Speed Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 LELŐNIII!!! :rolleyes: :blink: ;) Ha nekem kész lesz a kicsi, akkor 6.52 lesz az arány! :D mmm... Ez biztos? Mer' az má' igen jóóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 mmm... Ez biztos? Mer' az má' igen jóóóó Mos' számoltam gyorsba, hogy itt matekoztok ezzel a dologgal! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Nekem kb 10 kg/Le az arány (viszont 5kg/jut 1 Nm-erre :rolleyes: ), de nekem ez elég..egyenlőre..majd 5 év múlva talán belefér valami "erősebb" gép..de csak dízel.. bár talán veszek egy benzinest is játszósnak hétvégére..egy 10 éves Honda S 2000-est..vagy egy CRX-et.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Nekem kb 10 kg/Le az arány (viszont 5kg/jut 1 Nm-erre :rolleyes: ), de nekem ez elég..egyenlőre..majd 5 év múlva talán belefér valami "erősebb" gép..de csak dízel.. bár talán veszek egy benzinest is játszósnak hétvégére..egy 10 éves Honda S 2000-est..vagy egy CRX-et.. ;) Igen, igen, de egyik sem OPC kék! Akkor inkább vedd meg Voszi OPC-jét. Ha elég öreg lesz és megunja, akkor úgyis eladja. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Igen, igen, de egyik sem OPC kék! Akkor inkább vedd meg Voszi OPC-jét. Ha elég öreg lesz és megunja, akkor úgyis eladja. :rolleyes: És igazad van! Na, majd igy csinálom! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 játszósnak hétvégére..egy 10 éves Honda S 2000-est..vagy egy CRX-et.. :rolleyes: Ezt el sem olvastuk :blink: Nincs más választás: marad az OPC játszósnak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Szerintem az angel eye nagyon jól áll a g astra coupenak! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Szerintem az angel eye nagyon jól áll a g astra coupenak! :rolleyes: Köszi! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 (edited) Ezt el sem olvastuk :blink: Nincs más választás: marad az OPC játszósnak! ;) Akkor marad az OPC! Mennyibe volt az Angel Eyes? FK-nál vetted? Jól láttam, hogy a lámpád projektoros? Hátulra remélem raktál ledes lámpát! :rolleyes: Módosítva Február28, 2006 : ENDYKA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Köszi! ;) Rakhatnál fel egy-két fotót, ahol kicsit jobban látható, mert így alig vehető ki! A részletek érdekelnének! :D Lécci-lécci! képet! ;) Akkor marad az OPC! Mennyibe volt az Angel Eyes? FK-nál vetted? Jól láttam, hogy a lámpád projektoros? Hátulra remélem raktál ledes lámpát! :rolleyes: Minden Angel's Eye projectoros! ;) ... és sajnos még nincs a coupe-hoz hátulra ledes lámpa. Csak Lexus optikás, de azok nagyon ocsmányak! :blink: Amúgy Agressor-éban még Xenon is van! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Rakhatnál fel egy-két fotót, ahol kicsit jobban látható, mert így alig vehető ki! A részletek érdekelnének! :D Lécci-lécci! képet! ;) Minden Angel's Eye projectoros! ;) ... és sajnos még nincs a coupe-hoz hátulra ledes lámpa. Csak Lexus optikás, de azok nagyon ocsmányak! :blink: Majd lesznek képek még, csak mosatnom kéne..... :rolleyes: Lámpa még nincs hátra mert nem találok rendeset. Amúgy Agressor-éban még Xenon is van! ;) Igen-igen! Jól élünk van ;) ;) nem értem ezt a fórumot........ hétvégén fél órán keresztül az avatarommal szaroztam...... erre visszatette a régit.... Mit csináltam rosszul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Majd lesznek képek még, csak mosatnom kéne..... :rolleyes: Lámpa még nincs hátra mert nem találok rendeset.Én is keresgéltem... de sajna semmi értelmes sincs! Mindhol csak azok a gané lexus optikásak vannak! fujjj! :blink: Ráadásul a coupe-ra még amúgy is nehezebb találni! ;) Ami nekem tetszett az pl. a Lexmaul féle hátsólámpa (bár nem olyan nagy szám) de ami tényleg jó lenne az egy füstös feketére szinezett fehér hátsólámpa... (sima G-re már láttam ilyet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Én is keresgéltem... de sajna semmi értelmes sincs! Mindhol csak azok a gané lexus optikásak vannak! fujjj! :rolleyes: Ráadásul a coupe-ra még amúgy is nehezebb találni! :blink: Ami nekem tetszett az pl. a Lexmaul féle hátsólámpa (bár nem olyan nagy szám) de ami tényleg jó lenne az egy füstös feketére szinezett fehér hátsólámpa... (sima G-re már láttam ilyet) Lexus nekem se mteccik..... De láttam már állat jó hátsólámpa maszkot. Lesötétítem a lámpát, rá egy maszk és bitang jól fog kinézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 A hátsó lámpa elég nehéz ügy én se nagyon találtam olyat ami megfelelő lenne,bár agressor26 hátsó lámpája nekem tetszik.De a lámpamaszk az nagyon nem.Beraktad az angel eyest? Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 A hátsó lámpa elég nehéz ügy én se nagyon találtam olyat ami megfelelő lenne,bár agressor26 hátsó lámpája nekem tetszik.De a lámpamaszk az nagyon nem.Beraktad az angel eyest? Angel bent van. a lámpám fátul fóliázva van az index és tolatólámpa részen. Na ez nem tecc. Ráadásul leszedni sem tudom. :rolleyes: Viszont ha visszatézel a topicban akkor be volt linkelve egy aranyszinű, azon elég keményen nézett ki a lámpamaszk. Az tecc! Előre még a szemöldökön gondolkodom, hogy felrakjam vagy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Angel bent van. a lámpám fátul fóliázva van az index és tolatólámpa részen. Na ez nem tecc. Ráadásul leszedni sem tudom. :rolleyes: Viszont ha visszatézel a topicban akkor be volt linkelve egy aranyszinű, azon elég keményen nézett ki a lámpamaszk. Az tecc! Előre még a szemöldökön gondolkodom, hogy felrakjam vagy sem. Az én véleményem az hogy semmi féle képpen ne rakd fel.A hátsó lámpán észre se vettem hogy az fólia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Az én véleményem az hogy semmi féle képpen ne rakd fel.A hátsó lámpán észre se vettem hogy az fólia. Csütörtökön Lurdy, elviszem kipróbáljuk aztán vélemény...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Csütörtökön Lurdy, elviszem kipróbáljuk aztán vélemény...... Viszont azt a képet nem találom amit mondtál :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Viszont azt a képet nem találom amit mondtál :rolleyes: astra G-Coupe: 12.oldal Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 astra G-Coupe: 12.oldal Köszi :blink: Képen tényleg jól néz ki de élőben közel se ilyen :rolleyes: szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Köszi ;) Képen tényleg jól néz ki de élőben közel se ilyen :blink: szerintem Majd kipróbáljuk zöldben :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Angel bent van. a lámpám fátul fóliázva van az index és tolatólámpa részen. Na ez nem tecc. Ráadásul leszedni sem tudom. :rolleyes: Viszont ha visszatézel a topicban akkor be volt linkelve egy aranyszinű, azon elég keményen nézett ki a lámpamaszk. Az tecc! Előre még a szemöldökön gondolkodom, hogy felrakjam vagy sem. Szerintem kell rá a szemöldök! Jokka! Te is mész Lurdy-ba csütörtökön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Jokka! Te is mész Lurdy-ba csütörtökön? esély van rá..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 esély van rá..... :rolleyes: Az jó lesz ha jössz, mert meg szeretném kuksizni a géped..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Az jó lesz ha jössz, mert meg szeretném kuksizni a géped..... Ha ott lesztek mind2en, lehet, hogy én is felnézek... (bár láttam, hogy Ákos most nem jön... :blink: Pedig úgy lett volna teljes a kép...) Azért pl. BenziN, és NeedForSpeed is elnézhetne! ;) Az már milyen jó lenne már!? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts