ENDYKA Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 és így hogy tetszene? :unsure: Nekem ez a változat nagyon bejön!! Állat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 nah felmentek a Devil Tuningos képim (végre :unsure:) http://kep.tar.hu/astracoupe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 nah felmentek a Devil Tuningos képim (végre :)) http://kep.tar.hu/astracoupe nem tom megnézni őket, azt írja konvertálás alatt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 nem tom megnézni őket, azt írja konvertálás alatt :unsure: ha rákattintasz a képre, akkor hozza nagyban... nemtudom miért szarozik a kep.tar :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 ha rákattintasz a képre, akkor hozza nagyban... nemtudom miért szarozik a kep.tar :unsure: valóban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Nekem a Kenworth kamionok teccettek a legjobban a képeken... (meg az a turbó coupe :D , vajon kié lehet? :) :unsure: ) A legtöbb tuning itt má' nekem túl cicás... az az ordenáré túlspilázott A4-es itt parkol állandóan a Méta utcai Agip kútnál, biztos nem jó biznisz az üzemanyag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Kiderült, hogy nem az ABS jeladóm volt rossz, hanem csak a jeladó áramköre, igy megúsztam a drága cserét! :wub: Viszont a szerelőm szerint vészes ütemben fogy mindig a HŰTŐVÍZ! Ez miért lehet?? Nem szoktam víztócsát látni az autó alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 mi ma hengerfejeztünk meg egy X16XEL motort, pont ugyanilyen hiba miatt.... :wub: remélem neked nem ilyen baja lesz...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 És más tünete nincs a hengerfejesedésnek? ne mán, eladom az autót..... :wub: Mennyibe kerül a javítása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 ez hibától függ, meg hogy ki csinálja.... 50,100,150..... de azért jól meg kell gyöződni, hogy nem folyik e valahol.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Nekem ma már adtak ajánlatot... olyan 50 a hengerfej felújítással együtt. De bízom "öreg" szervízes ismerősömben, és még várok vele... mert most nagyon mást nem is tudok csinálni. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 az nagyonolcsó. a tömitésgarnitúra, és a kötelezően kicserélendő hengerfejcsavarok többe kerülnek.... ne gagyizd el!! ilyen dolgokból csak jót vagy mégjobbat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 az nagyonolcsó. a tömitésgarnitúra, és a kötelezően kicserélendő hengerfejcsavarok többe kerülnek.... ne gagyizd el!! ilyen dolgokból csak jót vagy mégjobbat. bocs... a tömítések árát kihagytam a buliból... :wub: de 100 alatt szerintem megúszható, pláne annak fényében, hogy tavaly az astrán ez olyan 70-80 volt... viszont ott szinte minden cserélődött a hengerfejben a szíjszaggatás után. Most meg nem kell. Ja és Reinz tömítésekre gondoltam... azok elég jók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Kiderült, hogy nem az ABS jeladóm volt rossz, hanem csak a jeladó áramköre, igy megúsztam a drága cserét! :wub: Viszont a szerelőm szerint vészes ütemben fogy mindig a HŰTŐVÍZ! Ez miért lehet?? Nem szoktam víztócsát látni az autó alatt. Mikor megvettem nekem is szinte üres volt a hűtőtartály....(ezt csak kb 2 hónappal később vettem észre...) Utánatöltöttem és azóta nincs fogyás.... Pedig már én is felkészültem a hengerfejtömítéscserére... Remélem neked sem lesz vele nagyobb gond.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Tejet a hűtőbe! (nem vicc!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Tejet a hűtőbe! (nem vicc!) jaja, Spektrum vagy Discoverin is bebizonyították, hogy hatékony és nem károsítja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 jaja, Spektrum vagy Discoverin is bebizonyították, hogy hatékony és nem károsítja Az nem tojás vót? A Mythbusters-ben nyomták bele a hűtőbe, és szépen eltömítette a csavarhúzó ütötte lyukat (nem kis repedést, hanem kb. 7-8 mm-es lyukat!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 És a tej megvédi a motort a további károsodásoktól? :wub: (pl. ha mégis hengerfejes) Egyébként teljes hűtővizcsere után mentem 1500 km-t és igy fogyott 2-3 deci. Előtte, mikor megvettük 7 deci hiányzott! Szóval megy vissza a szerelőhöz, addig is nagyon figyelem a tartályt meg a hőmérsékletet meg nem száguldozok. Vagy egyáltalán ne használjam?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 És a tej megvédi a motort a további károsodásoktól? :wub: (pl. ha mégis hengerfejes) Egyébként teljes hűtővizcsere után mentem 1500 km-t és igy fogyott 2-3 deci. Előtte, mikor megvettük 7 deci hiányzott! Szóval megy vissza a szerelőhöz, addig is nagyon figyelem a tartályt meg a hőmérsékletet meg nem száguldozok. Vagy egyáltalán ne használjam?! Á, ezek a praktikák max. arra jók, hogy valahogy hazajuss.... Viszont emeld fel a padlószőnyeget, és nézd meg, nem nedves-e az alja! Merthogy pl. nekem ott folydogál el némi víz a radiátornál, és Uhu mester szerint ez típushiba... (vmi műanyag összekötő elem hajlamos ereszteni) Azt is figyeld, hogy gőzölög-e a kipuffod, nem hidegen, alapjáraton, mert a katalizátorosok mind gőzölögnek, hanem melegen, meg nagyobb gáznál - fehér füst, stb.... ha igen, na akkor van baj.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Viszont emeld fel a padlószőnyeget, és nézd meg, nem nedves-e az alja! Merthogy pl. nekem ott folydogál el némi víz a radiátornál, és Uhu mester szerint ez típushiba... (vmi műanyag összekötő elem hajlamos ereszteni) ugyanezt mondat az Editnek telefonon is Milyen egyre jár az agyunk :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 ugyanezt mondat az Editnek telefonon is Milyen egyre jár az agyunk :P Mester! Nálam ilyen nem lehet? :wub: Tudom, hogy nem G, meg nem astra... csak kérdezem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Mester! Nálam ilyen nem lehet? :wub: Tudom, hogy nem G, meg nem astra... csak kérdezem. :P a Vectra fütőrendszere teljesen más, mint az Astránál. az asztránál tényleg betegség a fütőradiátorba bemenő müanyag csövek szivárgása, de Vectrtánál még sose volt ilyen baj. De ezt te is tudod ellenörzizni, felhajtod a gumiszőnyeget, és a pedáloknál jól megtaperolgatod a szőnyeget, hogy nedves e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Meglesz.. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Most akkor lehet offolni???? :wub: :P Juhé-juhé... :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Most akkor lehet offolni???? :wub: :P Juhé-juhé... B) :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts