telo Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 A http://g-astra.opelclub.hu oldal off-topic és astra1.6 bemutatkozójával bővült! Tessék megnézegetni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Nincs vkinek egy bal első sárfogó "gumi" műanyag bigyója, mert ma reggel a pályán a ráfagyott jég 140-nél kettétörte? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Nincs vkinek egy bal első sárfogó "gumi" műanyag bigyója, mert ma reggel a pályán a ráfagyott jég 140-nél kettétörte? :) Majd utánanázek, nekem lehet, hogy lesz, mert én annó leszedtem az enyémről az elsőket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Kösz Telo! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Nincs vkinek egy bal első sárfogó "gumi" műanyag bigyója, mert ma reggel a pályán a ráfagyott jég 140-nél kettétörte? ;) nekem is anno lejött a céges suzukiról, bementem szalonba és adtak ingyé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Me' kisírtad! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Me' kisírtad! ;) lehet... :) de a végeredmény a lényeg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 T. G szekciós Kartásak! ;) Ugye jöttök Ti is a Lurdy-hoz csütörtökön... :) ha már ilyen szépen összejönnek ott a G Coupe-k... A G Astrák sem maradhatnak otthon! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 T. G szekciós Kartásak! ;) Ugye jöttök Ti is a Lurdy-hoz csütörtökön... :) ha már ilyen szépen összejönnek ott a G Coupe-k... A G Astrák sem maradhatnak otthon! ;) Ha addigra sikerül rögzíteni a tolólapot az elejére,akkor megyek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 T. G szekciós Kartásak! ;) Ugye jöttök Ti is a Lurdy-hoz csütörtökön... :) ha már ilyen szépen összejönnek ott a G Coupe-k... A G Astrák sem maradhatnak otthon! ;) hááát nem tom menjünk? bár most asszem az újoncot, akit múltkor vittem nem hozom, mert a végén még totalcarra töri a kocsinkat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 hááát nem tom menjünk? nyilván! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 hááát nem tom menjünk? bár most asszem az újoncot, akit múltkor vittem nem hozom, mert a végén még totalcarra töri a kocsinkat ;) :) Ja egyébként igen, menjünk.... ;) Amu, Jimmi csak jövő héten tud jönni, vagy hogy is mondta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 ;) :) Ja egyébként igen, menjünk.... ;) Amu, Jimmi csak jövő héten tud jönni, vagy hogy is mondta? igen, ő csak jövő héten lesz jelen Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 T. G szekciós Kartásak! ;) Ugye jöttök Ti is a Lurdy-hoz csütörtökön... :) ha már ilyen szépen összejönnek ott a G Coupe-k... A G Astrák sem maradhatnak otthon! ;) Speddy! A Coupe is csak egy G-Asztma!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Speddy! A Coupe is csak egy G-Asztma!!! ;) Tudom! ;) Ez természetes! Csak nem akartam pl "sima" G Astrát írni, vagy ilyesmit (nehogy valakit ezzel megsértsek)... ezért írta így. De akkor úgy mondom, hogy: "A többi G Astra se maradhat otthon!" ;) Így oks? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Megbocsátunk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Bocs skacok,de az asszony beteg lett és nem tudtam már visszamenni.........Nagyon vadul néztek ki a QP-k egymás mellett!Meddig voltatok ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Bocs skacok,de az asszony beteg lett és nem tudtam már visszamenni.........Nagyon vadul néztek ki a QP-k egymás mellett!Meddig voltatok ott? :) Háááát... 9 körül el kezdtek elszállingózni néhányan... Mi (a kecskeméti részleg) fél10 körül indultunk haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 tankoltatok már 95 V power-t? (asszem így irják :) ) Engem valahogy csak rábeszélt a kutas, pedig iszonyú fogamhoz verem a garast ;) A tankom gyakorlatiag tök üres volt, és érezhetően más a kocsi. tetszik a dolog, egyszer megérte kipróbálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 tankoltatok már 95 V power-t? (asszem így irják :) ) Engem valahogy csak rábeszélt a kutas, pedig iszonyú fogamhoz verem a garast ;) A tankom gyakorlatiag tök üres volt, és érezhetően más a kocsi. tetszik a dolog, egyszer megérte kipróbálni A mocim, és v.hol a pénztárcám érdekében én kizárólag olyat szoktam tankolni a gépsasba.Megfelelő minőség, jobb menettulajdonságok, és v.mivel alacsonyabb fogyasztást eredményezett. De leginkább a minőségén volt a hangsúly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 A mocim, és v.hol a pénztárcám érdekében én kizárólag olyat szoktam tankolni a gépsasba.Megfelelő minőség, jobb menettulajdonságok, és v.mivel alacsonyabb fogyasztást eredményezett. De leginkább a minőségén volt a hangsúly. azt mondta kevesebb lesz a fogyasztás, de mivel csak 5.000 ért tankoltam lemérni nem fogm tudni, csak kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 azt mondta kevesebb lesz a fogyasztás, de mivel csak 5.000 ért tankoltam lemérni nem fogm tudni, csak kb Az OMV-s 95-höz képest nekem 1L volt a csökkenés.Ha okosan vezettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Én már próbáltam szinte minden szóbajöhető verziót... Itt a dokumentáció! Ha valaki ebből leszűr valami következtetést... :) Én igazán különbséget sem fogyasztásban, sem menet tulajdonságban nem éreztem... ;) Azért nehéz esetemben, mert a fogyi nagyon-nagyon függ a kisautómnál attól, hogy mennyire csapom neki... és hogy városba, országúton, vagy autópályán használom... (nyilván mindenkinél így van... de az előzőnél nem éreztem ekkora különbségeket) Nem tudok még hasonló fogyit sem kihozni belőle... (2szer egymás után) Talán majd most! --> Megyek Németországba: (2000km, minimum 3 tankolás!), egyenletes használat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Na jó... van benne egy kis tendencia... de... na mindegy... Tudja a fene... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Na jó... van benne egy kis tendencia... de... na mindegy... Tudja a fene... :) hát nekem ez tuti egyszeri esemény volt legközelebb vmi boltba kaható adalékot fogok kipróbálni, csak még azt nem tom milyen legyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts