Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 én tuti nem, ma már voltam Lurdynál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Ez jó vicc, csak igaz. De szombaton lesznek is ott mindenféle Opelesek ám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 most is voltak Opelesek, de egyik se akart beszélgetni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Miért, bemutatkoztál? Én vagyok Amusing és jöttem szekcionálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 dehogyis, egyből csörögtem neked de mára ennyi elég is a jóból, joccakát Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Ez szép. Na mindegy, ilyen is kell. De akkor a Soroksárira nem ugrottál el a boltba? A Boombastic egyik tulaját látásból ismerem, az utcánk végén lakik a faterja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Uccsó kérdés alvás előtt, jön valaki szombaton a Lurdyhoz a GSI- találkozóra? Én valószínűleg kinézek 1/2 4 felé. Én sajna nem... :). BallaImi elvileg ott lesz, aga még nem biztos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Amus csinálja minden alkalommal amikor 1 -esben jársz?? Mert akkor télleg a váltóbeállításal lehet probléma.. Főleg ha más tünet is va... pl. nem érzed elég határozottnak az egy fokozatot amikor BEteszed 1 -be. vagy/és Ugyanakkor 2 -be meg kicsit mintha akadna, szorulna ,vagy ehhez hasonlót érzel. Ha csak az 1 -2 síkjában csinálja akkor szabályozási probléma van. Ha csak 1 -esben, és minden más meg korrekt akkor még szinkronitási gondod is lehet (gyűrű az 1. fokozaton) Esetleg váltóolaj cseréje is szóba jöhet, de ebben nem hiszek! De ezek télleg csak tippek. A váltó FŐDARABnak számít, tehát asszem arra hosszabb a garancia ideje! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Amus csinálja minden alkalommal amikor 1 -esben jársz?? Mert akkor télleg a váltóbeállításal lehet probléma.. Főleg ha más tünet is va... pl. nem érzed elég határozottnak az egy fokozatot amikor BEteszed 1 -be. vagy/és Ugyanakkor 2 -be meg kicsit mintha akadna, szorulna ,vagy ehhez hasonlót érzel. Ha csak az 1 -2 síkjában csinálja akkor szabályozási probléma van. Ha csak 1 -esben, és minden más meg korrekt akkor még szinkronitási gondod is lehet (gyűrű az 1. fokozaton) Esetleg váltóolaj cseréje is szóba jöhet, de ebben nem hiszek! De ezek télleg csak tippek. A váltó FŐDARABnak számít, tehát asszem arra hosszabb a garancia ideje! más gond nincs, nem mindig csinálja, 10-ből 1x. A töbivel nincs semmi gond Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 :)) Hát akkor nehuzassakend 4000 fölé! Főleg 1. fokozatban........nahát!! 1ébként azt az egész világ jól tudja, hogy az opel astrának milyen híresen sz@r váltója van!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március11, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2005 :)) Hát akkor nehuzassakend 4000 fölé! Főleg 1. fokozatban........nahát!! 1ébként azt az egész világ jól tudja, hogy az opel astrának milyen híresen sz@r váltója van!! :) nem tómm, nekem még sose volt vele bajon....... pedig volt egypár opelem, de a 350.000 km futott asztrának se volt baja. amugy a régebbi autókbnál egy 25 forintos csapszeggel meg lehet oldalni pontatlan kapcsolást...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Ja kicsit félreérthető voltam talán.... Én sem arra gondoltam, hogy funkcionálisan is rosszak lennének az opel váltók, csak éppen nem olyan pontosak finomak mint némelyik japcsi vagy német márkáé. ...bár sztem az olaszok se rosszak használhatóságra. az Opelé is képes túlélni egyébként magát az autót is, csak bele kell törődni, hogy ennek ilyen váltója van... Erre gondoltam... :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Vezettem én tavalyi évben fél éves fullos OFF ótót, (Tojóóta Korcsolya 2.0D), 2 napig folyamatosan találgattam, hol vannak a fokozatok. Na meg klímája már szar vót, meg 1-2 apró hibácska. Mondjuk rossz fokozatba tenni TÖK könnyű volt, ez igaz. Vajpuhán ment mellé. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 volt egy Fiat Pandám, na annak aztán pöpec volt a váltója, öröm volt vele váltani Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 ...amugy a régebbi autókbnál egy 25 forintos csapszeggel meg lehet oldalni pontatlan kapcsolást...... Mit értetek ti "pontatlan" kapcsoláson? Én teljesen meg vagyok elégedve a váltómmal... Bár igaz, még nem nagyon próbáltam más nyugati autót. Na jó, talán a Focust egyszer, annak tényleg könnyebb kapcsolni a váltóját, rövidebb úton jár, de attól még sztem nem "pontosabb"... csak könnyebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Bocsi, próbáltam már Daewoo Lanost és PUG 307-et is. Mindkettőnél jobb szerintem az Astra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 1ébként azt az egész világ jól tudja, hogy az opel astrának milyen híresen sz@r váltója van!! :) Én vezettem a cégnél sokféle kocsit de váltóval való rossz élmény egyedül a 206-os pözsó vezetésekor fordult elő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Elfogult vagy! Egy jó biguli váltónál nincs precízebb szerkezet :laughing3: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 ....de váltóval való rossz élmény egyedül a 206-os pözsó vezetésekor fordult elő.... Inkább ne mondd el :) :) :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Nem áll szándékomban :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Jól van most, hogy lerendeztétek az orcámat talán váltsunk témát!! ....ha javasolhatom! :)) :toimonster: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 GepardÉn vezettem a cégnél sokféle kocsit de váltóval való rossz élmény egyedül a 206-os pözsó vezetésekor fordult elő. Váltóval való rossz élmény?? :roll: :idea: .....na de....UGYE NEM AZ AMIRE ÉN GONDOLOK??? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 Sztem a legjobb opel váltó a rekord öt sebességes váltója. Sokezer km után sem kotyog, bár a sebességeket egyre akadósabban veszi, de a rükvercet előre gurulva is beveszi recsenés és eröltetés nélkül 8) De vezettem b omit mech. váltóval, na az járt mint bíró sgében a lófsz :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 Rekord...de jó kis ótók voltak azok! :) Nekem majnem lett anno egy böhöm kombim.. Apropo olyan, hogy Rekord Berlina nem volt!! Ugyi?? Az csak Ascona privileg volt nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 sztem az e1 rekordnál még volt , az e2-nél (omi lámpás) már nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts