telo Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 A gyári katalizátor után már én is érdeklődtem régebben Csergőnél, asszem vmi 270-280 körülit mondtak... Szal valóban nem óccsó... Remélhetőleg azért csak nem azzal van a baj Nyuszinál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Az viszont lehet, hogy előző tulajnál szétesett a kati belseje, és kiütötték belőle... de akkor teljesen. Viszont úgy meg már korábban is jelezhetett volna a lambda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 A gyári katalizátor után már én is érdeklődtem régebben Csergőnél, asszem vmi 270-280 körülit mondtak... Szal valóban nem óccsó... Remélhetőleg azért csak nem azzal van a baj Nyuszinál. a márkaszervízben is a katalizátort mondták a hiba okozójának.de érdekes azért a dolog,ahogy itt olvasgatom a reagálásokat. Az viszont lehet, hogy előző tulajnál szétesett a kati belseje, és kiütötték belőle... de akkor teljesen. Viszont úgy meg már korábban is jelezhetett volna a lambda... ez is lehetséges. nem értek hozzá,de az nem lehet,hogy azért jött elő a hiba,mert szinte csak városban jár az autó? laikus fejjel gondolom városi mászkáláskor meg autópályán másabbak a motor üzemi paraméterei. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 A gyári katalizátor után már én is érdeklődtem régebben Csergőnél, asszem vmi 270-280 körülit mondtak... Szal valóban nem óccsó... Remélhetőleg azért csak nem azzal van a baj Nyuszinál. Én nem lennék finnyás, megkérdezném a bontottat... szerintem 50-80 körül lehet, bár ha a gyári ilyen húzós, a fene tudja.... Tényleg Uhu, mi a gyári ajánlás, hány km-enként kell cserélni a katalizátort? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Én nem lennék finnyás, megkérdezném a bontottat... szerintem 50-80 körül lehet, bár ha a gyári ilyen húzós, a fene tudja.... ha mindenképpen cserélni kell,ez a megoldás az esélyes sztem... 280e ft....annyiból milyen príma kis városi autót vennék :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Ez a 300. oldal..... és enyém az első poszt.... :P (az élet apró örömei :wub: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Ezt mondom én is... ez a "kiütök egy darabot" dolog elég meleg... Csörög-zörög a katalizátor dobja, ha megütögeted? nem csörög semmi.volt már "szerencsém" csörgő katalizátoros autóhoz,hááát nem kellemes kilométereken át :P Ez a 300. oldal..... és enyém az első poszt.... B) (az élet apró örömei :wub: ) öröm ét bódottá' :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Bontott sztem nem lesz horror. Mondjuk nem tudom mennyire van jelen már a bontókban a G Astra, de a volt Csepeliben már tavaly is sokat láttam. F Astrához is valami jóval 100e Ft feletti volt a gyári kat ára, én ötezeré' adtam oda egy kartársnak az enyémet, ami még anno az astrából uninstallálva lett, és tök jó állapotú volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Ez a 300. oldal..... és enyém az első poszt.... B) (az élet apró örömei :wub: ) Mindenki nagyon rápörgött a oldalszám és hozzászólásszám fordulópontokra :P Hamarosan 6000 :P ....Csepeliben.... Szerintem az már 1 ideje Szigetszentmiklóson tanyázik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Szerintem az már 1 ideje Szigetszentmiklóson tanyázik. Azért írtam hogy tavaly... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 http://www.opel16v.hu/kepek/2006/lcd1.jpg http://www.opel16v.hu/kepek/2006/lcd2.jpg http://www.opel16v.hu/kepek/2006/lcd3.jpg http://www.opel16v.hu/kepek/2006/lcd4.jpg http://www.opel16v.hu/kepek/2006/lcd5.jpg http://www.opel16v.hu/kepek/2006/lcd6.jpg http://www.opel16v.hu/kepek/2006/lcd7.jpg http://www.opel16v.hu/kepek/2006/lcd8.jpg Kell valakinek most egy ilyen G Astrába? Még egy db van szabad, utána csak októberben lesz legközelebb. Aki marja, kapja! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Kell valakinek most egy ilyen G Astrába? Még egy db van szabad, utána csak októberben lesz legközelebb. Aki marja, kapja! :wub: Kicsit kéne törni a fejünket ezen a dízelkérdésen.... engem amúgy nagyon érdekelne, már csak azért is, mert szakmámba vág a dolog, meg egyébként is bírom az ilyesmit. Csak az a fránya fogyasztásmérés... Nem lehetne az adagoló nyomásából és a befecskendező fúvóka nyitvatartási idejéből kalkulálni vmi. jó közelítő adatot? Hogyan mérik a gyári BC-k? Az én Y17DT-men lehet esetleg gányolni, ha kell.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Aminek mechanikus az adagolója, azon csak átfolyásmérővel lehet általában. Aminek meg elektronikus, ott már az ECU ad általában fogyasztási adatot, ő úgyis mindig tudja, milyen levegő-üzemanyag arányt állít elő a motorban. :wub: Még majd foglalkozom kicsit a témával, de szerintem nem lesz belőle semmi dízelhez sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Opelbonto.hu szigetszentmiklóson. Van nekik katalizátor, de fel kell hívni, hogy G astrához is van e. Egyébként minden kat-ot 6eFt-ért adnak. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Asszem ide ígértem képet a BC-ről, itt van pár, amit Mackósajt Vectra B autójában csináltunk a Blitzen. Milyen jó Mackósajtnak, hogy csak pár gombnyomás után egyből látja, hogy mennyire vagyok tőle! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Hogyan mérik a gyári BC-k? Ez jó kérdés, valaki csak tudja.. :wub: Ez a BC dolog engem is érdekelne, még mindig... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Fentebb írtam, hogy működik a gyári. :wub: Nah... Hic kartárssal ráfexünk a témára, akadt egy ígéretes vezérfonal az Y dízel motorok és az X17DTL esetében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 http://www.opel16v.hu/kepek/2006/lcd7.jpg Milyen jó Mackósajtnak, hogy csak pár gombnyomás után egyből látja, hogy mennyire vagyok tőle! :P Ennyire nem lehet meleged! :P B) Speed! Én nős vagyok, 3 gyerek apja... vagy nem tudom mire gondoltál. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Kell valakinek most egy ilyen G Astrába? Még egy db van szabad, utána csak októberben lesz legközelebb. Aki marja, kapja! :wub: No, a kérdés még nyitott, egyelőre nem dízeles verzióban. :P Hétvégén szeretném beszerelni valakinek. B) Kedvezmény van, ha valaki addig tud jönni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 ma megint szervizet látogatott a gépezet. Rendeződtek a dolgok: -nem hengerfejes!!!!!!!!!!! Megnézték műszerrel a hűtövizet, nincs benne olaj -a fogyást egy bilincslazaság okozta, amit rendberaktak -az ABS jeladó is jó - meg volt törve a kábele -megcsinálták a benzin túlfolyószelepét (teletankoláskor büdös volt) ééééés.... ...kapott szoftverfrissítést! Megy, mint a szélvész! :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Az utsó darab is elkelt, következő generáció október második felére várható a komputerből. Ebben már lesznek újítások is, főleg a kalibrációt tekintve. Elkészült egy első verziós leírás is erről az új típusról: http://www.opel16v.hu/bcweb/CDL_uj.pdf A beszerelése is könnyebb lesz ennek az új komputernek, minden Opel típushoz lesz beszerelési útmutató is. A kompatibilis típusok: - Astra F,G - Corsa B,C - Tigra A - Omega B - Vectra B Dízel egyelőre még kérdéses. Októberig ez a része is tisztázódik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Dízel engem is érdekelne!! Remélem sikerül megoldani a problémát!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Dízel engem is érdekelne!! Remélem sikerül megoldani a problémát!! :wub: Egyelőre még pesszimista a hozzáállásom, tegnap méregettük Hic gépét, de nem ad ki semmilyen jelet az ecuja a gyári bc-s kábel helyén. Most Ákos fut egy kört ezügyben, hogy esetleg tech2-vel engedélyezhető-e ez a jel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ma megint szervizet látogatott a gépezet. Rendeződtek a dolgok: -nem hengerfejes!!!!!!!!!!! Megnézték műszerrel a hűtövizet, nincs benne olaj -a fogyást egy bilincslazaság okozta, amit rendberaktak -az ABS jeladó is jó - meg volt törve a kábele -megcsinálták a benzin túlfolyószelepét (teletankoláskor büdös volt) ééééés.... ...kapott szoftverfrissítést! Megy, mint a szélvész! :P :P na,micsoda jó hírek!!!!! B) azért durva,hogy lassan programozók veszik át a mérnökök helyét :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Az én Y17DT-men lehet esetleg gányolni, ha kell.... Akkor én adnék neked egy lukas hűtőt a tiédért cserébe... :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts