NeedForSpeed Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Régebben már felvetettem a kérdést , persze azóta sem orvosoltam a gondot ... Eltört a G astránkon a benzinbetöltő ajtón az a pici műanyag amibe a zár nyelve ugrik bele ... egy műanyagos talán megtudná csinálni de nem hiszem hogy tartós maradna ... Létezik olyan tanksapka ami kulcsra zárható és nem tesco value ? Köszönném ! Én anno benzinkútnál vettem, elég jó volt. Szerintem kétkomponenses ragasztó és meg van oldva. Az elég tartós és jó szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 ez egy pici műanyag gyűrű ami letör ... természetesen nincs meg ... de ha meglenne akkor is vicces megoldásnak tartom hogy a "benzin lopás korában" egy 1nm szakítószilárdságú pöcök tartja az ajtót a helyén amit egy 5 éves gyerek is kitud törni a kisujjával ... utána meg a tanksapka egy mozdulattal kicsavarható mert nincs rajta zár ... ... a 94-es astrámon is ilyen megoldás van ott is kitört a pöcök de ott legalább van zár+kulcs a tanksapkához ... Én anno benzinkútnál vettem, elég jó volt. Szerintem kétkomponenses ragasztó és meg van oldva. Az elég tartós és jó szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Régebben már felvetettem a kérdést , persze azóta sem orvosoltam a gondot ... Eltört a G astránkon a benzinbetöltő ajtón az a pici műanyag amibe a zár nyelve ugrik bele ... egy műanyagos talán megtudná csinálni de nem hiszem hogy tartós maradna ... Létezik olyan tanksapka ami kulcsra zárható és nem tesco value ? Köszönném ! Szia! Nekem 3 hetes volt a gépem, mikor cserélték a tanksapka ajtót, igaz gariban. Próbáld meg alkatrészként szakszervízben/szalonban megrendelni. Igaz árat nem tudok, csak egy ötlet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 a zöldkártya hatósági dijas... 7.300 vagy 9.700 ft. meg még van a karburátoros autóknak az ársa, az olyan 5 valahányszáz. ahol ennél eltérő árban csinálják, és kiderül, megvonnyák tőle az engedélyt... Vagy esetleg még plusz 2000Ft és nem pörgetik szénné az öreg dízelem! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Vagy esetleg még plusz 2000Ft és nem pörgetik szénné az öreg dízelem! :unsure: hihi... drága helyre jársz... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 hihi... drága helyre jársz... :unsure: Khm,nálam a végösszeg volt 8E! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 akit én ismerek, annál nincs +... neki is dízele van... csak az ODB-sekkel nem lehet mit csinálni... azokat le kell padlózni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 akit én ismerek, annál nincs +... neki is dízele van... csak az ODB-sekkel nem lehet mit csinálni... azokat le kell padlózni... Engem nem érdekel mennyivel kerül többe,a lényeg hogy ne nyomják ki a szemét a gépemnek! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 sziasztok! Egy kérdésem lenne hozzátok. Tudna valaki segíteni abban, hogy hol lehet szerezni Astra G-re műszer-krómkeretet? Esetleg a sebváltóra is. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 sziasztok! Egy kérdésem lenne hozzátok. Tudna valaki segíteni abban, hogy hol lehet szerezni Astra G-re műszer-krómkeretet? Esetleg a sebváltóra is. Köszi eBay. Többféle van, szerintem célszerű a "bepattanós" alu verziót venni és még be is ragasztani, a simán csak ragasztgatósok helyett. Huszonpár euro, asszem. A sebváltóra keret van a Homasitában, de volt már, akinek azzal gondja volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Kicsit drágább verzió elérhető az Incontrol kft-nél is, de ha bemész az rs-be vagy valamelyik komolyabb céghez-->tuti beszerzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 sziasztok! Egy kérdésem lenne hozzátok. Tudna valaki segíteni abban, hogy hol lehet szerezni Astra G-re műszer-krómkeretet? Esetleg a sebváltóra is. Köszi Szia! Én a Totalcar-on (áruház) rendeltem 10e volt a műszerekhez. http://aruhaz.totalcar.hu/index.php?module...amp;prodfilter= Remélem tudtam segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Szia! Én a Totalcar-on (áruház) rendeltem 10e volt a műszerekhez. http://aruhaz.totalcar.hu/index.php?module...amp;prodfilter= Remélem tudtam segíteni. Köszi szépen a segítséget!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Szia! Én a Totalcar-on (áruház) rendeltem 10e volt a műszerekhez. http://aruhaz.totalcar.hu/index.php?module...amp;prodfilter= Remélem tudtam segíteni. Mégegyszer köszi, és még egy kérdésem lenne. Gondolom úgy kell felragasztani. Mivel csináltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Mégegyszer köszi, és még egy kérdésem lenne. Gondolom úgy kell felragasztani. Mivel csináltad? Talán kézzel? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 eBay. Többféle van, szerintem célszerű a "bepattanós" alu verziót venni és még be is ragasztani, a simán csak ragasztgatósok helyett. Huszonpár euro, asszem. A sebváltóra keret van a Homasitában, de volt már, akinek azzal gondja volt. köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Mindenkinek köszi a segítséget! Esetleg ha valakinek motorolajjal, váltóolajjal kapcsolatos kérdése van, szívesen segítek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kálmi Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Szevasztok! Tudnak vki segíteni abban, hogy G Astrán a műanyag küszöbborítást roncsolásmentesen hogy célszerű levenni tisztítás céljából? Most vettem a gépet és kiváncsi lennék mi kosz gyűlhetett be alatta. Kösz a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Mégegyszer köszi, és még egy kérdésem lenne. Gondolom úgy kell felragasztani. Mivel csináltad? Szia! Csak benyomtam a helyére, És azóta 65 e km-t kibírt a helyén ragasztás nélkül is. Pedig ha tudnád milyen minőségű utakon járok:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Szia! Csak benyomtam a helyére, És azóta 65 e km-t kibírt a helyén ragasztás nélkül is. Pedig ha tudnád milyen minőségű utakon járok:-( Ok! Köszi szépen. Akkor megrendelem! További szép napot! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Hi All! Általános probléma, hogy az Opelok Astra, Vectra stb. a sárvédőívek mentén idővel elkezdenek rohadni. Ugya ez betudható annak, hogy az ívekben belrakódik a sár meg a többi cucc, és az kezdi szépen enni a dolgokat. Arra gondoltam, hogy ezt megelőzően, mi lenne, ha ezekbe a hajlításokba sziloplasztot nyomnék, így nem tudna ott megtelepedni semmi..... Ötlet, valakinek tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Hi All! Általános probléma, hogy az Opelok Astra, Vectra stb. a sárvédőívek mentén idővel elkezdenek rohadni. Ugya ez betudható annak, hogy az ívekben belrakódik a sár meg a többi cucc, és az kezdi szépen enni a dolgokat. Arra gondoltam, hogy ezt megelőzően, mi lenne, ha ezekbe a hajlításokba sziloplasztot nyomnék, így nem tudna ott megtelepedni semmi..... Ötlet, valakinek tapasztalat? Inkább előre gyárott müanyag dob betétet tegyél fel.Nem drága! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lamantin Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Hi All! Általános probléma, hogy az Opelok Astra, Vectra stb. a sárvédőívek mentén idővel elkezdenek rohadni. Ugya ez betudható annak, hogy az ívekben belrakódik a sár meg a többi cucc, és az kezdi szépen enni a dolgokat. Arra gondoltam, hogy ezt megelőzően, mi lenne, ha ezekbe a hajlításokba sziloplasztot nyomnék, így nem tudna ott megtelepedni semmi..... Ötlet, valakinek tapasztalat? A hajlítások tisztítása után a fémet passziválni kell. Ez azt jelenti, hogy ecseteld be RO-55 vagy EVIPASS nevü kencékkel. (nem számít ha festett a felület). A száradás után már víz vagy nedvesség már ne érje . Poliészter műgyanta ráecsetelésével a régi korrózió szinte örökre elfojtva, az újabb rozsda támadásának esélye sincs. Résekbe műanyagfecskendővel juttatható az anyag. Ez általam kipróbált és alkalmazott módszer már mintegy 10 éve, és sikeres. A wartburgokon volt mit tesztelnem !! Ha a műgyantáról kellene infó ,arról is tudlak tájékoztatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Hi All! Általános probléma, hogy az Opelok Astra, Vectra stb. a sárvédőívek mentén idővel elkezdenek rohadni. Ugya ez betudható annak, hogy az ívekben belrakódik a sár meg a többi cucc, és az kezdi szépen enni a dolgokat. Arra gondoltam, hogy ezt megelőzően, mi lenne, ha ezekbe a hajlításokba sziloplasztot nyomnék, így nem tudna ott megtelepedni semmi..... Ötlet, valakinek tapasztalat? szia Ne sziloplasztot nyomj oda ha egy mód van rá, hanem komolyabb cégeknek vannak viasz-spray-i. pl Liqui Moly Ez ugyanolyan, mint amit a gyárban fújnak viaszt a kocsira alvázvédelem miatt. Pucold ki magas nyomással, hagyd megszáradni, és hordd fel a viaszréteget egyenletesen. Nem csak a korrózió ellen, hanem a felverődő kavicsok okozta sérülések (amik később korrózióhoz vezetnek) kivédésére is alkalmazható. 3-4 évente érdemes megismételni a kezelést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Holnap kezdik javítani( ha minden igaz) az astrám rozsdásodásait. Szokásos helyek.... a 12 éves corsámon 1 szem rozsda nem volt.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts