Boldizsar Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 A múltkori törés után néhány napig félig gyári félig angel eyes volt az autón. Én anno az e-bayről rendeltem, "no name"-et. Szerintem nem nagyon van különbség a 2 között...Ja és az enyém sem motoros állítású.És az enyémmel is szívtak a szervízben mire beállították. A bal oldala most is alacsony... De összességében és elégadett vagyok vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Az én Angel-öm FK termék, 55 pénz volt, naná, hogy ennyi pénzért nem kapsz motorosat...gondolom kilótól már azt is tudják..de akkor már 1 gyári xenonossal sokkal jobban jársz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Neked feltűnt már, hogy minden második hozzászólás a Tiéd? :) Miért Neked jobb, mint a gyárival volt? (Xenon-os vagy sem?) minden 3. vagy 4. csak... ne túlozzunk kérem... :) amúgy miért zavar? Nekem is van G astrám! Nem láttad! :lol: :) :) és igen, nekem jobb, mint a gyárival, pedig nem xenon-os. csak be van állítva rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Az én Angel-öm FK termék, 55 pénz volt, naná, hogy ennyi pénzért nem kapsz motorosat...gondolom kilótól már azt is tudják..de akkor már 1 gyári xenonossal sokkal jobban jársz.. Egy ismerősöm szerint szinte mindegy Angelt ugyanott gyártják... csak más-más dobozba rakják. Pl az FK is ugyanaz, mint sok noname, csak épp FK dobozból forgalmazzák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Egy ismerősöm szerint szinte mindegy Angelt ugyanott gyártják... csak más-más dobozba rakják. Pl az FK is ugyanaz, mint sok noname, csak épp FK dobozból forgalmazzák. Najó, de az FK mondjuk ránézésre máshogy néz ki.. Bár lehet, hogy csak régebbi modell.. passz. Na, majd kitalálom. :lol: Másik kérdés. Nem tudja valaki, hogy a kutaknál lévő nagynyomású mosó az hány bar-on megy? Vagy csak meleg, azért jobb? Szülők vettek metroban nagynyomású mosót, amolyan hordozható, 100bar talán, de semmit nem csinál.. Nem hogy a bogarakat, de még a sarat is alig viszi le.. KARCHER márkájú.. Pedig én is terveztem venni valamilyet, de ezt látva.. Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Azt nem tudom hogy a karchernek most milyen olcsó kommersz típusai vannak, azokról nem tudok nyilatkozni, de vannak nagyon jó gépeik is! Nekünk ami volt, 110-120 bart tudott maxra, de nem csak ettől függ a hatása, hanem a pisztolytól is, meg persze az óránként a szivattyú által szállítható mennyiség is számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Azt nem tudom hogy a karchernek most milyen olcsó kommersz típusai vannak, azokról nem tudok nyilatkozni, de vannak nagyon jó gépeik is! Nekünk ami volt, 110-120 bart tudott maxra, de nem csak ettől függ a hatása, hanem a pisztolytól is, meg persze az óránként a szivattyú által szállítható mennyiség is számít. Ahha.. Még sajna nem értek annyira ezeknek a lelkivilágához.. A tietekkel jól lehetett haladni? Nem emlékszel melyik típus volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Ahha.. Még sajna nem értek annyira ezeknek a lelkivilágához.. A tietekkel jól lehetett haladni? Nem emlékszel melyik típus volt? Az jó volt, nagyon hasznos. Csak ez kölcsönzős gép volt (üzletben adtuk ki), így pár év alatt teljesen leamortizálódott. Az ha jól emlékszem majdnem 100ezer volt, kb 6 éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Az jó volt, nagyon hasznos. Csak ez kölcsönzős gép volt (üzletben adtuk ki), így pár év alatt teljesen leamortizálódott. Az ha jól emlékszem majdnem 100ezer volt, kb 6 éve. Köszi.. Azért annyit most nem áldoznék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell kiszedni az üléseket és milyen kulcs kell hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2007 ugyemlékszem, hogy 40 es torx kell hozzá... nekem 2 csavar tartotta. multhéten szedtem ki őket Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 ugyemlékszem, hogy 40 es torx kell hozzá... nekem 2 csavar tartotta. multhéten szedtem ki őket Azért kérdezem, mert talán boltolok 1 sráccal: neki le van bőrözve(fél bőr-fél alcantara) a G Astrája: megkapnám az üléseit meg az ajtókárpitokat- én meg adnám az enyémet plusz pénzt..THX!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 ilyet nem tud valaki olcsóbban esetleg? :blush: D2S xenon megy csak bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2007 mééé??? ez drága neked??? ha én tudtam volna ilyet ennyiért nem ezeket a fos FK angel eyes t veszem... :blush: nagyon jó ár érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 nem mondtam hogy drága,csak pl a sima n-joy féle fekete fényszóró,utángyártott, alkatrészboltban 18 lett volna /db,neten meg 9 /db... aztán inkább utánajárok :blush: ja ha jól tom ezek ARTEB gyártmányúak. angel-eyet nem akarok,nekem nem jön be :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 nem mondtam hogy drága,csak pl a sima n-joy féle fekete fényszóró,utángyártott, alkatrészboltban 18 lett volna /db,neten meg 9 /db... aztán inkább utánajárok :blush: ja ha jól tom ezek ARTEB gyártmányúak. angel-eyet nem akarok,nekem nem jön be :D Há' nekem NJoy van (QP), debiza meggondolandó jez a projjektoros lámpatest, szerintem igen ócsó. Bár azért kár, szerintem, hogy H1 vagy H7 nem megy bele, mert így ugye kell a xenon is, ami megdobja még kb. ugyanennyivel. Egy 100-asból kijönne kb. a pár. (persze kérdéses a minősége, mert ha pl. Hella vagy Valeo lenne, aszondom ok, de milyen gyártó ez az Arteb? Uhu, nem tucc erről valamit?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Há' nekem NJoy van (QP), debiza meggondolandó jez a projjektoros lámpatest, szerintem igen ócsó. Bár azért kár, szerintem, hogy H1 vagy H7 nem megy bele, mert így ugye kell a xenon is, ami megdobja még kb. ugyanennyivel. Egy 100-asból kijönne kb. a pár. (persze kérdéses a minősége, mert ha pl. Hella vagy Valeo lenne, aszondom ok, de milyen gyártó ez az Arteb? Uhu, nem tucc erről valamit?) felhívtam, azt mondja az ipse, hogy csak gyári xenon megy bele, ezt már ugye tudtuk. Nem derült ki a mondandójából milyen gyártmány, konkrétan rákérdezni meg elfelejtettem... mindenesetre nem mellékes dolog hogy elekromosan állítható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 felhívtam, azt mondja az ipse, hogy csak gyári xenon megy bele, ezt már ugye tudtuk. Nem derült ki a mondandójából milyen gyártmány, konkrétan rákérdezni meg elfelejtettem... mindenesetre nem mellékes dolog hogy elekromosan állítható... jaja,egyáltalán nem elhanyagolható :D a sok vakító angel-hez képest mindenképpen ;) az ARTEB-et azért mondtam,mert pár hónapja az addel.hu-n láttam ugyanilyen lámpákat,ugyanezekkel a képekkel,hasonló árban.a cikkszámokra nem emlékszem sajna. nem értek hozzá,hogy pontosan mi a különbség a lencsés és a projektoros fényszóró között... viszont elméletileg nekem hamarosan nagyon aktuális lesz a kérdés,remélem tudok majd nyilatkozni ezügyben :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 jaja,egyáltalán nem elhanyagolható :D a sok vakító angel-hez képest mindenképpen ;) az ARTEB-et azért mondtam,mert pár hónapja az addel.hu-n láttam ugyanilyen lámpákat,ugyanezekkel a képekkel,hasonló árban.a cikkszámokra nem emlékszem sajna. nem értek hozzá,hogy pontosan mi a különbség a lencsés és a projektoros fényszóró között... viszont elméletileg nekem hamarosan nagyon aktuális lesz a kérdés,remélem tudok majd nyilatkozni ezügyben :blush: lencse = projektor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 hmmm erre nem gondoltam :D lehet az tévesztett meg,hogy egész picikék,pl a g astráé,de a b vectráé is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Sziasztok! Kicsit más téma.. Nem tudja valaki, hogy Irmscher cuccokkal ki foglalkozik Mo.-on? Thx, Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Sziasztok! Kicsit más téma.. Nem tudja valaki, hogy Irmscher cuccokkal ki foglalkozik Mo.-on? Thx, Tomka Opel márkakereskedők, esetleg Csergőben is megkérdezheted Viktort, hátha ők is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2007 de sírni fogsz..... mikor meghallod az árakat... az én hütőrácsom 50 ezerbe került anno... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 de sírni fogsz..... mikor meghallod az árakat... az én hütőrácsom 50 ezerbe került anno... Én a Schiller-nél vettem, hasonlóan horror áron! Megrendeled: előleg 50%, ha szerencséd van 2 hét múlva itt is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 50????? :D akkor a gyári OPC a ~30e árával még olcsó :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts