warwolf Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 hát nem tom, de astra után Liana? :blink: Ízlések is ficamok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 hát nem tom, de astra után Liana? :blink: Figyelj, ilyen "élmények" után én is átültem volna akármibe... csak ne opel legyen! Ti nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Én a puntommal jártam hasonlóan..... SOHA TÖBBÉ FIAT.... Az is igaz :SOHA NE MOND, HOGY SOHA ! :lol: :) :blink: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomilla Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Sziasztok! Boldog új évet mindenkinek, idén még nem jártam fent, valszeg azért, mert nem volt semmi bajom, illetve a gépnek. Na, most van. :blink: Lehet, hogy mindenkinél így van, lehet csak nálam, nem tom. Szóval, amíg hideg a motor, nagyon pörög, szinte végig 2.500-3000-es fordulaton van, lassításnál is csak komoly fékezésnél esik vissza, de akkor sem normálisan, aztán gyorsításnál marha gyorsan megint fent van a fenében a fordulat. Aztán ahogy melexik a motor, úgy lesz egyre normálisabb, majd végül már teljesen rendben van. ??? Másnál is volt már ilyen, és ez Opel-baj, vagy ez így normális télen, vagy az én kicsikém betegedett meg? Kéne valami kis biztatás, vagy infó. Ja, a kocsi 99-es karaván 1.6-os 12 szelepes motorral. Előre is köszi! Tomilla Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Sziasztok! Boldog új évet mindenkinek, idén még nem jártam fent, valszeg azért, mert nem volt semmi bajom, illetve a gépnek. Na, most van. :blink: Lehet, hogy mindenkinél így van, lehet csak nálam, nem tom. Szóval, amíg hideg a motor, nagyon pörög, szinte végig 2.500-3000-es fordulaton van, lassításnál is csak komoly fékezésnél esik vissza, de akkor sem normálisan, aztán gyorsításnál marha gyorsan megint fent van a fenében a fordulat. Aztán ahogy melexik a motor, úgy lesz egyre normálisabb, majd végül már teljesen rendben van. ??? Másnál is volt már ilyen, és ez Opel-baj, vagy ez így normális télen, vagy az én kicsikém betegedett meg? Kéne valami kis biztatás, vagy infó. Ja, a kocsi 99-es karaván 1.6-os 12 szelepes motorral. Előre is köszi! Tomilla Nem normális jelenség! 1200-1500 esetleg. Nézesd meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Sziasztok! Boldog új évet mindenkinek, idén még nem jártam fent, valszeg azért, mert nem volt semmi bajom, illetve a gépnek. Na, most van. :blink: Köszönjük a jókívánságot, de feljöhetsz akkor is ha nincs gond az autóddal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Ja, a kocsi 99-es karaván 1.6-os 12 szelepes motorral. Az a 12 szelep hogy jött ki? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
heted7 Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Ez ilyen. Az alsó tartománya viszonylag magas a hőfokmérőnek. De legalább van benne hőfokmérő... :blink: H Astrában pl nincs. Alaposabban megszemlélve én is erre jutottam :) "Ja, és olvasta valaki a kézikönyvet? Az katasztrófa. Nincs egy ép mondat benne" Én azért ezt nem állítanám.... Magyarul sem tudott, aki fordította, de értelme sincs sok helyen. Pl.: az ajtó nyitása: rakd be a kulcsot, és fordítsd előrefele. Az ajtó zárása: rakd be a kulcsot, és fordítsd előrefele. Ha a benzinjelző lámpa világít: hamarosan tankolni kell. Ha a benzinjelző lámpa világít: azonnal tankolni kell, már csak pár liter van a tankban. Stb. No mindegy, az ember nem ez alapján választ autót. Ezt úgy látszik ők is tudják. Más: mivel nem dohányzok, gondoltam a hamutartóban tartom az aprót parkoláshoz. Naná, hogy az első alkalommal beesett egy százas a hamutartó mögé! Ki lehet azt valahogy egyszerűen szedni? Tudom, a belsejét ki lehet, egy mozdulat, de az egészet? Vagy valami mást, hogy hozzáférjek? Vagy most már ennyivel többet ér a verda? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomilla Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 Hello! Köszi az eddigi tanácsokat, akkor télleg szerelőhöz kell mennem? :blink: Jól van na, tényleg feljöhetek máskor is, nemcsak, ha bajom, van, igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Az a 12 szelep hogy jött ki? :) 16helyett?Hm?Így jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Hali! Mostanság vettem észre, hogy 2,3,4,5-ben olyan 40-60 körüli sebességnél elkezd rángatni az autó, de csak amióta ez a benzin botrány volt, azota csinálja ezt (csak Mol-nál 95-öst). Valakinek nem volt ilyen panasza mostanában?van valami ötletetek, hogy mi lehet, vagy csak hideg miatt van? Ui.: ha rossz helyre irnám, akkor bocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Hali! Mostanság vettem észre, hogy 2,3,4,5-ben olyan 40-60 körüli sebességnél elkezd rángatni az autó, de csak amióta ez a benzin botrány volt, azota csinálja ezt (csak Mol-nál 95-öst). Valakinek nem volt ilyen panasza mostanában?van valami ötletetek, hogy mi lehet, vagy csak hideg miatt van? Ui.: ha rossz helyre irnám, akkor bocsi. Milyen benzin botrányra gondolsz? (van esetleg linked?) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 üDV! Ugyan nem vok G astra tulaj de összeeszkábáltam egy Gastrát ill. egy oasmit. Makettről van szó akit érdekel hesszölje meg :) http://makettinfo.hu/forum/upload/197.119.1_20060114_055.jpg http://makettinfo.hu/forum/upload/197.119.3_20060114_061.jpg http://makettinfo.hu/forum/upload/197.119.4_20060114_066.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Szép lett nagyon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Szép- szép, de megy is ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Szép- szép, de megy is ? :) Hát, ha egyszer makett, akkor nem valószínű. De gyermekkoromban is ment a kis Moszkvicsom, ha lökdöstem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Bocsi RC -nek gondoltam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vanilia27 Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Hali! Mostanság vettem észre, hogy 2,3,4,5-ben olyan 40-60 körüli sebességnél elkezd rángatni az autó, de csak amióta ez a benzin botrány volt, azota csinálja ezt (csak Mol-nál 95-öst). Valakinek nem volt ilyen panasza mostanában?van valami ötletetek, hogy mi lehet, vagy csak hideg miatt van? Ui.: ha rossz helyre irnám, akkor bocsi. Laikusként kérdezem Tőled csupán: AGR-szelep nem lehet? Eleinte nekem is ennyivel kezdődött a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2006 de bizony lehet. sőt, főképp az AGR szokott ilyet okozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Hali! Mostanság vettem észre, hogy 2,3,4,5-ben olyan 40-60 körüli sebességnél elkezd rángatni az autó, de csak amióta ez a benzin botrány volt, azota csinálja ezt (csak Mol-nál 95-öst). Valakinek nem volt ilyen panasza mostanában?van valami ötletetek, hogy mi lehet, vagy csak hideg miatt van? Ui.: ha rossz helyre irnám, akkor bocsi. Szerintem mondjuk nem MOL-t kéne tankolni, de ha neked ok, hogy a Te pénzedből támogatja egy magyar cég a horvát focit... Ja meg máshol sokkal jobb a benzin. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Valaki érdeklődött, így itt egy kis leírás a Twinport motorokról... http://www.kfztech.de/kfztechnik/motor/ste...ng/twinport.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 üDV! Ugyan nem vok G astra tulaj de összeeszkábáltam egy Gastrát ill. egy oasmit. Makettről van szó akit érdekel hesszölje meg :D http://makettinfo.hu/forum/upload/197.119.1_20060114_055.jpg http://makettinfo.hu/forum/upload/197.119.3_20060114_061.jpg http://makettinfo.hu/forum/upload/197.119.4_20060114_066.jpg Ilyen van nekem is :) ,de az enyém nem sikerült ilyen jól a felfelé nyiló ajtó okozott némi nehézséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 üDV! Ugyan nem vok G astra tulaj de összeeszkábáltam egy Gastrát ill. egy oasmit. Makettről van szó akit érdekel hesszölje meg ;) http://makettinfo.hu/forum/upload/197.119.4_20060114_066.jpg ez az elálló lökös nagyon gsi-s lett :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Laikusként kérdezem Tőled csupán: AGR-szelep nem lehet? Eleinte nekem is ennyivel kezdődött a dolog. És utána mi következett, ha szabad érdeklődnöm, vagy minél hamarabb javittassam meg? (gondolom az utóbbi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Szép lett nagyon! :) Köszönöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts