mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Asszem megtaláltam. Lehet csinálok tárhelyet, és majd belinkelem ide. Úgyis bővíteni akartam már a http://mackosajt.uw.hu kapacitását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 akkor a megoldás http://lacisajt.extra.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 akkor a megoldás http://lacisajt.extra.hu/ Köszi Pruto, köszi Mackó! Én örülök neki, mert szeretem az autót buherálni..... :mellow: És örülök, hogy megint hallottam rólad Pruto, amióta bezárt a fórum, sokan eltűntek... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 ENDYKA: olvastam pár oldallal előlrébb, hogy ülést akarsz venni, nehogy a Carstylingos fekete astrás gyerektől vedd meg, eddig mindenki aki látta, azt modta egy rakat szar az egész. Állítólag mindig mindent árul és átveri a népet :rolleyes: ja és az így csináldal vmi gáz van, aztat mondja, sérült a fájl Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 hopca... megnézem miagáz vele... ha tényleg az, akkor újra rakom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 nehogy a Carstylingos fekete astrás gyerektől vedd meg, eddig mindenki aki látta, azt modta egy rakat szar az egész... Ő lett volna az eladó, de a képek se nem voltak megnyerőek...így marad a gyári komfort ülés! THX az észrevételet brother!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 nekem műkszik a könyv. próba újra leszedni. :rolleyes: hátha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 Hic, neked lógok még egy könyvvel..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 Hic, neked lógok még egy könyvvel..... :unsure: Igaz :D Bár nem sürgős, mostanában nem fogok Mitsu Coltot szervízelni :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 nekem műkszik a könyv. próba újra leszedni. :mellow: hátha. most valóban okés :rolleyes: köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Amint már talán olvashattátok, ez évben átalakul a klub szerkezete. Ha még nem, itt olvashattok bővebb infókat a változásokról: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1369&hl= Mindenek előtt a fő és elsődleges kérdésem az, hogy szeretnétek-e, hogy mi G Astrások továbbra is egy külön klubként képviseljük magunkat az új felállásban és így élvezzük a MOTE támogatását talik szervezésével, weblappal, fórummal, egyebekkel kapcsolatban? Az utóbbi időkben eléggé megcsappant a létszámunk... A G Astra klub oldalon kicsit tisztogattam a tagok között a tagnyilvántartás alapján. Kivettem azokat, akik már elvileg nem klubtagok. Ha valaki úgy érzi, jogtalanul vettem ki, szóljon... Kopit természetesen fennt hagytam, így adózva emlékének. Na mindegy, a lényeg az, hogy létszámra is épp csak teljesítjük így az új követelményeket (9 pártoló tag, 1 vezető). Szóval, írjátok meg légyszi, hogy szeretnétek-e, ha továbbra is lenne G Astra klub. Én mindenképpen szeretném, ha továbbvinnénk a szekeret. Kicsit aggódom viszont, hogy még ha hivatalosan meg is lennénk létszámra, kevesen lennénk aktívak. Értem ezt különféle talikon való részvétel, illetve egyéb kapcsolattartás szempontjából. Arra a néhány G Astrás talira is pl viszonylag kevesen gyűltünk össze, de még Lurdyhoz is viszonylag kevesen járunk. Persze nekem is talán sűrűbben kéne szervezkednem, valami jó programmal, ötlettel előállnom, elismerem. Ennek ellenére a G Astra talik hangulata családiasságuk ellenére elég jó volt szerintem, és remélem ezt ti is így gondoljátok. Én még abban is reménykedem, hogy a klub változások (fórumrészek esetleges újra megnyitása, újabb kedvezmények, új támogatók, színvonalasabb MOTE rendezvények) hatására esetleg csatlakoznak páran régi illetve új arcok... Programokat tekintve most lenne egy pár a tarsolyban, gondolva itt pl Endyka ajánlatára az albertirsai stranddal kapcsolatban, az astra-coupé klubbosokkal együtt közös autós megmozdulásokra, piknikekre, és persze a nagyobb MOTE-s rendezvényekre (mostani debreceni tali, Blitz Weekend III, kecsói pályanap) illetve a szokásos Lurdy talikra. Szóval programból nem lenne hiány. Persze nem mindenki ér rá mindig, és nem kötelező vagy elvárt a részvétel, de jó lenne, ha egy pár ismerős G Astrás arc társaságát gyakrabban élvezhetnénk ezen programok valamelyikén. Beszélek én, aki már kb másfél hónapja külföldön vagyok :mellow: Azért gondolom vettétek, mit akartam mondani.... :rolleyes: Mi a véleményetek? Szeretnétek-e, ha a G Astrások társasága külön is képviselné magát a MOTE-n belül, a fenti szervezeti változások és az előzmények ismeretében? Erre szeretnék választ kapni most... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Lehet, hogy klubos topikba kellett volna raknom az előző hozzászólásomat. Mindegy, marad most itt, aztán majd lehet, átrakom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Szerintem működhet a dolog, csak aktivizálni kell a srácokat. Minimum kellene ugye egy társelnök (ezt már kvázi vállaltad), meg kellene két vezetőségi tag. Én személy szerint vállalnám az egyiket, de egy problémám van - ez a szabadidő faktor, ami most 0-ba konvergál. Éppen ezért akkor vállalom csak, ha más nem hajlandó tolni a szekeret - és akkor is figyelembe kell venni, hogy nem leszek 100%-os. De ezt áthidalhatjuk esetleg úgy, hogy ha tudok, megyek a megbeszélésekre, egyébként meg megdumáljuk és meghatalmazást adok. Ez tulajdonképp részletkérdés, de mindenképp fontos, mert nem szeretném, ha később meg az lenne, hogy "ez a Hic meg csak ellógja az egészet". Ha nem tudom elég jól csinálni, akkor inkább nem csinálom. Na mindegy, ezt még meglátjuk. Ami kérdés, pl. hogy ki vállalna még egy kis pluszt a G Astrások közül? Sok jó srác van itt, de sokan el is tűntek újabban :rolleyes: Kérdés lehet még, hogy most erőltessük-e a külön G Astra klubot - vagy egyelőre Opel Club Budapest legyen, és később önállósodjunk. Ez is kivitelezhető, most át tudnánk alakítani az egyesületet, később pedig 9 emberrel bármikor szekciósodhatunk, esetleg egy-másfél év múlva, amikor már több időm lesz (remélem) Más: voltak múltkor kint a Lurdynál G Astrás srácok, akik önállóan szerveződnek, szép, tuningolt gépekkel. Hosszabb távon őket is bevonhatnánk ebbe a dologba - persze nem tudom mennyire érdekli őket a klub. Ez ilyen "GSi Devils" jellegű szindróma.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Van vmi abban amit mondasz: ha nem jön össze most a G Astra klub könnyen (nem szeretnék senkit erőszakkal berángatni), lehetnénk egyelőre a Budapest régión belül, aztán majd később, ha többen leszünk aktivak, esetleg ha sikerül új emberkéket is toboroznunk pl a Lurdys srácok közül, akiket említesz (pont akkor hiányzom Lurdyról vazze, mikor sok a G Astra), újraszerveződhetünk... De ez legyen B terv. Nézzük meg, mi a helyzet a mostani G Astrás srácokkal, aztán majd meglátjuk, OK? Tőled akkor vettem, hogy benne lennél, de igazából vezetőségi tag nem szeretnél alapból lenni, csak ha nincs más. Tehát igazából kellene 2 ember még, aki vállalna vezetőségi posztot (közgyűlésre jár, szavaz, és rendes egyesületi tag, ha minden igaz). Háát... na majd meglátjuk mit mondanak a srácok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Más: voltak múltkor kint a Lurdynál G Astrás srácok, akik önállóan szerveződnek, szép, tuningolt gépekkel. Hosszabb távon őket is bevonhatnánk ebbe a dologba - persze nem tudom mennyire érdekli őket a klub. Ez ilyen "GSi Devils" jellegű szindróma.... Igen, akikre te gondolsz ők carstyling-os srácok! Én is gondoltam már rá, hogy be lehetne esetleg őket is szervezni a klubba (igazán szép autók), de nem vagyok benne biztos, hogy érdekelné őket (persze próba szerencse). Lehet, hogy nekik elég a carstyling-os csapatban benne lenni, összejárnak ők klub meg minden nélkül is! Mindenesetre meg kell kérdezni őket valamelyik Lurdy talin, hátha! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Szépen, fokozatosan beolvasztjuk őket... :mellow: Viccet félretéve, idővel lehet azért, hogy érdekelné őket a klub, illetve a klub által nyújtott új lehetőségek... ha jobban megismerkednek velük... velünk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Szépen, fokozatosan beolvasztjuk őket... :unsure: Viccet félretéve, idővel lehet azért, hogy érdekelné őket a klub, illetve a klub által nyújtott új lehetőségek... ha jobban megismerkednek velük... velünk... :rolleyes: Szerintem mindenképpen meg kellene tartani a "g-szekciót" !!!!! Én próbálok a lehetőségekhez mérten aktív maradni. Ha kell bármit elvállalok, csak legyen elég időm..... (sajnos úgy néz ki a Debreceni talit ki kell hagynom.... :mellow: ) Mindenképpen ha marad a szekció nagyobb aktivitás kell néhány embertől ez tény. Jók voltak a g astra talik amin részt vettem, de úgy érzem én is hogy kevesen vagyunk/voltunk..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Köszi Boldi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Kicsit énis belekontárkodok... szerintem itt az a fő probléma, hogy kicsit leült a MOTE-n belül a társaság, sokan elszivárogtak különböző, főleg pénzügyi okok miatt - akár tetszik akár nem, leírom: sokan sokallják az 5000/év belépőt! Jó, tudom, rosszabb helyre is elmegy az a pénz, meg éves szinten tényleg nem sok, de akkoris. Ugyanúgy ahogy kihalt a Calibra topik, ez is szép lassan elnételenedik. Eleinte nem akartam külön fórumot a Coupe Klubra, mivel ez a topik sem pörgött igazán már, mikor idekerültem, de aztán mégis lett és azt vettem észre, hogy marhára pörög a fórumunk! Napi átlag 57 hozzászólás van az indulás óta. Ebben sokat számít az hogy ingyenes, és sokan úgy is beregisztrálnak, hogy pár hozzászólásuk van. Vagy egyáltalán nincs is hetekig, aztán egyszercsak megjön a kedvük. Mert ingyen van, nincs kötelezettségérzetük, nincs a macera az utalással, nincs az ha megunják, akkor "odaveszett a pénz" meg hasonlók... Én megértem azt, hogy a MOTE pénzt szed, mert azért nyilván valamiből meg kell finanszírozni a tárhelyet, a domaineket, meg a talikra is biztos rengeteg pénz elmegy. Ez így rendben is van. Viszont én anno pl az 5000 Ft-omért csak klubkártyát kaptam, matricát és rendszámtáblakeretet már nem, pedig akkor elvileg még járt volna, de mindegy, nem is ez a lényeg, megvagyok nélküle, matricát már amúgyis kaptam máshonnan :rolleyes: Ami itt a visszatartó erő, az az, hogy túl van bonyolítva az egész. Nálunk többé kevésbé közösségi munkában mennek a dolgok, én állom a tárhely és domain költségeket, csinálom a design-t (az egész nincs évi 5000 Ft-omba). Szerintem a Calibraklubon is így megy valahogy, nemtudom. Sokan elmennek CS-ra, mert ott egy párszáz forintos sms-sel korlátlan hozzáférést kapnak, és gyűlnek is mint az oroszok. Nézzétek meg az ottani G Astrásokat, egyik tag külön usert csinált nekik, mindegyik kép egy külön useré: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=28987 Ami kihúzhatná a G Astra Clubot a sárból, az szerintem a megindulás a fiatalosság, lendületesség és főképpen az ingyenesség felé. Én pl soha, egyszer sem élveztem még ki a kártya nyújtotta kedvezményeket, mivel ahol lakom, ott gyakorlatilag használhatatlan, azért meg nem kocsikázok ki egy tank benzint, hogy spóroljak 1200 Ft-ot... Sokan vannak ezzel így, és meg is értem őket valahol, meg persze Titeket is. Szerintem kellene olyan, hogy a tagság és ezáltal a fórum használat is ingyen lenne, vagy mondjuk egy párszáz forintos csatlakozási díjjal, mint a cs-en. Több reklámmal pótolni lehetne a kieső összegeket. Az, hogy az oldalt sokan szabadidejükben csinálják, egyrészről dícséretes dolog, hogy ennyit áldoztok érte, másrészről nem kifogás. Akkor úgy kell megszervezni, hogy bizonyos jutalmazás fejében csináljátok, de legyenek akik reklámozók után rohangálnak, és legyenek akik az oldalt csinálják, üzemeltetik. Menedzselni kell az oldalt, különben meghal, elaprózódik a társaság sok kicsi klubba, közösségbe, és ha se reklám, se a tagok nem tartják el az oldalt, akkor összeomlik, és az nem lenne jó! Én csak annyit tudok javasolni, hogy át kell alakítani az egész MOTE szerkezetét! Az elképzelésem: Kell először is egy egységes, modern weboldal, méghozzá úgy, hogy egy oldal alól nyíljanak azonos design-nal a szekciók és a régiók! Magyarul minden klubrész egy oldal alatt fusson. Mondjuk legyen elérhető a www.opelklub.hu és a www.opelclub.hu címen is ugyanaz az oldal, ahol mondjuk egy forgó flash menüből lehetne fent kiválasztani a szekciót, valahogy úgy, mint az egyik régebbi tervemen csak flash-el (vagy mint a www.opel.hu-n, csak tényleg, kicsit 3D-ben, látványosabban, olyasmire gondolok mint a Sony J6 teló menüje volt), amit valahol a fórumon közzé is tettem, és ami a legfontosabb, az oldal kerete maradjon meg, és úgy jöjjön be az új oldal, ami lehet akár a megfelelő aldomainen és a megfelelő rendes domainen is. Pl, ha valaki belép az opelklub.hu-ra és kiválasztja az Astra szekciót, akkor a bejövő oldal olyan legyen, mint a főoldalnak egy aloldala, de ez az aloldal elérhető legyen a www.astraklub.hu és az astraclub.opelklub.hu-ról is. A fórum szerintem ezzel a barátválasztással meg hasonlókkal alaposan túl lett bonyolítva, nekem legalábbis igen. Nem egy nagy dolog az oldal designjához igazítani ezeket a fórumokat, ugyanúgy mint nálunk, az Astra Coupe Clubon is van. Régóta járok ide, de a G Astra szekció honlapját sose tudom fejből. Akármit írok be, sose jön be. vagy astrag.opelclub.hu-t írok, vagy g-astra.opelklub.hu-t, valamiért mindig hibázik. Szóval kellene egy kicsit egységesíteni, újraszervezni, szponzorok után menni, és fitalosítani, dinamikusabbá, vonzóbbá tenni az egészet! Tudom, hogy ez nagy munka, és nemkevés pénz, de - bár nem látok bele a kasszába - pár extrának nevezett, gyakorlatilag kevésbé fontos dolog helyett ilyesmikre is lehetne spórolni. Az meg hogy mekkora munka, főleg csak szervezés, és megtervezés kérdése. Ha jól ki van találva ki-mit csinál, akkor menne hamar a dolog - szerintem... Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett, és bocsánat, ha valakinek a lelki világába gázoltam, ezek az én nézeteim, kizárólag az én véleményemet, meglátásomat tükrözik. Természetesen továbbra is minden elismerésem azoknak, akik szívüket-lelküket adták és adják az oldal/oldalak működéséhez! Remélem hamarosan megoldódnak a gondok, és hogy hamarosan azon kell törnötök a fejeteket hogy plusz tárhely kell a rengeteg új tagnak, és hogy hol van akkora placc, ahol meg lehet szervezni egy olyan talit ahol mindenki elfér... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 szerintem sok mindenben igazad van! pl: "túl van bonyolítva az egész" "egységes, modern weboldal" " fórum alaposan túl lett bonyolítva" (ja és hogy van zárt része is....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2007 Veló, Boldizsár, Ezeket a hozzászólásokat át kéne másolni alulra, ahol a MOTE jüvőjéről van szó.... mert ezek oda valók.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Veló, Boldizsár, Ezeket a hozzászólásokat át kéne másolni alulra, ahol a MOTE jüvőjéről van szó.... mert ezek oda valók.... Rendben, de Teló nyitotta ide ezt a témát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Bocsánat, hogy belebrekegek, de: Velo! Szóltál valakinek, hogy nem kaptál rendszámtáblakeretet és matricát? Azért kérdezem, mert amúgy azt korábban is kérni kellett külön. Nekem is pl. Ami az ingyenességet illeti. Ha elolvastad az idevágó topikot, akkor láthatod, hogy mi a terv, és benne van ez is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Bár nekem sincs túl sok időm, azért a G Astrás társaságért én is hajlandó lennék áldozni..nem szeretnék beolvadni, de tény, hogy nagyon kevesen vagyunk G Astrások, akik azért el-el mennek talikra. Persze ez a jövőben változhat,a Cs-en az Astrások közül van ismeretségem, szal szerintem megoldható, hogy nyáron megismerkedjünk velük és akkor hátha beszállnának közénk!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Szerintem is Veló hozzászólása már túlmutat a G Astra klub jövőjéről szóló értekezésen, és érdemes lenne átmásolni MOTE változások 2007 topikba. Velo észrevételei megfontolandók, és örülök, hogy leírtad őket Velo! Ha elolvasod a terveket, pont erre fele szeretnénk haladni, mint amiket részben elmondtál: új támogatók, fórumrészek újra megnyitása, olcsóbb tagdíjak, amikért több szolgáltatást, kedvezményt nyújtana a MOTE, új emberkék számára egyszerűbbé, és vonzóbbá tenni az egészet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts