ENDYKA Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Ne felejtsd el a Permanent Mark Security-t is! /UV Lakk Megjelölés/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Ne felejtsd el a Permanent Mark Security-t is! /UV Lakk Megjelölés/ Ezt már meg is kerestem itthon :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 szegény :D és bizti jó 5let a neten megbeszélni főleg egy olyan topicban mit bárki láthat h kinél milyen biztonsági rendszer van :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 van benne némi igazság B) én nem mondom meg mi van az enyémbe :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 és bizti jó 5let a neten megbeszélni főleg egy olyan topicban mit bárki láthat h kinél milyen biztonsági rendszer van :blink: B) Gelko-nál a pont! :D Az enyémben van műholdas GPS-es nyomkövetős-kommandókihívós-atomtámadáselrendelős-csomagtartóbaépítettrendőrös-autómatagéppisztolyos-védelmirendszer. Jaaa... és persze 5 váltózár, 3 kormányzár + 132 helyen megszakítós immobilájzer... Szóval kedves autótolvajok, keressetek lécci másik autót! :D U.I.: uuupssz... a retina azonosítós indítást majd elfelejtettem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 U.I.: uuupssz... a retina azonosítós indítást majd elfelejtettem! ;) :blink: ... :D :D ;) Szerintem egyébként senki nem mondta el, milyen a rendszere (kivéve NFS B) ), csak ötletelünk - a lehetőségek tárháza végtelen.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 és bizti jó 5let a neten megbeszélni főleg egy olyan topicban mit bárki láthat h kinél milyen biztonsági rendszer van B) :D Mondtam Én hogy csak az van benne?! ;) Azt meg a hülye is látja hogy benne van, ha belenéz neeem? :D Az is a cél, hogy még a üveget se törje be, ha látja hogy ezt nemeccerűű elkötni. A matricát is azért adják ám hozzá kollégák! :blink: Vazze kolléga ül benne! Ennek is mantája volt! Csak lazzzán kirakja a kezét miiii? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Vazze kolléga ül benne! Ennek is mantája volt! Csak lazzzán kirakja a kezét miiii? :D :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Vazze kolléga ül benne! Ennek is mantája volt! Csak lazzzán kirakja a kezét miiii? :blink: Ez ám az éleslátás! B) Nekem fel sem tűnt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Egyezzünk ki abban, hogy a riasztó-váltózár satöbbi csak némi időt vesz el a rablótól..viszont ha 2 egyforma kocsi van egy utcában biztos nem fog kockáztatni, hogy azt nyissa ki, amivel vesződni kell..szerintem! Nyilván ha egyedi autód van, akkor max a lámpánál vesznek ki... Én mindent megteszek, hogy biztosítsam a kocsit, de ettől még nem vagyok nyugodt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 az a baj, hogy már rég benne kéne lenni..... Nemsokára benne lesznek... B) Egy részük talán már ma... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Szia Telonito! :blink: Képek???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 :blink: Szia Telonito! ;) Képek???? Őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő..... :D Hello... My name is tello... B) Elfelejtettem már megint... :D Bocsika... Igazság szerint nem is voltam szüleimnél tegnap, de most már asszem írok egy mailt apukámnak, hogy ha hazaér küldje el nekem képeket... ;) Tudod, mi már csak így kommunikálunk családon belül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Tudod, mi már csak így kommunikálunk családon belül... Akkor most örüljek, hogy nem vagyok családtag?Különben velem is így kommunikálnál csak? :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Akkor most örüljek, hogy nem vagyok családtag?Különben velem is így kommunikálnál csak? :D :D Aki belép a családba, annak belépéskor "mindig" adok egy névjegykártyát, amin rajta vannak a preferált elektronikus elérhetőségeim, ahol üzenetet lehet nekem hagyni... :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sebi Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy Astra G-ben a váltófejet hogyan lehet leszedni?Szereztem egy sportosabb váltófejet,és arra akarom kicserélni,de nem tudom levenni a gyárit.Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Aki belép a családba, annak belépéskor "mindig" adok egy névjegykártyát, amin rajta vannak a preferált elektronikus elérhetőségeim, ahol üzenetet lehet nekem hagyni... :blink: ;) szájbergyerek B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Aki belép a családba, annak belépéskor "mindig" adok egy névjegykártyát, amin rajta vannak a preferált elektronikus elérhetőségeim, ahol üzenetet lehet nekem hagyni... :blink: B) :D ;) Azta, hogy mik vannak! Erről jut eszembe, menni kéne majd megitn karaokezni :D Gelko, mit szólsz hozzá? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sebi Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy Astra G-ben a váltófejet hogyan lehet leszedni?Szereztem egy sportosabb váltófejet,és arra akarom kicserélni,de nem tudom levenni a gyárit.Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Gelko, mit szólsz hozzá? B) mehetünk de ne itt beszéljük meg mert én nem vagyok G astra szekció tag :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy Astra G-ben a váltófejet hogyan lehet leszedni?Szereztem egy sportosabb váltófejet,és arra akarom kicserélni,de nem tudom levenni a gyárit.Köszi a segítséget. Astra1.6 mutatta nekem múltkor, hogy ő úgy szedte le, hogy megfogta szorosan, és erősen balra forgatva közben emelve le tudta tekerni... Hogy más módszer is van-e, azt most hirtelen nem tom.... de elképzelhetőnek tarom, hogy régebben volt már róla szó itt a fórumon. Esetleg keress rá hátha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sebi Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Astra1.6 mutatta nekem múltkor, hogy ő úgy szedte le, hogy megfogta szorosan, és erősen balra forgatva közben emelve le tudta tekerni... Hogy más módszer is van-e, azt most hirtelen nem tom.... de elképzelhetőnek tarom, hogy régebben volt már róla szó itt a fórumon. Esetleg keress rá hátha... Köszi szépen a választ.Megpróbálkozom vele mégegyszer.Bár már próbáltam tekerni,de nem mozdult,lehet,hogy csak gyenge vagyok. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 mehetünk de ne itt beszéljük meg mert én nem vagyok G astra szekció tag :D Küldjél egy bemutatkozót nekem, mert még nem ismerünk... ;) És akkor talán hivatalosan is tag leszel... :D :blink: De amúgy, nem csak G szexiósok jöhetnek ám karaokézni... ;) Köszi szépen a választ.Megpróbálkozom vele mégegyszer.Bár már próbáltam tekerni,de nem mozdult,lehet,hogy csak gyenge vagyok. B) Igen, Astra1.6 is sz*rakodott vele csomót, aztán megunta és erőből letekerte. Kell hozzá egy kis izom, de elvileg neki sikerült így leszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Küldjél egy bemutatkozót nekem, mert még nem ismerünk... :D És akkor talán hivatalosan is tag leszel... B) :blink: De amúgy, nem csak G szexiósok jöhetnek ám karaokézni... :D Akkor most szekciós vagy nem, amott meg mintha azt olvasnám az_!De tényleg küldjél csak bemutatkozót, hagy ismerjünk meg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Akkor most szekciós vagy nem, amott meg mintha azt olvasnám az_!De tényleg küldjél csak bemutatkozót, hagy ismerjünk meg :D Igen, tiszteletbeléi szekciós. B) Nincs neki Astrás bemutatkozója, de most már küldhetne egyet igazán... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts