Gepard Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Gepard Váltóval való rossz élmény?? :roll: :idea: .....na de....UGYE NEM AZ AMIRE ÉN GONDOLOK??? :) :) :) Nem tudom te mire gondolsz én arra, hogy csak vinklivel lehet váltani, annyira szögletesen vette csak a fokozatokat. Pedig hajtották sokan és km is volt benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Most már teljesen. Azt, hogy a fórumban is: csak most tudom meg. Ma "súlyos" trauma ért Dunaújvárosnál a körforgalomnál sikerült egy traktor konvojba besorolni. A kresz szerint ugye nem szabad, de 3-4 traktorokként megelőztem, remélem a vezető rendőr autó nem vette zokon. Na itt a még soha ilyen fordulatot nem ért autóm, néha 2-esben 70 fölé kúszott és bizony a 3-ast keresni kellett. Ezt nem élem meg a váltóra szóló mínuszként, mert csak alig 2000 felett járok és a tapasztalatom még sehol sincs ezzel az autóval. Valakit láttam szombaton a visszapillantóból kifelé a 3-ason Kistarcsa felé. Gyönyörű volt az a régi OPEL! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Nem tudom te mire gondolsz én arra, hogy csak vinklivel lehet váltani, annyira szögletesen vette csak a fokozatokat. Pedig hajtották sokan és km is volt benne. Na ne csinálja má' kend,hogy nem érti mire akartam kihegyezni a dolgot!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Astra-G tali ápr. 10. 15.00. Lurdy parkoló Szekció alapító gyűlés 1. Hagalex 2. Npasi 3. KoPi 4. telo 5. Amusing 6. Fabro Várjuk a jelentkezőket! Újra beteszem a hirdetést, hátha valakinek változott vagy már elfelejtette! Meg persze hátha jelentkezik még valaki, pl. Aga... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március14, 2005 de nem itt kell jelentkezni, hanem itt :arrow: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=818 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 :) :) :) :P szasszz pasi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elcsi Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Kit keressek ha letörik az Astra g lámpám sarka? Műanyagost? Tudtok ajánlani valakit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Kit keressek ha letörik az Astra g lámpám sarka? Műanyagost? Tudtok ajánlani valakit? Először gyűjts össze mindent amit a földön találsz! Ezután már otthon gondolkozhatsz azon érdemes-e ragasztani. A biztosítóval mindenképpen a teljes árat fizettesd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 TELO vajon büntiben van?? 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 :) :) :) :P szasszz pasi! Miután beraktam újra a jelentkezési szöveget, félóra múlva megtaláltam a másik topicot, ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2005 TELO vajon büntiben van?? 8) :) asszem nincs nekio otthon internyetje......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 asszem nincs nekio otthon internyetje......... van neki azér otthon netje... csak a hosszú hétvégén vendégségben volt messzi tájakon és nem engedték számítógép elé ülni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 van neki azér otthon netje... csak a hosszú hétvégén vendégségben volt messzi tájakon és nem engedték számítógép elé ülni :wink: Ejjj, hát terrorizálnak ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ejjj, hát terrorizálnak ? Igen, mentsetek meg!!!!!!!!!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Beköszöntöm a TAVASZT! :P Itt van végre a kis ravasz, Beköszöntött már a kedves tavasz! Üdvözlünk körünkben, űzd el a telet, Hadd menjünk már klímával, hogyha lehet! :) :) :) Én költeményem! Tudom, tudom... egy költő veszett el bennem... de az nagyon... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 ...Na itt a még soha ilyen fordulatot nem ért autóm, néha 2-esben 70 fölé kúszott és bizony a 3-ast keresni kellett. Ezt nem élem meg a váltóra szóló mínuszként, mert csak alig 2000 felett járok és a tapasztalatom még sehol sincs ezzel az autóval... Jaj gyerekek! Nekem ilyenem sose nem volt... Tudjátok, ahogy a költő mondja: "Váltani csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes!" Vagy mégsem teljesen így van? :wink: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Igen, mentsetek meg!!!!!!!!!!! :wink: És miben nyilvánul meg ez azon felül, hogy néha "gépínségben szenvedsz" ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 És miben nyilvánul meg ez azon felül, hogy néha "gépínségben szenvedsz" ? Pl. erőszakkal etetnek, próbának hízlalni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Pl. erőszakkal etetnek, próbának hízlalni :wink: Jaj-jaj. Túlzottan kedvesek hozzád ugye ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Jaj-jaj. Túlzottan kedvesek hozzád ugye ? Hja :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Nemtom de a váltással nekem sem volt semmi gondom, viszont padre mostanában mondogatja hogy az ő G Astrájánál nehezen veszi be az 1-t ill. 1-ből a 2-t. Nemtom elgondolkodtató. Modta majd elviszi szervízbe. Ha megnézték majd elmondom mivolt a gikszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március16, 2005 Pl. erőszakkal etetnek, próbának hízlalni :wink: hát ez a dolga a családnak... óvnak mindentő, tömnek kajával....... ezért vagyok én is ilyen szép szál legény :smt043 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március16, 2005 Jaj gyerekek! Nekem ilyenem sose nem volt... Tudjátok, ahogy a költő mondja: "Váltani csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes!" Vagy mégsem teljesen így van? :wink: :roll: a 16 szelepes motorkna szüksége van néha a meghajtásra. mert a lerakodott korom olyankor kiég mindenhonnan....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 a 16 szelepes motorkna szüksége van néha a meghajtásra. mert a lerakodott korom olyankor kiég mindenhonnan....... Ez igaz, de ezt most mire is írtad? A 70-ig húzatásra? Mer én a váltásra írtam az idézetet... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Nemtom de a váltással nekem sem volt semmi gondom, viszont padre mostanában mondogatja hogy az ő G Astrájánál nehezen veszi be az 1-t ill. 1-ből a 2-t. Nemtom elgondolkodtató. Modta majd elviszi szervízbe. Ha megnézték majd elmondom mivolt a gikszer. Oké, feltétlenül írd meg, mit sikerült intézni váltóügyben. Hány éves ill. hány km van az apukád Astrájában egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts