corsarulez Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Tudom.... kicsit elsiettem ezt az autót. A napfénytető volt az oka: imádom! :unsure: Beleszerettem ott rögtön. A szín nem lényeg. De szeretnék egy fiatalabbat, és olyat, ami kevesebbet fogyaszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Tudom.... kicsit elsiettem ezt az autót. A napfénytető volt az oka: imádom! :blink: Beleszerettem ott rögtön. A szín nem lényeg. De szeretnék egy fiatalabbat, és olyat, ami kevesebbet fogyaszt. Sajnálom, hogy eladjátok, de abszolút megértem - a dízel jóval gazdaságosabb (az 1.6-os Stiloval nem tudok 9 liter alá menni, ha bele gebedek sem.... ) De azért maradsz a G Astránál? :unsure: Vagy C Corsa? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Jelentem, tegnap este boldog tulajdonosa lettem 1 G astrának! :unsure: :blink: ;) ez az egy volt a bótban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Jelentem, tegnap este boldog tulajdonosa lettem 1 G astrának! :unsure: :blink: ;) ez az egy volt a bótban... Zsír! Honnan, melyik boltból? Mennyi volt? Én is nézem mindig, de eddig csak távirányítós Coupe-t láttam a Metroban.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Jelentem, tegnap este boldog tulajdonosa lettem 1 G astrának! :unsure: :blink: ;) ez az egy volt a bótban... Üdv a klubban! (1:1-től eltérő méretarány nem kizáró ok - nekem is így lesz majd GT-m, egyelőre.... ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 :unsure: De a sötét parkolókban vigyázz az orrára.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Ha jól emléxem 700 Ft volt, a gazdaságos áruházban. Ha a játékok felé mentünk, akkor mindig megnézegettem a kisótókat. Ezt az egyet találtam... sőt, szinte kínálta magát. Több nem volt. Mérteit tekintve most nem tudok nyilatkozni, mert nincs nálam, de olyan tenyérnyi. :unsure: Astra coupe van több darab távirányítós... azok 5e ért vannak. Vigyázni fogok rá. Fiaimnak tabu! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Üdv a klubban! (1:1-től eltérő méretarány nem kizáró ok - nekem is így lesz majd GT-m, egyelőre.... ;) ) BÍÍÍ BÍÍÍ BÍÍÍ ! Nekem már van GT-m olyanban! :blink: Le is fényképeztem a drágaszágaimat. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2006 Sajnálom, hogy eladjátok, de abszolút megértem - a dízel jóval gazdaságosabb viszont megvenni meg sokkal drágább.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Nem tudom, mennyit megy most az enyém, csak 155-ig gyorsultam vele (még kb 3500 km-nél járok a generál óta). Lehet, hogy ha tovább nyomtam volna gyorsult volna még, de addig olyan erőtlennek tűnt. Kíméld is! Majd kicsit bejáratódik, aztán nyomhatod.. Én még ki se próbáltam a végét. Egyszer (szigorúan No.-ban persze :unsure: ) felmozgattam 175-ötre, ment még volna, de asszonnyal voltam.. BC szerint 192 km/h téli gumival, ami az én esetemben a névleges méret fölött van! Tehát még egy picit több is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 De mondjuk szerencsés esetben 50 ezer km után már megtérülhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Sajnos maximalista vagyok - ez az autó sose lesz olyan, amilyennek szeretném.... Legközelebb remélem, jobban választok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 BÍÍÍ BÍÍÍ BÍÍÍ ! Nekem már van GT-m olyanban! :unsure: :blink: ;) ;) ( az a sárga GTE naon cép! ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 S mennyit fogyasztott a kocsi?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Melyik? Need Gt-je? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Melyik? Need Gt-je? :unsure: A tied Editke drága! Ja és nem válaszoltál múltkor, mi volt az a szoftver-frissítés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Újrahúzta a winnyózt! :unsure: Biztosan azé' nem válaszólt. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 A szervízben mondták ezt. Nem tudom, pontosan, mit takar. Állítólag jobb lesz a motor teljesítménye meg a fogyasztás kisebb lesz. Ez a része stimmel is. A fogyi: hosszú úton 7.1, városban sok kis úton 10-11. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Jelentem, tegnap este boldog tulajdonosa lettem 1 G astrának! :lol: :) :) http://img.tar.hu/mackosajt/size2/27252183.jpg http://img.tar.hu/mackosajt/size2/27252181.jpg http://img.tar.hu/mackosajt/size2/27252182.jpg ez az egy volt a bótban... látom német rendszámos....regadó mennyi volt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 látom német rendszámos....regadó mennyi volt? :) Papírok nélkül van a gép! Szóval csak a "gárázsban" tartom! :lol: :) Így nem kell rá regadót fizetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Papírok nélkül van a gép! Szóval csak a "gárázsban" tartom! :lol: :) Így nem kell rá regadót fizetni. Nana, majd jön a rendelkezésre állási díj! Na meg a Lacikonyha... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 Mackó, kérdezd csak meg Telot, hol a párja? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 Mackó, kérdezd csak meg Telot, hol a párja? :lol: Oké! Nos Telo? Hol a párja? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Egy évvel ezelőtt én is láttam ilyet a tekkóban, de akkor még Corsára vadásztam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts