Jim Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Gyors kérdés: 30 Amperes nagy méretű biztosítékot hol lehet venni egyszerűen, gyorsan, ócsón? OFF rönyóba kéne kollégának... de elvileg ugyanolyan köll bele mint opelba. Szerintem Tesco-ban van, de csak levélben mint a C-vitamin :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Legközelebb nézzétek meg tán egy benzinkúton :roll: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Más: Szomorú eseményt láttam ma 18:00 körül hazafelé menet a XV. ker Szentmihályi úton az Ázsia center magasságában. Egy nagyon szépen megcsinált sötétkék F Astra volt keresztbe fordulva az út közepén és nagyon csúnyán összetörve. :D A bal hátulja szinte eltűnt, legalább is amennyire láttam. Remélem, akik benne ültek megúszták sértetlenül és nem közülünk volt valaki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Szerintem Tesco-ban van, de csak levélben mint a C-vitamin :D Köszke... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Jim! Most nézem csak, hogy szépen csendben te is MOTE klubtag lettél! Üdv a klubban! Vagy köszöntöttelek már? Kicsit szeleburdi vagyok.... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Jimi Tudeszki!! :D LOL tegnap néztem éppen!! Te láttad már? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Jim! Most nézem csak, hogy szépen csendben te is MOTE klubtag lettél! Üdv a klubban! Vagy köszöntöttelek már? Kicsit szeleburdi vagyok.... :oops: Nem tudom, de köszi :oops: Sunyin csináltam, ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Jimi Tudeszki!! :D LOL tegnap néztem éppen!! Te láttad már? :P Nem :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 :D)) Nna akko nézd meg mert amúgy jó! Bérgyilkos a szomszédom c. film, meg a folytatása... már megint bérgyilkos a szomszédom! Bruce Willis....komédia, de jó!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 :D)) Nna akko nézd meg mert amúgy jó! Bérgyilkos a szomszédom c. film, meg a folytatása... már megint bérgyilkos a szomszédom! Bruce Willis....komédia, de jó!! :P Ja, tényleg, hogy én milen hüle vagyok :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Nem tudom, de köszi :oops: Sunyin csináltam, ugye? :D Te kis sunyi! :wink: Azt hitted nem vesszük észre, mi? Hát nagyot tévedtél! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Te kis sunyi! :wink: Azt hitted nem vesszük észre, mi? Hát nagyot tévedtél! :P :D Most beszéltem a fóliással. Szombaton csinálják. Fótra már úgy megyek. Bár csak lightosra merem megcsináltatni. Egyrészt a kékek miatt, másrészt azért szeretnék ki is látni a kocsiból. Asszem elöl 80%-ot áteresztő (halvány) fólia lesz, hátul meg 65%-os. Bár az első i kicsit csalás, mert a színezett üveggel együtt kevesebb, mint 80%-ot fog átereszteni :wink: . Ha sikerül az opelclubos matricát addig beszereznem, akkor azt is felrakja a srác :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 :D Most beszéltem a fóliással. Szombaton csinálják. Fótra már úgy megyek. Bár csak lightosra merem megcsináltatni. Egyrészt a kékek miatt, másrészt azért szeretnék ki is látni a kocsiból. Asszem elöl 80%-ot áteresztő (halvány) fólia lesz, hátul meg 65%-os. Bár az első i kicsit csalás, mert a színezett üveggel együtt kevesebb, mint 80%-ot fog átereszteni :wink: . Ha sikerül az opelclubos matricát addig beszereznem, akkor azt is felrakja a srác :P Jim, a sötétség ura! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Jim, a sötétség ura! 8) Köszke! :wink: Ilyen intellektuálisan még nem hülyéztek le :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Fóliázást mennyiért csinálnak?? Fóton tessék nekem mutatni megfele! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Köszke! :wink: Ilyen intellektuálisan még nem hülyéztek le :D :wink: :wink: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Fóliázást mennyiért csinálnak?? Fóton tessék nekem mutatni megfele! :D Természetesen, értettem :wink: 30 pénzért csinálja körbe (és most ne a körbesz*rásra tessék asszociálni :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Én ha csinálok, az csak valami incuri pincuri lesz, éppen annyira, hogy azért láccódjon! :D És mindenütt azonos átersztésűvel, mert azt én nem szeretem, ha elüt az ódala! :P :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Én ha csinálok, az csak valami incuri pincuri lesz, éppen annyira, hogy azért láccódjon! :D És mindenütt azonos átersztésűvel, mert azt én nem szeretem, ha elüt az ódala! :P :wink: Csak árnyalatnyi különbség lesz, szerintem alig lesz észrevehető. De lehet, hogy jövő tavasszal előre is az egy fokkal sötétebb kerül. Majd megnézed, és ha tetszik, meg az ár is szimpi, akkor megdumáljuk :wink: Tényleg azt nem tudod, hogy hol lehetne, valami fain (és occsó :D )hűtőrácsot venni, mert a gyárit likvidálnám. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Hát nem igazán... Warwolfiékat kéne kérdezni, ők optikáznak ..éncsak ülök itt, ezen a szép ágon amely lengedez alattam feeelll-lehhh :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Hát nem igazán... Warwolfiékat kéne kérdezni, ők optikáznak ..éncsak ülök itt, ezen a szép ágon amely lengedez alattam feeelll-lehhh :D És őt merre találom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Kekkeméti, de szokik lenni itt a fórumon is...Kekkeméti szeksönbe írjál nekik, vagy privátoljá! :D Ja és a Mélykék Pitta isn tud szerintem.....szerintem... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Kekkeméti, de szokik lenni itt a fórumon is...Kekkeméti szeksönbe írjál nekik, vagy privátoljá! :D Ja és a Mélykék Pitta isn tud szerintem.....szerintem... :wink: THX! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Kekkeméti, de szokik lenni itt a fórumon is...Kekkeméti szeksönbe írjál nekik, vagy privátoljá! :P Ja és a Mélykék Pitta isn tud szerintem.....szerintem... :wink: Haga!Még egy szó, vagy tipp, meg ilyenek, hogy én csinálok optikát, és tüzetnyitok! :smt066 :smt067 Ez egy téves infó! 8) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Haga!Még egy szó, vagy tipp, meg ilyenek, hogy én csinálok optikát, és tüzetnyitok! :smt066 :smt067 Ez egy téves infó! 8) :D Ne bántsd má', csak segíteni akart :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts