nyuszifül Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Törni??? :lol: ÁÁÁ, eszembe sem jutna ilyesmi, csak azért van ahol megcsinálják, hogy erősebben fog a toll, és akkor megmarad az önrész. Fura, azért már nem tudok úgy nézni erre az autóra, mintha új lenne, hiába nem is tudom hány hónapos. Ok, lehet az enyém is törött volt, a fene se tudja(bár állítólag nem) de ha igen, sem tudok róla, és nem fáj. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 Hello Mindenki! Lassacskán készülget az autóm :huh: . Viszont úgy dönteöttem hogy mégsem ültetem le ezért: ASTRA G CARAVAN-hoz (rema típusú) 30mm-es HASZNÁLT ÜLTETŐRUGÓK ELADÓK! Érdeklődni itt avagy a 20/9288893-on. Valamint pesti és ahhoz közeli astrások (és opelesek) nem kellene valami mini talit összehozni valamikor? Szeretnék találkozni veletek!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 ... Valamint pesti és ahhoz közeli astrások (és opelesek) nem kellene valami mini talit összehozni valamikor? Szeretnék találkozni veletek!!!!!!! Ajánlanám figyelmedbe a Lurdy mini talikat. :huh: Itt megtalálod a topicot is. hetente van összeröfi általában csütörtökönként. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Sziasztok! Hétvégén arrafelé nyaraltam, ahol a TOP TUNING gyorsulási verseny és hajcihő zajlott (Fertőszentmiklós repülőtér). Gondoltam elugrok megnézni és készítek pár képet. Nem mondom hogy hiábavaló volt, de az 1500Ft-os beugró és a kínálat magasan nem volt arányban egymással, de a képekből majd eldöntitek. Az első két képet útközben készítettem. Érdekes a króm fólia mire képes az astra hűtőmaszkján, diszlécein és a kilincseken. A Beatle-t meg sopronban fotóztam, kizárólag a felnik miatt Antinak. Az azutáni kép meg fertődön készült a hotel parkolójában, ahol megszálltam és tök véletlenül így alakult a parkolóban asorrend. :huh: A Corsa Turbo NOS videót se hagyjátok ki!(Quick Time) :lol: TOP TUNING tali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Az azutáni kép meg fertődön készült a hotel parkolójában, ahol megszálltam és tök véletlenül így alakult a parkolóban asorrend. :lol: Zsííír! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Nemtudjátok véletlenül mi az a csodaszer, amivel kikezelhető a kifehéredett fekete műanyag? A biztonsági őv, ahol kibukkan, van egy kis műanyag keret és nemtom mitől, de kifehéredett. Pedig nem is szilikonoztam le. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Nemtudjátok véletlenül mi az a csodaszer, amivel kikezelhető a kifehéredett fekete műanyag? A biztonsági őv, ahol kibukkan, van egy kis műanyag keret és nemtom mitől, de kifehéredett. Pedig nem is szilikonoztam le. :huh:Lehet kapni autós boltokban speckó műanyag ápoló cuccot. Úgy néz ki mint egy cipőbox (tudod, ez a szivacsos fejű műanyagtubusos) És ezzel be tudod szépen kenni és beszívja a műanyag és tök jól befogja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Lehet kapni autós boltokban speckó műanyag ápoló cuccot. Úgy néz ki mint egy cipőbox (tudod, ez a szivacsos fejű műanyagtubusos) És ezzel be tudod szépen kenni és beszívja a műanyag és tök jól befogja! :huh: Köszi! Keresek ilyet, de még soha sehol sem láttam. Lehet nem figyeltem eléggé. Tegnap volt egy kis meleg a garázsban! Meleg Bekaptam egy-két kamikázét! Fejjel a falnak mii? Kamikazee1 Kamikazee2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Köszi! Keresek ilyet, de még soha sehol sem láttam. Lehet nem figyeltem eléggé. Tegnap volt egy kis meleg a garázsban! MelegNálam volt olyan, hogy ilyet mért az autóm, amikor az udvarunkban állt árnyékban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Sikerült kapnom műanyag karbantartót és vászontető impregnálót is, ezért egyből nekifogtam a glancznak. Sőt! Pedal metal kit is belekerült a gépbe! Pedal Bőr lekezelve Utastér glancz Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Nekem ez a pedál nem jött be,hasonló van mint neked momo.Az volt vele a baj hogy nem lehetett lenyomni a gázpedált csak olyan félig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Nekem ez a pedál nem jött be,hasonló van mint neked momo.Az volt vele a baj hogy nem lehetett lenyomni a gázpedált csak olyan félig. Én is néztem, de úgy raktam fel, hogy feljebb csusztattam, addig, hogy a gyári "műanyag" pedál vége érjen a földre.Éshát az sem tesz jót ha alatta van a szőnyeg. :lol: Egyébként az vitt rá a megvételére, hogy a nagy melegben tapostam és állandóan leesett a kuplung pedálról a gumi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Én is néztem, de úgy raktam fel, hogy feljebb csusztattam, addig, hogy a gyári "műanyag" pedál vége érjen a földre.Éshát az sem tesz jót ha alatta van a szőnyeg. :lol: Nekem még úgy se volt az igazi :huh: de a gsi-be se,pedig tigrában volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Anno a mantámban utánaöntött aranyszínű sparco volt és tökéletes volt. Igaz azt úgy kellett felrakni, hogy ki kellett fúrni a gyári pedált és a gumikat is le kellett róla szedni. Itt is csak úgy ment fel rendesen, hogy megcsonkítottam a gyári pedált. :huh: Ezvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Anno a mantámban utánaöntött aranyszínű sparco volt és tökéletes volt. Igaz azt úgy kellett felrakni, hogy ki kellett fúrni a gyári pedált és a gumikat is le kellett róla szedni. Itt is csak úgy ment fel rendesen, hogy megcsonkítottam a gyári pedált. :huh: Ezvan. Az az igazi amit fúrni kell. Akkor valószínű hogy nekem azért nem lett jó mert nem akartam a pedált bántani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Csak a gázpedált kellett, mert túl széles volt és nem tudtam feltolni eléggé az újat rá és így az új pedál vége ért le előszőr és azért nem tudtam volna igazán lepadlózni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Csak a gázpedált kellett, mert túl széles volt és nem tudtam feltolni eléggé az újat rá és így az új pedál vége ért le előszőr és azért nem tudtam volna igazán lepadlózni. :lol: Pont ez volt a próbléma nálam is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 (edited) Ákos! :huh: Lecseszett a Moderátor az AstraNation.com-on, mert magyarul írtunk! :lol: Szóval ott nem szabad ilyet, csak a magyar topic-ban. Na szépen vagyunk... más forum-okon off-olunk 1000-rel? :) Módosítva Június28, 2006 : Speed Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2006 nem is irok oda többet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 nem is irok oda többet :lol::huh: Írjál... csak ha lehet angolul! :) Amúgy pedig van egy Magyar topic, ahol szabadon írhatsz magyarul is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 nekem is sparco pedálszettem van, és ahoz is át kellett fúrni a pedált. Egész jó, csak a kuplungról csúszik le néha a lábam, ha keskenyorrú cipő van rajtam.... Bocs, hogy ide beszemtelenkedtem, remélem nemsokára én is G Astra tulaj leszek.... :huh: Ha megtalálom álmaim autóját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 remélem nemsokára én is G Astra tulaj leszek.... :huh: Ha megtalálom álmaim autóját. Persze,hogy megtalálod. Mondjuk 1 turbós QP pont jó lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Persze,hogy megtalálod. Mondjuk 1 turbós QP pont jó lesz :) jah, nekem is jó a turbós qp... főleg most mennyire örülök neki :huh: najó, hozzá kell tenni hogy ezt a kis incidenst leszámítva imádom a kocsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 jah, nekem is jó a turbós qp... főleg most mennyire örülök neki :lol: najó, hozzá kell tenni hogy ezt a kis incidenst leszámítva imádom a kocsit :) Jó az hidd el! Nekem sem volt bekalkulálva a vezérlés csere vásárlás után 1 hónappal.... Megcsináltatod és nem lesz vele gond. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Jó az hidd el! Nekem sem volt bekalkulálva a vezérlés csere vásárlás után 1 hónappal.... Megcsináltatod és nem lesz vele gond. :huh: Kész lesz a matricám :lol: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts