warwolf Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Szépasszony Völgy... :D Jó kis hely ;) Érdemes visszetérni.. ;) jaja!Szép is az!Meg az a engeteg részeg ember! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Igen,végülis oda azért megy az emberfia,és a 3. -4. pince után már oly mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Szevasztok! Orosházán mérnek! DANGER Megbüntiztek 3000 HUF-ra 50-nél 70-ven :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Ideje valami detektort vagy zavarót szerezni... most már tényleg úgy érzem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Jó lenne..... Próbáltam elbújni mögé! mert az előttem lévőt is leintették.... de rámmozdultak :-( Állítólag még olcsón megusztam 3-ezerL :-))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Jó lenne..... Próbáltam elbújni mögé! mert az előttem lévőt is leintették.... de rámmozdultak :-( Állítólag még olcsón megusztam 3-ezerL :-))))) Nagyon!!! 72-73-nál már feljelentés és bevonják a jogsidat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Na Eddig szomorkodtam most már örülök! Tényleg nekem 1 éve van jogsim! Aszem azt mondták ez az ideiglenes vagy mi! Az nem gáz nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Ha a rendőrt nem zavarta! ;) A 72-őt onnan veszem, hogy engem egyszer elkaptak 73-mal városban és mondta a rendőr, hogy 72-től feljelentés! :rolleyes: Aztán addig-addig beszéltem neki, hogy végül 5.000,- HUF-os csekkel elengedett! :blink: Jó fej volt! :D De egy ismerősnek (Taxis) bevonták a jogsiját 72km/h-ért!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Kemény dolgok ezek! Sose legyen nagyobb bajunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Tegnap a következőt vettem Cimborám astrája 20-ban is lazán veszi az 1-est, nekem viszont még 10-nél sem szereti az övébe 3.000 az enyémbe 16.000 Km van Mitől van ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Tegnap a következőt vettem Cimborám astrája 20-ban is lazán veszi az 1-est, nekem viszont még 10-nél sem szereti az övébe 3.000 az enyémbe 16.000 Km van Mitől van ez? Ez amolyan egyedi jelenség.Szerintem.Az én gépemben 180e. van, de 1-be csak álló helyzetben tudom berakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Szerintem bármelyik opel váltót lazán vissza kéne tudni tolni 40ig egyesbe... Beszélgettem erről a Patyival is és ő is úgy tudja, hogy mennie kéne. Nemtom mi lehet a gond, de szerintem inkább típusfüggő a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 lehet, bár már néhányszor reccsent a váltó, mert az elején nehéz volt megszokni, hogy csak akkor lehet hátramenetbe kapcsolni, ha az autó áll :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Hát menetközben nem illik hátramenetbe kapcsolgatni az autót! :rolleyes: De a legtöbb autó azért igyekszik "tiltani" a menetközben való 1-esbe visszarakást! Nem preferálja egyik váltó sem. Úgyhogy szerintem ne is eröltesd nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Hali! Idejövök, jo híreket olvasni, szép képeket nézni, de van rossz is sajna: Múlt héten volt gyertya, olaj csere, tapasztalataim szerint egyenes úton tökéletesen megy, nem rángat semmi baj. Erre tegnap emelkedőn - igaz nem rángatott - csak lassultam. Gondoltam 70-nel megyek fel az emelkedőn (kb 6-7%) 5-ösbe, aztán kezdtem lassulni, 50-nél visza 4-be, majd 40-nél 3-ba, majd 30-nál 2-be, és utána hál istennek felértem. Valaki tud segíteni, hogy mi lehet a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Hát menetközben nem illik hátramenetbe kapcsolgatni az autót! :rolleyes: De a legtöbb autó azért igyekszik "tiltani" a menetközben való 1-esbe visszarakást! Nem preferálja egyik váltó sem. Úgyhogy szerintem ne is eröltesd nagyon. nem eröltetem én, csak érdekesnek találtam, hogy másnak gond nélkül beveszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 ............... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 van egy ilyen topic, ide nem ezek a dolgok valók :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 ................... Szia! Mivel még alszanak a modik, ezért én szólok: :rolleyes: elég lesz egy helyre is. :blink: Ezeket úgyis csak kitörlik aki meg gumit keres az úgyis az eladó alkatrészek topicban fogja megtenni, nem pedig itt, vagy a tuningban. Köszi szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Szerintem bármelyik opel váltót lazán vissza kéne tudni tolni 40ig egyesbe... Beszélgettem erről a Patyival is és ő is úgy tudja, hogy mennie kéne. Nemtom mi lehet a gond, de szerintem inkább típusfüggő a dolog. háát amit megfigyeltem anyum 1.4 8v-jében (a legendés miami kék kupé) van 78K km, és még énis alig birom gurulás közben beerőszekolni a casablanca fehér csapásmérőmben 30nél is kisujjal tolom, óra szerint van benne 186K km Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Hali! Idejövök, jo híreket olvasni, szép képeket nézni, de van rossz is sajna: Múlt héten volt gyertya, olaj csere, tapasztalataim szerint egyenes úton tökéletesen megy, nem rángat semmi baj. Erre tegnap emelkedőn - igaz nem rángatott - csak lassultam. Gondoltam 70-nel megyek fel az emelkedőn (kb 6-7%) 5-ösbe, aztán kezdtem lassulni, 50-nél visza 4-be, majd 40-nél 3-ba, majd 30-nál 2-be, és utána hál istennek felértem. Valaki tud segíteni, hogy mi lehet a baj? Milyen a járgány? Ha benyás, nem túl nagy a moci, akkor ez tök normális, alacsony fordulaton nincs elég nyomaték az ilyen mókákhoz. Érdemes lett volna azonnal hármasba váltani (70-nél). Szerintem ne izgulj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Milyen a járgány? Ha benyás, nem túl nagy a moci, akkor ez tök normális, alacsony fordulaton nincs elég nyomaték az ilyen mókákhoz. Érdemes lett volna azonnal hármasba váltani (70-nél). Szerintem ne izgulj. Egy OPC-val könnyen beszélsz! ;) Azért nem gyenge ám egy 1,4-es 16v-s G Astra sem! :D 82LE, ugye? :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Sziasztok! Az érdekelne ha megálít(ott már valakit) a KPM akkor ott mit ellenőriznek? Mit mérnek? Pl zajszint? károsanygkibocsájtás? fólia? fékek? Mit? (gondolom azon az autón) Tudjátok? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Egy OPC-val könnyen beszélsz! ;) Azért nem gyenge ám egy 1,4-es 16v-s G Astra sem! :D 82LE, ugye? :blink: :rolleyes: Van az 90 is!!! De azért marha nagy emelkedő lehetett, hogy 2-ben tudta csak leküzdeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 De azért marha nagy emelkedő lehetett, hogy 2-ben tudta csak leküzdeni. Hát nem tudom, de Miskolcon az avasi emelkedőn a Trabim hármasban alig vesztett fordulatot. Itt valami más bibi lehet. Vagy tényleg marha nagy az emelkedő. Ja, most olvasom: 60-70 ötösbe? Az más! A Szuziba 80-90-ig nem is gondolok az ötösre. A Mantába meg még nincs is olyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts