telo Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Helyes! :blink: Szóval akkor neked vasárnap vagy akár hétfő (május 1) lenne jó? Igazából a lényeg, hogy jó idő legyen. Elsejére azért nem mertem gondolni, mert azt hittem az néhány embernek nem lesz jó egyéb betervezett családi programok miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Helyes! B) Szóval akkor neked vasárnap vagy akár hétfő (május 1) lenne jó? Igazából a lényeg, hogy jó idő legyen. Elsejére azért nem mertem gondolni, mert azt hittem az néhány embernek nem lesz jó egyéb betervezett családi programok miatt... Igen, én is csak a családi programok közé tudom benyomni, ha sikerül... viszont nekem pont ezért inkább kora délután lenne jó, a többségnek meg gondolom estefelé. A Lurdy-talikat is ezért bukom mindig :blink: - akkor van fürdetés a gyereknek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Igen, én is csak a családi programok közé tudom benyomni, ha sikerül... viszont nekem pont ezért inkább kora délután lenne jó, a többségnek meg gondolom estefelé. A Lurdy-talikat is ezért bukom mindig :blink: - akkor van fürdetés a gyereknek B) Vasárnap pl du 2, fél 3 esetleg 3 fele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Vasárnap pl du 2, fél 3 esetleg 3 fele? Ok, szervezkedek... fixen csak péntek körül tudom mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Ok, szervezkedek... fixen csak péntek körül tudom mondani. OK, szervezkedj. Akkor maradjunk a vasárnap du 3-nál, és akkorra próbálom a többieket is összeterelgetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Nem érdekel esetleg valakit a luxusautóshow a bnv területén? Én vasárnap reggel kinézek. Esetleg talizhatnánk a III-as kapunál reggel 9-kor. Nézzétek csak meg a kínálatot. Nem mindennapi járgányok lesznek kiállítva! Luxusautoshow Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Nem érdekel esetleg valakit a luxusautóshow a bnv területén? Én vasárnap reggel kinézek. Esetleg talizhatnánk a III-as kapunál reggel 9-kor. Nézzétek csak meg a kínálatot. Nem mindennapi járgányok lesznek kiállítva! Luxusautoshow Szép lenne megcsodálni ezeket, csak nekem most kicsit húzós a jegyár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Úgy néz ki nem lesz vmi jó idő hétvégén... de ha mégis, akkor du 3-kor az Auchan parkoló északi végében (Római felőli) gyülekezünk. Aki szeretne jönni, ott csatlakozhat... Ismétlem, csak ha jó idő lesz! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Nem érdekel esetleg valakit a luxusautóshow a bnv területén? Én vasárnap reggel kinézek. Esetleg talizhatnánk a III-as kapunál reggel 9-kor. Nézzétek csak meg a kínálatot. Nem mindennapi járgányok lesznek kiállítva! Luxusautoshow Én már néhányszor megtapasztaltam, hogy az ilyen helyekre vagy hétköznap délelőtt mész, vagy nem látsz semmit... de legalábbis nyomorogsz a tömegben. Régebben volt lehetőség több kiállításnál a szakmai napra bemenni - kb 2szeres áron - de akkor alig voltak, szinte csak újságíró és be lehetett ülni az autókba, stb. Ha kimész vasárnap... ezren lesznek! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Én általában, sőt idáig mindíg VIP-el mentem be, de most nem működik a dolog. B) Nemtom Te hogy vagy vele, de Én pl hétköznap dolgozni szoktam, ezért meg szabadságot nem veszek ki az tuti, bár lehet bepattanok céges kocsi és elmentem cégdolgot intézni, ez még bejátszhat. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Én általában, sőt idáig mindíg VIP-el mentem be, de most nem működik a dolog. :blink: Ja, mert 15 pénzt kell lecsengetni a VIP jegyért. Nyálcsorgatásért kicsit sokallom.... igaz van benne svédasztalos fogadás is, de ennyiből háromszor jóllaksz étteremben is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Ja, mert 15 pénzt kell lecsengetni a VIP jegyért. Nyálcsorgatásért kicsit sokallom.... igaz van benne svédasztalos fogadás is, de ennyiből háromszor jóllaksz étteremben is.... Itt tévedsz, mert általában ujságíróként megyek be. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Itt tévedsz, mert általában ujságíróként megyek be. :D Na szép volt! Leszek a fotóriportered legözelebb, csak szólj! :blink: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Akkor ha jó idő lesz, vasárnap du 3-kor az Auchan parkoló északi (római felőli) végéhez jöhet, aki akar egy jó kis római parti halevős party-t... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Én általában, sőt idáig mindíg VIP-el mentem be, de most nem működik a dolog. :) Nemtom Te hogy vagy vele, de Én pl hétköznap dolgozni szoktam, ezért meg szabadságot nem veszek ki az tuti, bár lehet bepattanok céges kocsi és elmentem cégdolgot intézni, ez még bejátszhat. :) Én korábban - még középiskolás, főiskolás koromban - jártam hétköznap informatikai kiállításokra. (vagy ellógtam, vagy megdumáltuk a számtechtanárt, hogy vigyen minket föl ;)). Én ha most mennék, valszeg csúsztatnék egy napot - túlórákból - és úgy mennék el... de a fene tudja. Nem kevés a 2000 pénz sem főleg, ha viszem az asszonyt is, na meg a benzin... szóval egy 10-esben benne lenne. :( Na majd legközelebb! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Akkor ha jó idő lesz, vasárnap du 3-kor az Auchan parkoló északi (római felőli) végéhez jöhet, aki akar egy jó kis római parti halevős party-t... :) Kicsit rezignált vagyok, mert készülök erre a partira, de az idő úgy tűnik nem fog kedvezni nekünk.... :) Mivel családilag vonulnánk fel, ha nincs szép idő, nem tudok a hathónapos kismanóval kimenni. Javaslom, jelöljünk ki eső napot ;) ...buli lesz, ha eső nem lesz, ha lesz, nem lesz... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Kicsit rezignált vagyok, mert készülök erre a partira, de az idő úgy tűnik nem fog kedvezni nekünk.... :) Mivel családilag vonulnánk fel, ha nincs szép idő, nem tudok a hathónapos kismanóval kimenni. Javaslom, jelöljünk ki eső napot ;) ...buli lesz, ha eső nem lesz, ha lesz, nem lesz... :( Az eső nap sztem legyen jövő vasárnap. Ez a mostani hétvége kicsit rizikós időjárás szempontból... De ha ilyen idő lesz, mint ma, akkor az sztem még elmegy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Az eső nap sztem legyen jövő vasárnap. Ez a mostani hétvége kicsit rizikós időjárás szempontból... De ha ilyen idő lesz, mint ma, akkor az sztem még elmegy :) Igen, a mai idővel kiegyeznék - hol lehet a neten napi 3 órás bontásban időjárás előrejelzést nézni???? (olyat, mint pl. a német wetter.de-n) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 (edited) Hi! Újabb változások a vason! Ablakok lesötétítve a feliratok eltüntetve! :) :) ( http://www.kep.tar.hu/urbanjozsi ) Módosítva Április29, 2006 : mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Hi! Újabb változások a vason! Ablakok lesötétítve a feliratok eltüntetve! :) :) ( http://www.kep.tar.hu/urbanjozsi) Így jobb lesz : http://www.kep.tar.hu/urbanjozsi/50253300#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Jó lett! Szép ótó! És mostmár egyedi! Vagyis még egyedibb! ui: picit még besegítettem a linkbe. :) Így már működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Hi! Kössz a linkhez nyújtott segítségeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 urbanjozsi! Igényes az erősítő beépítés. Szép munka. Én is szeretnék vmi hasonlót a caravánba. A wagonomból átmentettem egy Mac erősítőt és egy mélyládát, csak még nem volt kedvem hozzáfogni :-). Az astrába még csak egy műszerfali krómgyűrű szettet raktam be. Egyszer megnézném élőben illetve meghallgatnám a zenédet, illetve kérnék majd tanácsot hangszóró választással kapcsolatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 urbanjozsi! Igényes az erősítő beépítés. Szép munka. Én is szeretnék vmi hasonlót a caravánba. A wagonomból átmentettem egy Mac erősítőt és egy mélyládát, csak még nem volt kedvem hozzáfogni :-). Az astrába még csak egy műszerfali krómgyűrű szettet raktam be. Egyszer megnézném élőben illetve meghallgatnám a zenédet, illetve kérnék majd tanácsot hangszóró választással kapcsolatban. Hello Gabesz! Ha tudok akkor szívesen segítek, főleg, hogy végre mást is látok itt a fórumon Szolnokról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Ha tudok akkor szívesen segítek, főleg, hogy végre mást is látok itt a fórumon Szolnokról! Pjoc is szolnoki! :) S, klubtag is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts