adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 a 6000 is jól világít nem arról van szó :lol: nekem a hófehér fény jön be,nagyon jól látni vele. a tied milyen márkájú? fényszórót nem tervezem cserélni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 nekem is 6000K -es van benne, de hogy milyen márka...deakauto-nál csinálták és nagyon ügyesen dolgoznak, nem mellesleg megfizethető áron! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2007 én 47 ért vettem a 4300K st :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 én 47 ért vettem a 4300K st :lol: te vagy az én emberem :) valami képpel tudsz esetleg szolgálni a fényéről? milyen márkájú a szett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2007 Siemens tipusu, 1 év garival. és uj, számlával stzépen világit, de még állitgatnom kell rajta.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 hmmm nem rossz. bár nekem nem lesz karikás szemem :lol: mondjuk a projektor nem lenne rossz,a xenon miatt pláne,de angel eye-al nem kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2007 az angyal szem nekem se kellett volna... de hát az asszony.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 az angyal szem nekem se kellett volna... de hát az asszony.... :) jajjjj, hát de rutintalan vagy - neki seperc alatt megmondhattad volna, hogy neked már gyárilag az van, születésed óta, oszt kész... :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Siemens tipusu, 1 év garival. és uj, számlával stzépen világit, de még állitgatnom kell rajta.... Ezt most nem értem. Nem automata a szintezője a xenonoknak? Angyalszem ára meg utólagos xenon ára már majdnem kitesz egy gyári bontottat. Nem? :lol: Abban ha jó tudom szintező is van? Nyugtasson meg valaki, mert ha jól tudom ez a xenon esetében alap követelmény. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 a gyári xenon automata szintező+fényszórómosó,igen bontottan 150e,na de az már kicsit mattult búra,stb,amit én az új autómba nem raknék bele :lol: projektoros lámpa+xenon meg mostmár egész olcsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 a gyári xenon automata szintező+fényszórómosó,igen bontottan 150e,na de az már kicsit mattult búra,stb,amit én az új autómba nem raknék bele :) projektoros lámpa+xenon meg mostmár egész olcsó Ez a mattult búra dolog ezt hol láttad? Nekem amit kínáltak az teljesen okés volt és minden további nélkül bele is raktam volna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 már nem emlékszem hol láttam,de nem fizettem volna annyit érte,kicsit mattult volt tényleg... az opelbontón most van fent teljesen hibátlan,150ért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2007 Nyugtasson meg valaki, mert ha jól tudom ez a xenon esetében alap követelmény. :) lopni se szabad.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Nem lopott volt. Teeee! :lol: Másik bontót hívtam fel. Itt a környéken kettő is van. Kispest fő utca és pest imrei bontó. Az opelbonto honlapján ami fent van az egyáltalán nem mérvadó, mert én már többször beindultam, többek között erre a xenonra is, de sohasem volt nekik az adott cucc. Nem egy up to date a honlap. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2007 ezt félreértetted :lol: azt irtad: kell oda, mert különben nem szabályos. erre én: lopni se szabvad, mert az sr szabályos, mégis lopnak... na ezt jól megmagyaráztam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 én értem,ha ez megnyugtat :lol: rendőrök egyébként mit szólnak az ilyen utólagos szettekhez? nem nagyon hallottam még semmit Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2007 mit szólnának?? az csak egy xenon fényü izzó :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 meg villan kapcsoláskor,stb :) élethű utánzat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Nekem még nem szóltak...de még mást sem hallottam, hogy cseszegettek volna ezért... a KPM az már neccesebb szitu... meg a hivatalos vizsga... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Én mindent csak műbizonylattal vennék. TÜV. Nagy hülyeség annélkül bármit is megvenni. :) Az ültető rugóimra is vannak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 meg villan kapcsoláskor,stb :) élethű utánzat :lol: Amit te mondtál annak csak bekapcsoláskor van kékes fénye, Bazsnak olyan vót. Amúgy meg nem kell lekapcsolni ha megállítanak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 6000K-ig nagyon kicsit kékes csak a fény...bekapcsoláskor jobban, de pár másodperc bemelexik. és szépen kifehéredik...a 12.000 K az meg már hóóót lila...jó csúnya is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Én mindent csak műbizonylattal vennék. TÜV. Nagy hülyeség annélkül bármit is megvenni. :) Az ültető rugóimra is vannak. :lol: Mondjuk itthon pont semmit nem ér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Mondjuk itthon pont semmit nem ér. Pont ezt akartam írni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Mondjuk itthon pont semmit nem ér. De...egyvalamire nagyon jó lehet.... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts