es twinport mocis astramég alig használt,alapjáraton hallani lehet pici kopogo hangot,mint kiderült nem a motortol jön hanem valahonnét a müszerfal és a motor közötti részröl,mintha a müszarefal alol,szoval ebböl a darabbol,és az auto jobb oldalán hallani. Szerintetek mi lehet ez,esetleg nagy gáz lehet ebböl,jo lenne megnézetni???? Köszi a válaszokat,és a segitséget elöre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 az a hang természetes,valami üzemanyagszellőztető rendszer szelepe. enyém is ilyen,néha hallom,néha nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 az a hang természetes,valami üzemanyagszellőztető rendszer szelepe. enyém is ilyen,néha hallom,néha nem Pedig már megijedtem kissé,tényleg nem mindig hallani,és azt hittem a motorbol jön,de ahogy hallgattam rájöttem hogy nem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 igen,az elején én is meglepődtem,hogy ez vajon mi,de kicsit utánaolvastam,és megnyugodtam,azóta fel se tűnik,ha hallom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 Így van! Már Én sem tudok képet felrakni, de engem nem zavar. Nekem megvan, Én látom. Más meg nem érdekel, hogy nem látja. Lesz még neked elérhetőséged :unsure: igazi Opel fanokra minden klubnak szüksége van. Még csak néha említettem neked a tagsági kérdést:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 nekem is tetszik a kétszínű fényezés. Nekem is tetszik a kétszínű fényezés... Ha valakinek van infója, tapasztalata a kétszínű fényezésről(forgalmiban hogy kell szerepelnie...kb mennyibe kerül...stb) az megoszthatná velem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Urbán Józsi! www.apotuning.hu Üléshuzat:http://www.uleshuzatshop.hu/index.php?page=2&oldal=2 Astra G első hátső, sőt Caraván hátső lámpákhttp://www.fonixtuning.hu/index.php?page=termek_list&kID=8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Urbán Józsi! www.apotuning.hu Üléshuzat:http://www.uleshuzatshop.hu/index.php?page=2&oldal=2 Astra G első hátső, sőt Caraván hátső lámpákhttp://www.fonixtuning.hu/index.php?page=termek_list&kID=8 Kösz Gabesz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Legutóbb 5w30 OPEL olajat kapott muterék verdája (G astra, 1.4 16V 04' ) mégpedig azért, mert 20000 Km volt benne akkor kb most 34000 -nél járunk szóval a héten meg is lesz a csere mert igy is picit elkéstem vele ... maradjak az 5w30-nál? (eddig bevált szép színű maradt és szinte semmit sem evett belőle az autó) itt találtam pl olajat: www.formula3000.hu - 5w40 Castrol GTD Magnatec 7200,- 4 Liter (remélem nem dízelhez való :unsure: ) - 5w30 Mobil Super FE 7200,- 4 Liter - 5w40 Valvoline Syn Power 7500,- 5 Liter - 5w30 Opel 6200,- 5 Liter Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts