adorjant Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 nos hát ilyen lenne,bár telefonnal közel nem adja vissza a valóságot. dee qrva jóóóóóó,ajánlom mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 nos hát ilyen lenne,bár telefonnal közel nem adja vissza a valóságot. dee qrva jóóóóóó,ajánlom mindenkinek! Blitz weekenden meg lehet majd tekinteni???? Érdekel a dolog.....Bár nekem az angel eyes foglalata ilyen rugós-beszorítós.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Blitz weekenden meg lehet majd tekinteni???? Érdekel a dolog.....Bár nekem az angel eyes foglalata ilyen rugós-beszorítós.... még nem tudom,hogy megyek-e,mert pont meló lesz akkor...de ha ott leszek,akkor persze :) ha rugós-beszorítós,akkor pedig simán csak izzót kell cserélned,nem kell alakítani semmit B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 100%,hogy a foncsor remeg.az izzó fixen áll a helyén.nem érződik úgy,hogy valahol nem fogja fül,hanem maga a foncsortest képes kisebb kimozdulásra.ez nem tudom hogy van magán a fényszórón.az utaktól éppen lehet,hogy valami kilazult,mert a szüleim felé igen katasztorfális a helyzet,de akkor viszont nem értem,miért csak ez az oldali ilyen. Tomi, meg kéne nézni a magasságállító motort. Nekem a Stilo-n egyszer letört a mozgató rudazat, az csinált ilyet...... egyébként a motor törte le, mert izzócserénél (nem egyszerű menet) odacsíptem az egyik vezetéket, zárlat lett, emiatt csutkára nyomta a tengelyt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 a magasságállítás hibátlanul működik :) lehet eddig is remegett,csak nem vettem észre,a gyengébb fény miatt. szerintetek ez garanciális problémának számít?mert akkor beviszem a szervízbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 a magasságállítás hibátlanul működik :) lehet eddig is remegett,csak nem vettem észre,a gyengébb fény miatt. szerintetek ez garanciális problémának számít?mert akkor beviszem a szervízbe... Szerintem nem mivel nem gyári lámpa van benne meg nehogy xenonosan vidd be de előtte egy telefont a szervízbe, ha jófejek bele fér a gariba Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Blitz weekenden meg lehet majd tekinteni???? Érdekel a dolog.....Bár nekem az angel eyes foglalata ilyen rugós-beszorítós.... Ha a Tomiét nem is, de az enyémet majd megnézheted. Nekem angel, rugós beszorítós. B) Igaz nem astra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 (edited) Ha a Tomiét nem is, de az enyémet majd megnézheted. Nekem angel, rugós beszorítós. :wacko: Igaz nem astra. :unsure: Mindenképpen megnéznén és beszélnék is veled ez ügyben..... Eladó gumik (4db): Aki keresi, megtalálja az eladó topikban, ne írd teli mindegyik topikot. :lol: macko. Módosítva Augusztus16, 2007 : mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Mindenképpen megnéznén és beszélnék is veled ez ügyben..... Eladó gumik (4db): Aki keresi, megtalálja az eladó topikban, ne írd teli mindegyik topikot. :unsure: macko. Ok. Sorry.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 no problem. :unsure: Akko Blitzen beszélünk mindenképp! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Egy kérdés. A projektros angel eyes lámpát fogom kiszedem a régi lámpát és berakom az újat?. A normális halogén izzó rendesen illeszkedik. illetve a helyzet jelző is? Az angel eyesnek van plusz foglalata izzónak? Értem ezt úgy hogy 2 'karika" világít tehát 2 foglalat van a helyzet jelzőnek vagy hogy is van ez?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Egy kérdés. A projektros angel eyes lámpát fogom kiszedem a régi lámpát és berakom az újat?. A normális halogén izzó rendesen illeszkedik. illetve a helyzet jelző is? Az angel eyesnek van plusz foglalata izzónak? Értem ezt úgy hogy 2 'karika" világít tehát 2 foglalat van a helyzet jelzőnek vagy hogy is van ez?? Igen, fogod kiszeded a régi lámpát, beteszed az újat (ezt ugyebár csak az első lökhárító leszedése után lehet...) A normális halogén izzó rendesen illeszkedik bár H1-es kell. Helyzetjelző izzó kuka. a karikák kábeleit rá kell forrasztani a helyzetjelző vezetékére és kész. (egyébként nekem egykarikás+ledes) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Igen, fogod kiszeded a régi lámpát, beteszed az újat (ezt ugyebár csak az első lökhárító leszedése után lehet...) A normális halogén izzó rendesen illeszkedik bár H1-es kell. Helyzetjelző izzó kuka. a karikák kábeleit rá kell forrasztani a helyzetjelző vezetékére és kész. (egyébként nekem egykarikás+ledes) Ok köszi. Október tájékán szándékozom angel eyest venni azért gyűjtöm az infókat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Asterx Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy adott márkakereskedésben vettem az astrámat, akkor vihetem-e más (természetesen Opel) márkaszervízbe garanciális javításokra és kötelező szervizekre a gépet - mennyire örülnek ott nekem. Nem okoz-e gondot, hogy máshol eladott kocst viszek hozzájuk gariban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy adott márkakereskedésben vettem az astrámat, akkor vihetem-e más (természetesen Opel) márkaszervízbe garanciális javításokra és kötelező szervizekre a gépet - mennyire örülnek ott nekem. Nem okoz-e gondot, hogy máshol eladott kocst viszek hozzájuk gariban. A márkakereskedők valójában a szervízből élnek. Bárhol boldogan fogadnak, ha odaviszed az autót, senkit sem érdekel, hol vetted. A garanciát (és az ezzel kapcsolatos költségeket) a GM viseli, nem a márkakereskedő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy adott márkakereskedésben vettem az astrámat, akkor vihetem-e más (természetesen Opel) márkaszervízbe garanciális javításokra és kötelező szervizekre a gépet - mennyire örülnek ott nekem. Nem okoz-e gondot, hogy máshol eladott kocst viszek hozzájuk gariban. Szia! Az új helyen örülni fognak neked, de a régihez ezek után már inkább ne vidd. Ha a régi helyen meglátják, hogy más szervíz is be van pecsételve:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Igen, fogod kiszeded a régi lámpát, beteszed az újat (ezt ugyebár csak az első lökhárító leszedése után lehet...) A normális halogén izzó rendesen illeszkedik bár H1-es kell. Helyzetjelző izzó kuka. a karikák kábeleit rá kell forrasztani a helyzetjelző vezetékére és kész. (egyébként nekem egykarikás+ledes) én azt szeretném megtudni hogy a lámpamozgatomotort hogy lehet kicserélni, mert a jobb oldali nem mükxik a motor már meg van ,csak nem ismerem még a technikát és félek hogy kárt teszek benne .kösz a kim. választ .UI amennyiben ki kell szedni a helyéböl a lámpát ez hogyan történik ??????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 a fűtéskonzol világítását nehéz kicserélni? konkrétan a hőmérséklet-állító mögöttire vagyok kíváncsi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 a fűtéskonzol világítását nehéz kicserélni? konkrétan a hőmérséklet-állító mögöttire vagyok kíváncsi :wacko: Nem. Kiveszed és beraksz egy újat. Persze amíg hozzáférsz, az beletelhet kis időbe.... :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 igen,én is így látom :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Nem. Kiveszed és beraksz egy újat. Persze amíg hozzáférsz, az beletelhet kis időbe.... :lol: :unsure: Kisflex,véső,kalapács! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Kisflex,véső,kalapács! :unsure: ha az összerakás meg nem sikerül jól,akkor meg gyorskötegelő? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 ha az összerakás meg nem sikerül jól,akkor meg gyorskötegelő? :wacko: A pillanatragacsot ne feledd,plusz megadhatom Anti mester számát! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 jóvan,mentem a garázsba :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 jóvan,mentem a garázsba :wacko: Mentőknek szóljál előtte,meg a szerveidet is ajánld fel! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts