off-topic Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 A váltószoknyát cseréld le és akkor lesz igazán szép!! :rolleyes: Tervezem azt is. Csak még nemtom milyenre...... Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
mumuc Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 DE ennyire nem mutathat össze visza a jelzö! valami nem koser,és amikor vilog a lámpa? akkor mennyi van benne? a dieselé és a benzinesé egyforma a müszer a tankba és a müszerfalba?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 DE ennyire nem mutathat össze visza a jelzö! valami nem koser,és amikor vilog a lámpa? akkor mennyi van benne? a dieselé és a benzinesé egyforma a müszer a tankba és a müszerfalba?? Olvasni és olvasni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 A benzinesbe ha világít, akkor még 40kmre elég a benya, ha villog akkor 20kmre. Ez a tapasztalatom. Z18Xe motorral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 ha villog, akkor már károsodhat a katalizátor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 ha villog, akkor már károsodhat a katalizátor... Mitől? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Mitől? A villogástól! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 A villogástól! :rolleyes: <_< oda is eljutnak a fotonok a lámpától, és még fotoszintézis is felléphet. ;) inkább az üzemanyag szivattyú károsodhat, ha "szárazon" fut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Szia Off-topic! Érdekelne, hogy hol vetted a váltókeretet. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Szia Off-topic! Érdekelne, hogy hol vetted a váltókeretet. Köszi. Szia! Innen van. Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Szia! Innen van. Off KÖSZI!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 KÖSZI!!! Én is ott vettem, de nem passzolt....visszavittem, levásároltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Én is ott vettem, de nem passzolt....visszavittem, levásároltam :rolleyes: Én egy havertól vettem, Ö vette a boltból. Az az igazság, hogy érdemes pontosan megnézni + lemérni milyen kell mert összevissza vannak kirakva a cuccok. A haver Fiat Punto -ba vette de nem illett bele, nekem gyanús volt hogy jó lehet a verdába.....és láss csodát G Astrába jó. Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Én egy havertól vettem, Ö vette a boltból. Az az igazság, hogy érdemes pontosan megnézni + lemérni milyen kell mert összevissza vannak kirakva a cuccok. A haver Fiat Punto -ba vette de nem illett bele, nekem gyanús volt hogy jó lehet a verdába.....és láss csodát G Astrába jó. Off :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Sziasztok! Érdekelne, hogy OPC néven gyártottak e caravánt vagy csak 3 ajtóst? Illetve milyen motorok voltak ezek és hány pacisak? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Kövezzetek meg, de én nem vennék ilyen csavaros króm keretet. Az a csavar baromi randa rajta. Látszik hogy utólagos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Sziasztok! Érdekelne, hogy OPC néven gyártottak e caravánt vagy csak 3 ajtóst? Illetve milyen motorok voltak ezek és hány pacisak? Köszi! OPC Astrában csak három ajtós volt. Zafirában, nevezzük karavánnak, volt OPC, meg Vectra caravan is volt, van. OPEL OPC homepage Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Köszi NeedForSpeed ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Sziasztok! Érdekelne, hogy OPC néven gyártottak e caravánt vagy csak 3 ajtóst? Illetve milyen motorok voltak ezek és hány pacisak? Köszi! G astra opc caravan volt!!!!!! bár elég ritka.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lamantin Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Sziasztok! Azt szeretném tudni, hogy az Astra (1.4-2003) hátsó nagy melák kipufogódobja helyett felszerelhető-e az újak kisebb hasáb alakú dobja ?.. A felszerelést minden átalakítás nélkül értem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Sziasztok! Azt szeretném tudni, hogy az Astra (1.4-2003) hátsó nagy melák kipufogódobja helyett felszerelhető-e az újak kisebb hasáb alakú dobja ?.. A felszerelést minden átalakítás nélkül értem . Inkább egy pofás sportdobot a helyére....... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Sziasztok! Azt szeretném tudni, hogy az Astra (1.4-2003) hátsó nagy melák kipufogódobja helyett felszerelhető-e az újak kisebb hasáb alakú dobja ?.. A felszerelést minden átalakítás nélkül értem . szerintem nem lehet különbség,mert az 1.6 classic astrán még a régi típusú nagy dob van,az 1.4 benzines ill 1.7 dízelen pedig a pici. Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Sziasztok! Tuudna nekem segiteni valaki? Astra G-nél érdekelne hogy a rádioelökészitésnél milyen a csatlakozo az autoban ezt tudja valaki,vagy esetleg valahol kép erröl lenne? köszi elöre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Sziasztok! Tuudna nekem segiteni valaki? Astra G-nél érdekelne hogy a rádioelökészitésnél milyen a csatlakozo az autoban ezt tudja valaki,vagy esetleg valahol kép erröl lenne? köszi elöre is Hali - megválaszoltam a másik topikban. Ne flood-olj, ha kérdés van, egy helyen is elég ha felteszed.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie633 Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Sziasztok! Egy kérdésem lenne, a hűtő előtt van egy csatlakozó.Ez minek a csatija lenne? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts