Amusing Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Két év múlva jön az új Astra! :) Ezt a kamut! Szerintem kamú, mert ugyanúgy néz ki, csak a lámpát csúfították el. Meg honnan is tudhatnák hogy mi lesz 2008-ban! :) ezt már én is olvastam vhol Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Most akartam olajat cserélni, de eltörtem egy crowát. :( Miért is van ennyire behúzva a leeresztő csavar? Tud valaki valamilyen trükköt? :) Melegítsem vagy mi lehet a gáz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 a "misi" milliót jelent! :) :) :( Az kicsit sok lenne! :P Hál Istennek mindenki jót derült! ;) Hiába a tájszólás meg az elszólás nem ugyanaz a fogalom.... Szerencsére tudták, hogy mire gondolhattam.... :D ezt már én is olvastam vhol Nem lehet, hogy ez csak az angoloknak készül majd? Vauxhall...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Most akartam olajat cserélni, de eltörtem egy crowát. :( Miért is van ennyire behúzva a leeresztő csavar? Tud valaki valamilyen trükköt? :) Melegítsem vagy mi lehet a gáz? :) Kicsit kopogtasd meg krampáccsal.Utána már csak az erőszak fog segíteni, ergo komolyabb crowa és nagyobb erőkar.Jobb 5letem nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Nem lehet, hogy ez csak az angoloknak készül majd? Vauxhall......Nem. Mindig ugyanaz a modell fut Angliában és Európában is. Opel, Vauxhall néven. Nem csinálnak új astrát csak Angliának. Nem lenne túl kifizetődő egy új modell ilyen kicsi piacra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Most akartam olajat cserélni, de eltörtem egy crowát. :D Miért is van ennyire behúzva a leeresztő csavar? Tud valaki valamilyen trükköt? :huh: Melegítsem vagy mi lehet a gáz? :lol: TORX-os fejet eltörted??? Jó irányba próbáltad? :) De komolyan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Te Npasi, miylen izzó van neked az astrában? Majd kivilágította a szememet! Jaaa, vagy most jut eszembe, hogy a zseblámpád volt az? :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 TORX-os fejet eltörted??? Jó irányba próbáltad? :huh: De komolyan.... Hát! Mantán cseréltem már néhányszor olajat, de ez atomra be van húzva. Kopoktattam is, kulcsot is eltörtem, de nem ment. Ezvan. :lol: Mission Impossible IV. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Hát! Mantán cseréltem már néhányszor olajat, de ez atomra be van húzva. Kopoktattam is, kulcsot is eltörtem, de nem ment. Ezvan. :huh: Mission Impossible IV. :lol: Hát akkor bizzunk a longlife olajban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Hát! Mantán cseréltem már néhányszor olajat, de ez atomra be van húzva. Kopoktattam is, kulcsot is eltörtem, de nem ment. Ezvan. :lol: Mission Impossible IV. :) Ki volt az aki ennyire rátépte? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 valaki megosztja velem tudását? a kormány melletti ajtó nem nyilt ki és fel se tudtam húzni. Aztán bentről megpróbáltam kinyitni és ekkor vettem észre, hogy nem ugrott rendesen vissza a helyére, aztóan vigyelem, és nem mindig ugrik vissza, csak ha visszanyomom. Hogy müxik az? rugóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Végre sikerült lecserélnem az olajat. A 3/8-as crowa eltörése után a 1/2-el simán ment minden, csak egy megfelelő fejet kellett vennem hozzá. :D Az olajszűrő is necces volt. Német barátaink kafán rácsavarták. Nem bízták a véletlenre az biztos. :lol: A megvétel óta megtett 8e km alatt kb 1 dl olaj fogyott. Bár elötte nemtom mennyit tehetett meg vele a gazdija egy hónap alatt. :) Ez a fogyasztás jó szerintetek? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 valaki megosztja velem tudását? a kormány melletti ajtó nem nyilt ki és fel se tudtam húzni. Aztán bentről megpróbáltam kinyitni és ekkor vettem észre, hogy nem ugrott rendesen vissza a helyére, aztóan vigyelem, és nem mindig ugrik vissza, csak ha visszanyomom. Hogy müxik az? rugóval? öööö.... milyen ajtó, mit kell felhúzni? az ajtózár pöckére gondolsz, vagy a kilincsre? :lol: Szétugorhatott valami a zár/kilincs mechanizmusnál, a működtető rudzat környékén, de lehet, hogy a kilincs rugója akadt le. Csak akkor tudhatsz biztosa, ha leszeded a kárpitot és bekukkolsz az ajtóba. Nézd meg a hifis oldalamat, az ajtó szétszedése már fel lett töltve... Ez a fogyasztás jó szerintetek? :huh: költői kérdés... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 öööö.... milyen ajtó, mit kell felhúzni? az ajtózár pöckére gondolsz, vagy a kilincsre? :huh: Szétugorhatott valami a zár/kilincs mechanizmusnál, a működtető rudzat környékén, de lehet, hogy a kilincs rugója akadt le. Csak akkor tudhatsz biztosa, ha leszeded a kárpitot és bekukkolsz az ajtóba. Nézd meg a hifis oldalamat, az ajtó szétszedése már fel lett töltve... költői kérdés... :lol: köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Ma a kocsim megmakacsolta magát, nem akart második gombnyomásra még egyet zárni....hiába nyitottam-zártam újból, és még ha a kulcslyuknál próbáltam sem...aztán otthagytam, majd újbóli parkolás után már simán zárta kétszer. Készüljek fel, hogy ez egy hamarosan bekövetkező hiba előjele?Ha igen, micsoda?Nektek már volt ilyen? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Ma a kocsim megmakacsolta magát, nem akart második gombnyomásra még egyet zárni....hiába nyitottam-zártam újból, és még ha a kulcslyuknál próbáltam sem...aztán otthagytam, majd újbóli parkolás után már simán zárta kétszer. Készüljek fel, hogy ez egy hamarosan bekövetkező hiba előjele?Ha igen, micsoda?Nektek már volt ilyen? :huh: Szerintem csak pillanatnyi " agy-baj" lehetett..... :) Én is jártam már így 1 x... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Szerintem csak pillanatnyi " agy-baj" lehetett..... :) Én is jártam már így 1 x... :huh: Akkor jó!Megnyugodtam!Hiába, nekik is van lelkük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Ma a kocsim megmakacsolta magát, nem akart második gombnyomásra még egyet zárni....hiába nyitottam-zártam újból, és még ha a kulcslyuknál próbáltam sem...aztán otthagytam, majd újbóli parkolás után már simán zárta kétszer. Készüljek fel, hogy ez egy hamarosan bekövetkező hiba előjele?Ha igen, micsoda?Nektek már volt ilyen? :lol: Nekem kb. kéthetente eljátssza.... :huh: ...semmi gáz, biztos "kiesik" a szinkronból vagy ilyesmi. Általában ha várok egy fél percet, utána mükszik. Azt se szereti, ha túl gyorsan nyomom egymás után - tényleg lelke van, na! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Ma a kocsim megmakacsolta magát, nem akart második gombnyomásra még egyet zárni....hiába nyitottam-zártam újból, és még ha a kulcslyuknál próbáltam sem...aztán otthagytam, majd újbóli parkolás után már simán zárta kétszer. Készüljek fel, hogy ez egy hamarosan bekövetkező hiba előjele?Ha igen, micsoda?Nektek már volt ilyen? :lol:Sajnos a retesz nekem sem működik mindig. Engem ez gyakran eléggé bosszant! :) Nem tudom, hogy mi okozhatja... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Sajnos a retesz nekem sem működik mindig. Engem ez gyakran eléggé bosszant! :lol: Nem tudom, hogy mi okozhatja... :huh: Az hogy nem mindíg záródik rendesen az ajtó..... ha kinyitod mégegyszer és picit erősebben csukod be, akkor jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Az hogy nem mindíg záródik rendesen az ajtó..... ha kinyitod mégegyszer és picit erősebben csukod be, akkor jó lesz.Mi az, hogy nem záródik rendesen? :huh: Ha nincs jól becsukva, akkor nem húzza fel az ablakot... azt viszont megteszi mindig (amikor ezt produkálja) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Sajnos a retesz nekem sem működik mindig. Engem ez gyakran eléggé bosszant! :lol: Nem tudom, hogy mi okozhatja... :huh: Elhiheted engem is, és pluszba elég hülyén festhettem amint rohangálok ott körbe-körbe a kocsi körül... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Vlt ez a szerencsétlen baleset, amiről meeséltem. Most a bank egy igazságügyis szakértőt is küld, amit valószínű nekiünk kell fizetni...mennyi lehet ez?Csak mert erről eddig szó sem volt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Vlt ez a szerencsétlen baleset, amiről meeséltem. Most a bank egy igazságügyis szakértőt is küld, amit valószínű nekiünk kell fizetni...mennyi lehet ez?Csak mert erről eddig szó sem volt. :huh: Egy egyszerű ráfutásos balesetnél igazságügyi szakértő?! Nem értem, nem paranoid a bank egy kicsit? :lol: Nem arról van szó, hogy a szakszerű helyreállítást ellenőrzik? Bár ahhoz elég egy kárszakértő is - nekem volt ilyen, bevittem a Dekrához, ahol a kárt is felvették, nem került semmibe. De hogy ma már mik vannak, ki tudja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Mostanában gyanús lett a biztosítóknak, hogy túl sok újonnan vásárolt autó törik meg "balesetben". Sokan visszaélnek a biztosítással, és az autó értékét akár kétszer is visszaszerzik. Lehetséges, hogy ezeket kezdték el vadászni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts