nyuszifül Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 B) Á, szal ez a kifogás a meghívásoddal kapcs?! Ejnye, a rossz vendéglátó, ebadta kölke! :blink: ;) ;) Áá, dehogy, a meghívás nem ettől függ, csak egyszerűen adta magát a dolog :D De azért, hmmm, egy pihe -puha ágyikó ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Áá, dehogy, a meghívás nem ettől függ, csak egyszerűen adta magát a dolog B) De azért, hmmm, egy pihe -puha ágyikó ;) :D Viccöltem, Te! :D Astra G tulajdonosok vicceskednek erről-arrról... hehehe... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Viccöltem, Te! ;) Astra G tulajdonosok vicceskednek erről-arrról... hehehe... B) Én is :D De ez a topic átnevezősdi már cseppet sem az :D , én már megjártam egyszer :D ;) Szép is volt, de rég is volt... :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Én is :D De ez a topic átnevezősdi már cseppet sem az :D , én már megjártam egyszer :D ;) Szép is volt, de rég is volt... :blink: ;) Szerintem, értem, miről beszélsz??? B) ;) Amúgy, Te nem vagy Nemo nyomában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Szerintem, értem, miről beszélsz??? :blink: :D Amúgy, Te nem vagy Nemo nyomában? addig jó, míg nem érted B) ;) De én némo nyomában vagyok, de ezt te honnan tudod???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 De én némo nyomában vagyok, de ezt te honnan tudod???? :blink: Szerintem tájékozott! B) Vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Srácok segítsetek, egy ismerősöm bombáz kérdésekkel. Az 1.4 twinport már változó szelepvezérléses? És rendelhető 4 irányba állítható kormánnyal? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 addig jó, míg nem érted :blink: :D De én némo nyomában vagyok, de ezt te honnan tudod???? :D Nem tudtam, de én ott voltam... Tetszett nagyon. Gondoltam, vannak így mások is. Jól gondoltam... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Nem tudtam, de én ott voltam... Tetszett nagyon. Hűha, akkor ha fent leszek, szervezhetnénk egy mesenézőszeksöntalit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Hűha, akkor ha fent leszek, szervezhetnénk egy mesenézőszeksöntalit :D Simán! B) Macskafogó, Micimackó és a Zelefánt, Jégkorszak... De még fel kell zárkóóznom, asszem... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Simán! B) Macskafogó, Micimackó és a Zelefánt, Jégkorszak... De még fel kell zárkóóznom, asszem... :blink: Most sok új mese is lesz, de valahogy a régieket én is jobban szeretem :D De hogy maradjunk a kocsiknál, megnézhetnénk pl. a Verdák című mesét, még csak ajánlót láttam, de....hátha, egy ötlet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Most sok új mese is lesz, de valahogy a régieket én is jobban szeretem :D De hogy maradjunk a kocsiknál, megnézhetnénk pl. a Verdák című mesét, még csak ajánlót láttam, de....hátha, egy ötlet :blink: Benne vagyok/vagyunk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Srácok segítsetek, egy ismerősöm bombáz kérdésekkel. Az 1.4 twinport már változó szelepvezérléses? És rendelhető 4 irányba állítható kormánnyal? :blink:Tudtommal mind G Astra rendelhető 4 irányba állítható kormánnyal... (vagy tévedek? B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Tudtommal mind G Astra rendelhető 4 irányba állítható kormánnyal... (vagy tévedek? :blink: ) az a baja az illetőnek, hogy az enyémbe nem fér el rendesen, de eddig nem szertte az opelt egyáltalán, míg engem meg nem ismert B) És nagyon megszerette a kocsiimat, és kellene neki is egy :D És ha a kormányt tudná kicsit másképp állítani, akkor talán beleférne rendesen, és..... Vagy nem tudom....kinlódik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Tudtommal mind G Astra rendelhető 4 irányba állítható kormánnyal... (vagy tévedek? :blink: ) A mienkben az van.. A listán is szerepel a rendelhetőek között.. Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2006 Srácok segítsetek, egy ismerősöm bombáz kérdésekkel. Az 1.4 twinport már változó szelepvezérléses? És rendelhető 4 irányba állítható kormánnyal? :blink: A Twinport rendszer működésének a nagy mennyiségű visszavezetett kipufogógáz az alapelve. A módszer csökkenti a szívási veszteségeket, amit a fojtószelep okoz, amellyel a benzinesek teljesítményét szabályozzák. A Twinport részterhelésnél egy második csatornán, a fojtószelep megkerülésével szívja be az égéshez szükséges levegőt, ami a visszavezetett kipufogógázból érkezik. A közvetlen benzinbefecskendezéses motorokkal szemben a Twinport benzinesek nem igényelnek kénszegény benzint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Köszi srácok az infókat, azt hiszem megmondom neki, regisztráljon és olvasgasson :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
heted7 Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 És rendelhető 4 irányba állítható kormánnyal? :blink: Nemtom tart-e még az Optima felszereléses akció, de abban van ez is, kvázi alapáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 :D Á, szal ez a kifogás a meghívásoddal kapcs?! Ejnye, a rossz vendéglátó, ebadta kölke! B) :D ;) Amúgy, csak megsúgom, h a MATRAC (ha így jobban tetszik: ágybetét) az bent figyel a szobácskájában. 1előre a talajon funkcionál. De funkcionál!!! :D De ne rajtam múljon a míííting! Hamarosan szállítom! HALLOD/LÁTOD, TELO?! Nyuszifül inda hausz!!! ;) Peace Látom, hallom... ;) :blink: Király! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Szega! Van valakinek tippje,hogy mi kattoghat a kuplung pedálnál?Nekem úgy tűnik,hogy valahonnan arról hallom.Olyan hangja van,mintha egy mikrókapcsoló kapcsolna amikor hosszabb idő után elindulok.Eleinte akkor hallottam amikor álltam ki a garázsból és engedtem fel a pedált,amint teljesen fent volt kattant egyet valami.De mostanában csak kigurulok és akkor is kattan,pedig-asszem-nem is érek a kuplunghoz.Van valami kapcsoló vagy ilyesmi arrafelé?És ha van mi a funkciója? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Szega! Van valakinek tippje,hogy mi kattoghat a kuplung pedálnál?Nekem úgy tűnik,hogy valahonnan arról hallom.Olyan hangja van,mintha egy mikrókapcsoló kapcsolna amikor hosszabb idő után elindulok.Eleinte akkor hallottam amikor álltam ki a garázsból és engedtem fel a pedált,amint teljesen fent volt kattant egyet valami.De mostanában csak kigurulok és akkor is kattan,pedig-asszem-nem is érek a kuplunghoz.Van valami kapcsoló vagy ilyesmi arrafelé?És ha van mi a funkciója? :blink: Sztem te azt a hangot hallod, amit akkor idézhetsz elő, ha a lábad / talpad / sarkad az ülés előtti padlólemez részre rakod illetve ott mozgatod picit. Ott szokott ropogni-kattogni vmi a G Astrában (legalábbis nekem mindkettőnél előfordult). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Áááááá,nem zörej,tuti,hogy valami kapcsoló vagy relé.Mindig csinálja,de nem tűnik rendellenesnek.Csak kíváncsi vagyok,hogy mi lehet az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Áááááá,nem zörej,tuti,hogy valami kapcsoló vagy relé.Mindig csinálja,de nem tűnik rendellenesnek.Csak kíváncsi vagyok,hogy mi lehet az. Akkor nem tóóóm... Azért mondtam ezt a hangot, mert nekem is gyakran akkor jött elő, amikor kuplungoltam és elvettem a sarkam a helyéről... Megtévesztő a hang, de lehet, hogy nálad tényleg vmi más van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Most hétvégén (29-30) egy kis római parti dunaparti dumapartyhoz kinek lenne kedve? (hal, kolbász lángos és egyebek, hadd nőjön a begyetek :blink:) http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...75entry187775 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Most hétvégén (29-30) egy kis római parti dunaparti dumapartyhoz kinek lenne kedve? (hal, kolbász lángos és egyebek, hadd nőjön a begyetek B)) http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...75entry187775 Ha jó idő lesz (állítólag vasárnap már az lesz) akkor szívesen kinézek családostól egy kis hekkezésre... persze ez még elég rugalmas, lehet, hogy majális lesz belőle sörvirslivel. :blink: Meglátjuk, az ötlet nem rossz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts