telo Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Képek itt: http://kep.tar.hu/telo/50032360#2 Kicsit össze-vissza vannak, és sajnos kevesebb értékelhető kép született, mint gondoltam. Az elején az Ignisklub-os képek, a végén magáról a Hungaroringről és a rallye eseményről vannak képek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Képek még, ha vkit érdekel: http://www.ignisklub.hu/index.php?action=g...&id=61&session= (egyiken képen látszik az Astrám eleje, az ST fiesta mellett :wink: ) illetve: http://www.ignisklub.hu/index.php?action=g...&id=60&session= Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 13. képen a végén az ezüstmetál a tiéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 13. képen a végén az ezüstmetál a tiéd? Igen pl, de ott vagyok a 15-ön is bal oldalt... :roll: Szóval már 2 képen is biztosan rajta vagyok... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Na végre látok egy komoly autót is a képeken! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Na végre látok egy komoly autót is a képeken! :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Az autót felejtsétek otthon, mert most a nő társakat nem illik rávenni, hogy vezessenek helyettünk! :D Ők várják csak a locsolkodókat! Tényleg!: hány hölgy tagunk van? Nagyon sok már most az ellenőrzés, de az igazi autóst nem ez tartja vissza a piától. Remélem, azért nem a mindenképpen valamit keresünkkel akarják elszabni valaki hétvégéjét. Őket is csak sajnálni lehet, mert már olyanok lesznek mint a vendéglátósok: amikor a többi mulat, akkor van a legnagyobb meló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 egyszer én is elviselném, ha mehetnék pár kört a kicsi-kocsimmal pár kört a Hungaroringen, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 egyszer én is elviselném, ha mehetnék pár kört a kicsi-kocsimmal pár kört a Hungaroringen, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül Csatlakozom az előttem szólóhoz :D Jééé, most látom csak, hogy földi vagy :P. Liget, Keresztúr, Kert, Csaba, vagy Hegy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Csatlakozom az előttem szólóhoz :D Jééé, most látom csak, hogy földi vagy :P. Liget, Keresztúr, Kert, Csaba, vagy Hegy? Keresztúr :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 egyszer én is elviselném, ha mehetnék pár kört a kicsi-kocsimmal pár kört a Hungaroringen, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül Érdemes öt körért feláldozni? Én azért vettem, hogy engem és családomat szolgálja. Jó érzés, hogy van benne erő, de egy 1.4-es sehol nincs egy versenypályán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Keresztúr :D Én meg Liget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Én meg Liget :D Én meg Paks, ez most szégyen :D !? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Igen Kopi szégyeenn!! Szégyelld el magadat!! :shock: :twisted: Fuj-fuj-fujj!! :shock: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Érdemes öt körért feláldozni? Én azért vettem, hogy engem és családomat szolgálja. Jó érzés, hogy van benne erő, de egy 1.4-es sehol nincs egy versenypályán. :D szerinted megölném szegénykét? csak kipróbálnám milyen egy picit gyorsabban menni, és nem attól félni, mikor lesz egy kátyú előttem Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Egy kis élménybeszámoló:............ -------bocs, de lecsökkentettem az idézést.... uhuhu------- Irigyellek. Izgatja a fantáziámat a kicsi autó+lóerő. Szívesen kipróbálnám én is. Ha ilyen kicsi, ki fogja megvenni? Alkalmas hétköznapi használatra? na most nem a bevásárló kocsira gondolok. Jajj!!! minden tiszteletem a hölgy vezetőknek, de ma a az egyik szupermarket parkolójában egy festett hölgy megállt szépen ahogyan kell, de utána megint elindult és belerongyolt a padkába. Szegény P206 -nak lerombolta az elejét. A furcsa nekem az volt, hogy kiszált és meg sem nézve, halál nyugodtan bevásárolt. Én nem lennék nyugodt, amíg nem lesz újra egyben. A férjének biztos jó húsvét lesz. "De hogy minek indult el mikor már beállt. Egyszerűen nem értem." De a nőket soha sem fogjuk megérteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 szerinted megölném szegénykét? csak kipróbálnám milyen egy picit gyorsabban menni, és nem attól félni, mikor lesz egy kátyú előttem Talán nem, de más egy-egy jó kis húzatás vagy folyamatos nagy terhelés. A hűtőrendszer ill. a fékek nem erre készültek. "Nagy motoros" srácok is rájöttek, hogy a célegyenesben 220 jó,de be kell tudni kanyarodni is, és a kigyorsításhoz bizony erő kell. Biztosan láttál széria versenyeket?! Ott nagyon látszik, milyen lassú az autó a pályához képest. A miénk pedig még inkább. Az utakon király a gyorsulása, de kár kínozni, és vannak sokkal gyorsabbak is. (A hungaroringen ők is csak "autóznának".) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 na ezzel most jól elvetted a kedvemet :Hangman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Hali! Gyertek ki Vasárnap a gyorsulásra és meghajthatjátok a gépet a Hungaroringen! :P Ha meg nem, akkor lehet nézelődni, elég pöpec vasak szoktak kimenni. 8) Csak időben kell elindúlni, mert évadnyitó összejövetel lesz, és tavaly is marha hossszú volt a sor :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 útálom a tömeget :smt093 Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 na ezzel most jól elvetted a kedvemet :Hangman: Dehogyis! Nem akartam a kedved szegni. Ez a legszebb és a legjobb autó ,de legyünk reálisak. Nekem marhára bejön a gyorsulása, és tényleg: nyomjuk neki! Szerintem is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Igen Kopi szégyeenn!! Szégyelld el magadat!! :shock: :twisted: Fuj-fuj-fujj!! :shock: :D :P Elszégyelltem magam. :oops: Alapvetően félegyházi vagyok, akkor azt hiszem "földi",de mindenképpen alföldi, csak a sors vetett ide, de gondolj ránk mikor este a lámpát felkapcsolod. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Én meg alapvetően debreceni vagyok, csak nem láccik rajtam, mer' a rettenet sok íkúú eltakajja! Amúgy valszeg inkább akasztanám fel magam, mint Pestre költözzek! :oops: :oops: (Bocs pestiek!) De télleg...ha 1 évben eccer arra kell menni (pl. anyut viszem VII. ker) két éccakát nem alszom előtte, záróvonalakkal, meg egyirányú ucca táblákkal álmodok! :D :P :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 De télleg...ha 1 évben eccer arra kell menni (pl. anyut viszem VII. ker) két éccakát nem alszom előtte, záróvonalakkal, meg egyirányú ucca táblákkal álmodok! :D :D :shock: Hát igen, kemény itt az élet nálunk!!! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Ja-ja!!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts