corsarulez Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Imádom a gentlemanokat! :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Ja, a Sanyinak majd cserébe én is fizetek egy sört..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 ui: egy képet adsz róla Edit? Vagy többet is? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 ui: egy képet adsz róla Edit? Vagy többet is? :D a Sanyirol? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 A kocsiról! Redi! teee... :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Hát, engem aztán lehetne optikailag tuningolni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 köszi. :D valakinek tuningoljam még a G astráját virtuálisan? vagy bármilyen ótóját? ;) Hey, Maci! Engem érdekelne a dolog! Alkot6nál belőle 1 Concorde-ot... :blush: Vicceltem... De 1 überbrutál tuning tetszene! Köszi előre is! Persze, ha vállalod. Peace! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 ui: egy képet adsz róla Edit? Vagy többet is? :D Oké, majd küldök. Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 no csak lassan... i am a beginner user... (nem lúzer... bár ki tudja) :D szóval csak lassan. ;) ha az időm engedi, majd rajzolgatok... (nem, nem RCS vagyok) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 no csak lassan... i am a beginner user... (nem lúzer... bár ki tudja) ;) szóval csak lassan. :lol: ha az időm engedi, majd rajzolgatok... (nem, nem RCS vagyok) :D Te ajánlottad, most bombázunk a felkérésekkel. :blush: Viszont 1általán nem sürgős. Amikor időd/kedved van. Üdvelet Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Laci, nem tudom a címed, Így nem tudom elküldeni a kíípeet..... :blush: Egy kérdés: mostanban kiírja beindítás után a km számláló, hopgy INSP, ami gondolom, azt jelenti, hogy elméletileg ideje lenne egy szervíznek. (ami az utóbi időben bőven megvolt!), szóval, lehet ebből valami problem, hogy az ott van? ílegközelebb szedessem ki a szervízben? (ugye nem áll le csak úgy egyszer a kocsi? olvastam ilyet egy autósujságban, igaz, valami BMW volt...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Edit! az msn-es címemre jöhet lacisajt@msn.com Az InSp-t meg úgy oldhatod meg, ha jól tudom, hogy nyomod a napiszámláló gombját, és közben ráadod a gyújtást. és asszem 3-5 másodpercig nyomod. de ez lehet csak hülyeség, remélem valaki megerősít ebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Milyen megerősítésben reménykedsz? Hogy ez hülyeség? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Nem. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Az olajcsere is megvolt a szervízben? Meg a szűrőcserék is? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Rakj bele metabolondot! Megy a biznisz. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2007 :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Hát, engem aztán lehetne optikailag tuningolni. :blush: Én megnézném a Sanyit fekete felnikkel, sötétítve, alul sárga, felül fekete kombinációban. :D Edit! az msn-es címemre jöhet Az InSp-t meg úgy oldhatod meg, ha jól tudom, hogy nyomod a napiszámláló gombját, és közben ráadod a gyújtást. és asszem 3-5 másodpercig nyomod. de ez lehet csak hülyeség, remélem valaki megerősít ebben. Megerősítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Hát, engem aztán lehetne optikailag tuningolni. :lol: Nincs a Mattignak olyan menő spoiler-szettje.... :lol: :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Rakj bele metabolondot! Megy a biznisz. :D :lol: Én is ilyet bizniszeltem. Mert én menő, kúl csávó vagyok :blush:. Én traubit iszom, míg mások kólát... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 OFF Gondolom vhol Németországban... :D ON persze,igenigenigen kiváló minőségű autópályán,kiváló minőségű benzinnel :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Tegnap felkerültek az új felnijeim (7x16 - 205/55R16 Pirelli P7) Thx to Anti ... :blush: Sajna csak telefonnal fotóztam még, majd később kicserélem a képeket.... Nem ment minden simán, kell majd még egy kis gépmunka, és a fényezővel sem vagyok 100% megelégedve, de most már mindegy, látványnak nem rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Nagyon kafa lett :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Nem tudom, nekem vhogy olyan túl vastagnak tűnik a pereme. Első ránézésre 15-nek néztem... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 azért tűnik kisebbnek, mert "peremes". ha nem ez lenne, akkor nagyobbnak hathatna. Amúgy nekem tetszik. :blush: szolidan méretes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts