adorjant Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 nem tudom,hogy a kulisszához könnyen hozzá lehet-e férni,és megnézni,miért nem kapcsolja a fényt... bár gondolom nem akarsz otthon szerelgetni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Szerintetek miért nem világít a tolatólámpám? (grrrrrrrrrrrrrr, ez az autó...........) Pedig tegnap még semmi baja nem volt. Köze lehet ahhoz, hogy már megint elmászott a sebességváltó kar a kulisszában és kicsit nehezen veszi a hátsót? Elmászik a váltókar a kulisszában? Érdekes... Ez miben jön ki? Érzésre nem ott vannak a fokozatok, ahol eddig? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Ha jól látom, már előjött egyszer ez neked... Mit csináltak akkor vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 nekünk pl a corsiban nem jó a tolatólámpa... tippek: - nézz biztit - nézd meg az égőket (bár nemvalószínű hogy egyszerre égett ki mind a kettő de kitudja) - meg az is lehet hogy a váltónál elromlott a kapcsolója Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Igen, már csinálták, egy kis műanyagot cseréltek a kulisszában, azóta már egyszer beállították még egyszer. Ja, meg múltkor állandóan feljött a bőrtok, kipattant a helyéből, mikor hátsóba tettem. ha este lesz segítségem, picit megmozgatjuk a sebváltókart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 A tolatólámpa kapcsolójának nincs köze a váltókarhoz, mert az a váltóban van. Ha beveszi a hátramenetet, akkor világítani kell, akármilyen nyeke-nyóka a kar. Esetleg lecsúszott a csati, vagy kiment a biztosíték.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Szerintem a kuliszának nem sok köze van hozzá! A tolatólámpakapcsoló a váltó elején van,ha szemben állsz vele,akkor a kuplung bowden bekötése alatt,ahol a kiemelővillához csatlakozik.Na szal ott lesz alul,oda megy két vezeték. Csatlakozó lehúz és valamivel zárd rövidre.Ha világít,akkor a kapcsoló a kaki,ha akkor sem,akkor érdemes a biztitáblában körülnézni. Én nemrég cseréltem,mert elöregedett a gumitömítés benne és a váltóolaj beszivárgott,na de kérem ez 93-as gép,nem olyan új mint a tiéd Edit! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 Nyah, akit érdekel, lehet nézelődni: http://www.bcweb.hu :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 Nyah, akit érdekel, lehet nézelődni: http://www.bcweb.hu Kíváncsian várom a dízelverziót!! :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 Nyah, akit érdekel, lehet nézelődni: http://www.bcweb.hu :unsure: Jópofa lett! Tomka u.i.: a képen csak 1 dobozka van, elkészült az egyben verzió? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 u.i.: a képen csak 1 dobozka van, elkészült az egyben verzió? Igen, ő az. :unsure: Majd szólj ám ha erre jársz, belőjük a vízhőmérsékletet nálad is. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 Kerestem a biztosítékok közt azt, ami a tolatólámpát érinti? A könyvecskében minden lámpa ott van, kivéve ez. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 Kerestem a biztosítékok közt azt, ami a tolatólámpát érinti? A könyvecskében minden lámpa ott van, kivéve ez. :unsure: F3.38 Ez csak a fékre, illetve a tempomatra, gyári bc-re megy. 10A vagy 15A. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Kösz, megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Én 1200ft.-ért vettem a kapcsolót, és 3 perec alatt cseréltem ki. Sztem ott lessz a bibi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Kösz, megnézem. Uhhh, elkalibráltam magam :unsure: Én a féket néztem, és most látom te a tolatólámpát kérdezed :blink: F3.29 10A ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Így képezzük az autószerelő lányokat! :blink: Most jó! Hajolj mégegyszer, csak picit lejebb! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Micsoda perverziók! Petinek jó dolga lehet! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Micsoda perverziók! Petinek jó dolga lehet! :blink: Biztosan soxor elkalibrálja magát! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Na vazze, éhes disznók! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Na vazze, éhes disznók! ;) nicsak ki beszél! :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 nicsak ki beszél! :unsure: :blink: ;) Nem gondoltam hogy überelni tudnak... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Jövőre lesz topless autószerelés is a Blitzen? :unsure: :blink: (nem jelentkezni akarok, félreértés ne legyen! ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 (nem jelentkezni akarok, félreértés ne legyen! ) A francba.... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Jövőre lesz topless autószerelés is a Blitzen? ;) :P (nem jelentkezni akarok, félreértés ne legyen! ) Igen... meg topless hengerfejhajítás, topless bulizás... ;) Dark már megadta a kezdőhangot az utolsó ponthoz idén... :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Hagalex árulja az autóját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts