warwolf Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Ne féltsd!Nem olyan elveszett gyerek! :wink: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Héééj...én nem azt montam, hogy tecsinállod!! Űtessed má' magad lefelé kisgyerek!! 8) :wink: Aszontam, te tudol mondani tippet, hun vegyen rácsot ez a szerencsétlen gyermek, meg hun tunná aszt felrakatni meg ilyenek! :twisted: :twisted: :twisted: Fityázzunkmákérem! Hát kine tanájalak má'!! :D :smt062 :smt065 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Haga!Még egy szó, vagy tipp, meg ilyenek, hogy én csinálok optikát, és tüzetnyitok! :smt066 :smt067 Ez egy téves infó! 8) :D Ne mondd má, hogy a képen látható autó eleje nem optikázott... :roll: Szóval értesz az optikázatáshoz és kész! Nincs vita! Ebből már nem mászol ki... :wink: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Ne mondd má, hogy a képen látható autó eleje nem optikázott... :roll: Szóval értesz az optikázatáshoz és kész! Nincs vita! Ebből már nem mászol ki... :wink: :D én nem......... :roll: Szóval.............. :P Tehát én NEM csinálok, csak csináltattam.De sokan megkerestek már, hogy mennyiért csinálok, és mind a HAGA :twisted: emberei voltak! :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 :D :P :shock: :shock: Az nem is úgy vót! :evil: NNa mongyad csak megfelé, hon, és hogyan értelmes csinálni morcítást! ...ne mintha engem érdekelne! :roll: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Elmész a katonatelepi úton egészen a tábláig, és ott van fent jobbra a Dugár-Spoiler bt.Na nekik vannak tippjeik, hogy hogyan lehet megvadítani külsőleg egy egyszerű mezei verdát.Még a te kombidat is! :wink: Szóval ott.És jól, szépen, igényesen, pontosan, és sztem olcsón is melóznak.Ritka!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Na ezek a Dugárék.... Te is adtál számokat, én is szereztem vagy 3-at, 3 napig hívogattam és egyszer nem bírtam elérni őket! :twisted: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Na ezek a Dugárék.... Te is adtál számokat, én is szereztem vagy 3-at, 3 napig hívogattam és egyszer nem bírtam elérni őket! :twisted: :evil: Ha elmondod, hogy kb. mit szeretnél csináltatni a gépeden, akkor kimegyek, és informálódok, mert atommanónak is kell egy hűtőmaszk a GSÍ-hez. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Én egy F és G-Astra 4-ajtós hátsó spoilerről érdeklődtem volna. S mi van az ültetéssel??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Ha elmondod, hogy kb. mit szeretnél csináltatni a gépeden, akkor kimegyek, és informálódok, mert atommanónak is kell egy hűtőmaszk a GSÍ-hez. :wink: G Astra hátsó szárny, motorháztető hosszabbítás, első lökhárító szoknya, hűtőmaszk. Egyelőre ennyi lenne a wishlist :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Én egy F és G-Astra 4-ajtós hátsó spoilerről érdeklődtem volna. S mi van az ültetéssel??? Csodás gumik, szép 15' felnik, és a gép úgy néz ki mint egy szöcske, mert nem tudom megültetni a pincegarázs miatt! :D Pedig úgy lenne az igazi! Beálltam, számoltam, de sehogy se jön ki.A macska rúgja meg. :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Ja, akit érdekel. Ma voltam a Soroksárin az Autoworldben, rendeltem egy betétszűrőt, Green. Nem ez a lényeg. Láttam elég a bőr kormányhuzatot, 7900 körül, akciós. Kb. amatőrök(értsd MI!) is fel tudják tenni kb. 2-3 óra alatt. De ha elviszed kárpitoshoz, cca. 10 perc alatt feldobja. Jól néz ki, igazi bűr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Ja, akit érdekel. Ma voltam a Soroksárin az Autoworldben, rendeltem egy betétszűrőt, Green. Nem ez a lényeg. Láttam elég ######a bőr kormányhuzatot, 7900 körül, akciós. Kb. amatőrök(értsd MI!) is fel tudják tenni kb. 2-3 óra alatt. De ha elviszed kárpitoshoz, cca. 10 perc alatt feldobja. Jól néz ki, igazi bűr. Ez engem is érdekelne ez a kormányhuzat... Ha meglesz neked, megnézném vmikor... Fótra tudsz már így jönni? Mi az a betétszűrő? :oops: Légszűrőbetét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Azt még nem vettem meg, mert épp elfogyott nálam a lé, de eltetettem. Ha visszamegyek, akkor felrakom addig. Van kiállítva egy ebből a gyártmányból, csak az az F-Astra légzsákos kormányára. Jól nézett ki. A betétszűrő az a gyári légszűrőházba való textil szűrő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Azt még nem vettem meg, mert épp elfogyott nálam a lé, de eltetettem. Ha visszamegyek, akkor felrakom addig. Van kiállítva egy ebből a gyártmányból, csak az az F-Astra légzsákos kormányára. Jól nézett ki. A betétszűrő az a gyári légszűrőházba való textil szűrő. Oksi... addig is megmondanád, pontosan hol van ez az Autoworld a Soroksári úton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Soroksári út 158. Kicsit beljebb 200 m-re a FÉG-től élénk piros-fekete épület. Ott van a gumis Abroncskerház is. www.auto-world.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2005 Az engem is érdekelne ez a kormányhuzat... nehogy főtegyél ilyet az autódra!!!! nem hívlak többet gyorsulásira asszem..... kormányvédő......... appppááááámmmmm ....... nem zsigulid van ............ :oops: :shock: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Ez nem a Teccsós PUR kormányvédő. Ez olyan, mint amit varratni is lehet, azt hiszem, valamelyik fórumon már volt róla szó. Abszolúte nincs kormányvédő hatása. Olyan, mint egy gyári bőrös kormány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Fotót, fotót!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Az nehéz, mert még a boltban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 nehogy főtegyél ilyet az autódra!!!! nem hívlak többet gyorsulásira asszem..... kormányvédő......... appppááááámmmmm ....... nem zsigulid van ............ :oops: :shock: :? Lécci, lécci.... :roll: Csak akkor tenném fel, ha tényleg olyan, mint egy eredeti bőrkormány, ahogy npasi is írta. Egyébként engem sem érdekelnek ezek a bóvli szivacsok, amiket fél perc alatt felrakok... Szóval akkor így már okés? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Soroksári út 158. Kicsit beljebb 200 m-re a FÉG-től élénk piros-fekete épület. Ott van a gumis Abroncskerház is. www.auto-world.hu Az a fehér/fekete F Astra kormány, ami a Soroksári úti áruház képei közül a bal alsón látszik, az olyan bőrhuzatos? Mert az király lenne, csak nekem full fekete kéne, de gondolom olyan is van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Igen, ez az, csak én se ilyen színt néztem ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2005 Az Astra G szekcio vezetője kicsoda??? van weblapotok???? opelklub.hu s ímél nem kő senikinek???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Az Astra G szekcio vezetője kicsoda??? Hát ez má eldöntődött, ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts