mackosajt Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 megbeszéltük. :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 megbeszéltük. :D :unsure: Én a dobcucc miatt nem vettem coupet....Az biztos nem férne be... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 pedig jó nagy a csomija a coupénak...... de ha nem fér be,a kkor kell mellé venni egy kombót is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Turnébusz. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Turnébusz. :unsure: De azért megteszi az astra caravan is turnébusznak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 vagy inkább egy ilyen kéne.... http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=10188122 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Ha teherató kell elkérem haverom ducatóját! :unsure: Van ám olyan, hogy iker babakocsi, de hidd el az is belefér ám! :) Minek neked Ducato - itt a jó kis Astra Van ha teherautó kell, bármikor kölcsönadom. Látom megy a bűvészkedés a babakocsival - most már lassan célegyenesben vagytok. Mikor is jön a baba? Ha kell bármi, szóljatok... (hordozó, rucik, stb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 idesüssetek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Minek neked Ducato - itt a jó kis Astra Van ha teherautó kell, bármikor kölcsönadom. Látom megy a bűvészkedés a babakocsival - most már lassan célegyenesben vagytok. Mikor is jön a baba? Ha kell bármi, szóljatok... (hordozó, rucik, stb.) Rendben. Köszi a felajánlást. 1 hónap még hátra van. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Sziasztok! nagy párásodik az első szélvédőm :unsure: és csak légkondival tudom leszedni... azt hallottam,hogy a G astra erre hajlamos,de vajon miért? átnedvesedik a pollenszűrő,vagy miért? mert nagyon idegesítő néha,hogy ebben a hűvös időben légkondival kell játszani,hogy rendesen lássak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 cseréld ki a pollenszürőt, és nem fog párásodni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 cseréld ki a pollenszürőt, és nem fog párásodni... májusban vettem az autót,ilyen hamar csereérett lenne? :unsure: 4000km van benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 jaaa. akkor nem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 jaaa. akkor nem :unsure: :) majd délután megnézem a pollenszűrőt,hogy nem-e vizes vagy valami... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 :unsure: majd délután megnézem a pollenszűrőt,hogy nem-e vizes vagy valami... én ha esik az eső 1-es ventin meg a szélvédőre a levegő és még el sem kezd párásodni, pedig már lassan 2 éves a kicsike Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 idesüssetek :unsure: Király Avatarok! Lehet, hogy copy-paste-lek 1et avatarnak! Persze, csak, ha nem gond!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 :unsure: majd délután megnézem a pollenszűrőt,hogy nem-e vizes vagy valami... Én sem hiszem, hogy ez lehet a baj ennyire új autónál... Tudom, banálisan hangzik, de nem volt véletlen belső keringtetésen a szellőzés, amikor párásodott? Azt hogy neked is rossz lenne a keringtetés körül vmi, szinte kizártnak tartom. Nekem sem szokott párásodni egyébként légkondi nélkül. Esőben 2-esen szokott menni a ventim, és a szélvédő mellett 2-3 műszerfali szellőzőn jön még a levegő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Én sem hiszem, hogy ez lehet a baj ennyire új autónál... Tudom, banálisan hangzik, de nem volt véletlen belső keringtetésen a szellőzés, amikor párásodott? Azt hogy neked is rossz lenne a csappanttyú, szinte kizártnak tartom. működik,azt már néztem. és nem volt bekapcsolva a belső keringetés,amikor párásodik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 idesüssetek :D Nincs Astra Van.... :unsure: ... :) működik,azt már néztem. és nem volt bekapcsolva a belső keringetés,amikor párásodik :lol: Tudom, hogy marhaságnak hangzik, de lehet a pollenszűrő 4000 km után is elkoszolódva - amilyen viszonyok itt Magyarországon vannak... (por, stb.) Nekem akkor volt hasonló problémám (más autónál), amikor a pollenszűrő koszos volt (fekete, szó szerint) és effektíve nem jött át a levegő rajta. Hiába fújtam volna az üvegre, csak szuszogott... egy gyors ellenőrzést megér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Na, ma nekem is faxa volt, mikor 14 fokban be kellett kapcsolni a klímát, pedig frissen van cserélve a pollenszűrő meg egyebek! Ez már mindig igy lesz?? :unsure: Megpróbálok páramentesítő sprét fújni az ablakra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Nekem az omiban 1000km pest után tök fekete volt a pollenszűrő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Nekem az omiban 1000km pest után tök fekete volt a pollenszűrő... Aki földúton jár................... :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Nincs Astra Van.... :unsure: ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 a pollenszűrős dologhoz annyit, hogy amikor a adorjant kocsija odavolt javításon a kocc miatt, lehet a festés előtti csiszolás pora bement a pollenszűrőhöz, és attól eltömődött. Szóval én megnézném, hiába csak 4e km van benne.... :) Ja... Velo! Vectra Caravant sem találtam. :unsure: off vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 ...Astravan... Jéééé... köszi! Majd kiszínezgetem. Azé' a malacomat nem cserélem le - már úgy megszoktam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts