agressor26 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Kész lesz a matricám :lol: ? :) kész :D , csak 1 gáz van. Nem tudok ma menni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 :D kész :D , csak 1 gáz van. Nem tudok ma menni :lol: Ez tényleg elég nagy gáz :huh: :) A matrica ráér :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 :lol: kész :) , csak 1 gáz van. Nem tudok ma menni :huh: Mi van a motorháztetődön? Feketére fújtad, vagy lebőrözted? Esteleg karbon? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Mi van a motorháztetődön? Feketére fújtad, vagy lebőrözted? Esteleg karbon? :huh: lesz. ez csak terv volt és megtetszett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Én inkább nitróznám az 1.8-ast. 10mp ig az is hozza nitróval a turbós teljesítményét és figyelembe véve a bevezetendő KW adót, mindjárt jobban tetszik. :huh: 350 pénzből meg is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Én inkább nitróznám az 1.8-ast. 10mp ig az is hozza nitróval a turbós teljesítményét és figyelembe véve a bevezetendő KW adót, mindjárt jobban tetszik. :) 350 pénzből meg is van.Egy első kerék hajtású - ki nem kapcsolható kipörgésgátlós - autónál nem sokra mész vele... szerintem. Így is sokszor leszabályoz a TC. :huh: Bár ha kettesben 60-70 körül ráküldöd... még lehet hogy jól elkezd húzni... vagy 100 fölött 3-asban! Tudja a fene! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 lesz. ez csak terv volt és megtetszett :D wooo mindenképpen csináltasd meg! és mutass egy nagyobb képet :huh: elöször annyira nemtetszett az autód szine, de miután ültem benne, meg ezzel a géptetővel, meg azzal a belsővel nagyon bejön.....lehet cserélni kellene....sokkal pimpebb mint a gsi :lol: a géjesi inkább gokart feeling :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Egy első kerék hajtású - ki nem kapcsolható kipörgésgátlós - autónál nem sokra mész vele... szerintem. Így is sokszor leszabályoz a TC. :huh: Bár ha kettesben 60-70 körül ráküldöd... még lehet hogy jól elkezd húzni... vagy 100 fölött 3-asban! Tudja a fene! :lol: Turbó qp-ban ki lehet kapcsolni? Nitrót legalább 3 vagy 4.ben küldi rá az ember.Széles gumival meg valószínűleg működne a dolog rendesen. Dehát meg kell csinálni és majd utána alakitgatni a többit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Turbó qp-ban ki lehet kapcsolni? Nitrót legalább 3 vagy 4.ben küldi rá az ember.Széles gumival meg valószínűleg működne a dolog rendesen. Dehát meg kell csinálni és majd utána alakitgatni a többit. :huh: Van benne fantázia! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Turbó qp-ban ki lehet kapcsolni? Nitrót legalább 3 vagy 4.ben küldi rá az ember.Széles gumival meg valószínűleg működne a dolog rendesen. Dehát meg kell csinálni és majd utána alakitgatni a többit. :huh: Azért mielött bele vágnál,beszélj egy hozzáértő emberrel,akinek nem érdeke hogy betegyed.Utána biztos nem törnéd ilyesmin a fejed,én tutti nem raknék nitrót a kocsimba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Azért mielött bele vágnál,beszélj egy hozzáértő emberrel,akinek nem érdeke hogy betegyed.Utána biztos nem törnéd ilyesmin a fejed,én tutti nem raknék nitrót a kocsimba :) Háát egy vez szíjas motorba valóban meggondolandó, az igaz! :huh: Meggyőztél! Zetor kompresszor lesz benne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Elvileg elég szívás a nitro beállítása és nagyon nem szereti a moci. Ha jobban megnézed nem túl sok nitros gép szaladgál az utakon, turbósból azért egy picivel több van(utalagos turbóra gondoltam persze...). Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Elvileg elég szívás a nitro beállítása és nagyon nem szereti a moci. Ha jobban megnézed nem túl sok nitros gép szaladgál az utakon, turbósból azért egy picivel több van(utalagos turbóra gondoltam persze...). A nitró beállítása nem szívás, mert nem a mechanikusat kell belerakni, hanem a computerest, de a szívás ott kezdődik, amikor elhallgatják az olyan dolgokat, hogy a motor igénybevétele miatt nemárt hajtókar és dugó csere sem. Ezt úgy írják hogy komolyabb motorbuheráció nélkül +40LE, amit dob a teljesítményen. Ja és közben nem győzik hangoztatni, hogy a motort nem károsítja. JA! Miután mindent titánra kicseréltél! Tulajdonképpen, ha szükséges a komolyabb motorbuheráció, akkor miértisnem károsítja? :) Szóval nem lesznek ilyen dolgok az autón, csak poénkodtam. :lol: Egyébként szerintem a kompresszor lenne a legjobb ötlet utólagos beépítésre (ld amerikai vasak). Nemtom miért nincs egy műhely, ami bármilyen autóba beleépít ilyeneket. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Hát nem a csak a szoftveres része izgi, hanem, hogy milyen időben milyen fúvókaméretet kell használni pl. Legalábbis a Rábaringes fekete C20XE Corsa tulaja ezzel játszott legutóbb. A kompresszorban tényleg lenne fantázia. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Van nálunk egy srác, aki a C20NE-s calibrájába rakott nitrot. A srác azt magyarázta, hogy ő nem külön gombbal adagolja, hanem a gázpedálra van rákötve és padlógáznál nyomja a nitrot is a mociba a rendszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 A kompresszorban tényleg lenne fantázia. :huh: :lol: Igen, a kompresszor a mindennapi autózásnál sokkal jobb lenne, mint a turbó! Egy kis tartállyal már állandó nyomást ad, nem úgy mint a turbó, amihez "kemény" kipufogógáz kell, hogy felépüljön a kellő nyomás... :) A Fordokhoz (Focus) be lehet szerezni az USA-ból viszonylag ócsóé... talán valamelyik kis kétliteres GM modellhez való tuning szettet hasonlóan applikálni lehetne a C20XE-re - aki jobban ért ezekhez a motorokhoz, az utánanézhetne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Nos én a multkor kerestem kompresszorral foglalkozó cégeket itthon az egyik haveromnak, ő akarza a CZ3as Coltját kompresszorozni... amiket találtam: DS Motorsport - Ezek BMW-khez kínálnak kompresszorszetteket, fent vannak a CarStyling-on is. Itt van egy leírás a kompresszoros rendszerekről a KNORR-BREMSE oldalán, talán foglalkoznak is vele. Az SC Motorsport szintén BMW-k-hez forgalmaz E-RAM kompresszorszetteket. Érdemes lenne utánajárni a fenti cégeknél, hogy hátha tudnak segíteni, tanácsot adni, stb. Esetleg még a Debrecenigyorsulás.hu vagy a DragCar-osok is tudnak segíteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Van nálunk egy srác, aki a C20NE-s calibrájába rakott nitrot. A srác azt magyarázta, hogy ő nem külön gombbal adagolja, hanem a gázpedálra van rákötve és padlógáznál nyomja a nitrot is a mociba a rendszer. Azt is meséld el,hogy járt szerelés közben! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Azt is meséld el,hogy járt szerelés közben! :DHogy járt? Én nem tudom! :huh: :lol: Ezt nem mesélte! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Hogy járt? Én nem tudom! :huh: :lol: Ezt nem mesélte! :) Valamit alkotott a motortérben,aszem flexxel vágott valamit és a szikrára berobbant a maradék nitro valahogy! Félig ki is égett a motortere aszem,amíg sikerült eloltania! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Igen, a kompresszor a mindennapi autózásnál sokkal jobb lenne, mint a turbó! Hallottál már te kisköbcentis (persze relative kicsi 1.5-2-2.3 l) mocit kompresszorosat? Te birnád azt az idétlen vinnyogást állandóan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Annak a srácnak ha van is nitro a kocsijában biztos hogy nem a gázpedálra van kötve.Ezt abból gondolom hogy nagyon szarul megy,ráadásul állandóan padlógázon használja,ekkora tartály a világon nincs.Én még azt halottam hogy teljesen tönkre teszi az olajat is,4nitrozás után olajat kell cserélni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Annak a srácnak ha van is nitro a kocsijában biztos hogy nem a gázpedálra van kötve.Ezt abból gondolom hogy nagyon szarul megy,ráadásul állandóan padlógázon használja,ekkora tartály a világon nincs.Én még azt halottam hogy teljesen tönkre teszi az olajat is,4nitrozás után olajat kell cserélni :huh: Valóban a gázpedál alá is szokták rakni az elektronikusat. A nitrónak mi köze van a motor olajhoz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Valóban a gázpedál alá is szokták rakni az elektronikusat. A nitrónak mi köze van a motor olajhoz? :lol: A hirtelen megnővekedett teljesítmény miatt,(vagy a nitro jobb égése miatt amitől a teljesítmény nő) lényegesen nagyobb hőfok lesz a motortérben(vagy valami ilyesmi)és emiatt felhigul,esetleg "elég"az olaj.De ez messze nem biztos hogy nekem van igazam vagy hogy jól emlékszem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Igen, ez így van...legalább is én is így hallottam, hogy 4-5 nitrózás után, úgy elhígul az olaj, hogy elfelejt kenni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts