Sörös Sanyi Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Ez egy másik "vadász" cég? Vagy ez is THG? THG val már beszéltem, azt mondták, annyi a teendő, hogy faxoljam le a jegyzőkönyvet. A Cheetah gondolom a rendőrség Gepárd alosztája, amely spécin csak a kocsilovasítással foglalkozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Tudod, rákerestem cikkekben a Sánta Lászlóra és az egyik cikk kidobta ezt a számot is. Szerintem valójában ez a Gepárd Csoport zöld száma, de hátha tudnak segíteni valamiben, tipp esetleg, hol keresd. Mit veszítesz, ha felhívod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Tudod, rákerestem cikkekben a Sánta Lászlóra és az egyik cikk kidobta ezt a számot is. Szerintem valójában ez a Gepárd Csoport zöld száma, de hátha tudnak segíteni valamiben, tipp esetleg, hol keresd. Mit veszítesz, ha felhívod? Csak azért kérdeztem, hogy tudjam, hogy kiket hívok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 én nem hiszem hogy ennyire egyszerü lenne... de csodák nincsenek. amig a 30 millás audit elviszik, addig egy egyszerü asztrát mért ne vinnének el.... VW konszern autóinál már korábban hatalmas botrány volt belőle. GM ezt csak a legutóbbi okosításnál közölte... kb. 1 hónapja Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Felhívtam a zöld számot, és azt mondták, hogy ha tegnap virradóra lopták el, akkor az már nem az ő hatáskörük, hanem a kerületi kapitányságé. Úgy látszik lekéstem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Felhívtam a zöld számot, és azt mondták, hogy ha tegnap virradóra lopták el, akkor az már nem az ő hatáskörük, hanem a kerületi kapitányságé. Úgy látszik lekéstem... Akkor qrva annyát a yardnak! Oda bejelentetted, nem? Nem képesek odacsörögni a gepárdosoknak? Minek fizetjük akkor őket? Azért, mert kék a zubbonyuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Egyetértek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 ugy tudom a gepárdék csak nagyértékű (gondolom 8-10 mill) autókkal foglalkoznak Akkor qrva annyát a yardnak! Oda bejelentetted, nem? Nem képesek odacsörögni a gepárdosoknak? Minek fizetjük akkor őket? Azért, mert kék a zubbonyuk? ha ők sem csinálnák akkor ki b@szogatna az út mellett hülyeségekkel ha nem ők? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Akkor qrva annyát a yardnak! Oda bejelentetted, nem? Persze, az volt az első dolgom... reggel észlelés után egyből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Persze, az volt az első dolgom... reggel észlelés után egyből. Hát akkor az a baj,hogy későn keltél. :) Megy az újjal mutogatás de a gyökerek dolgozni azt nem akarnak. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vanilia27 Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Nem mondott még konkrétat, csak annyit, hogy az eurotax által megállapított értékből lejön még majd 10% önrész és a biztosítási fordulónapig (június 1) hátralévő biztosítási díjösszeg. Szal sztem örülhetek ha 2-t kapok. Vagy még annyit sem... :blink: Szia Telo! Talán egy kis segítség, talán nem. Tegnap megtudtam az Eurotax értéket az én autómra: 1,8M-1,9M (attól függően mennyire volt törve és mennyi kilométer volt benne, valahol itt alakulna) Amúgy 2001.12 havi 1.4-es az én Astrám. Üdv, Vanilia27 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Szia Telo! Talán egy kis segítség, talán nem. Tegnap megtudtam az Eurotax értéket az én autómra: 1,8M-1,9M (attól függően mennyire volt törve és mennyi kilométer volt benne, valahol itt alakulna) Amúgy 2001.12 havi 1.4-es az én Astrám. Üdv, Vanilia27 Köszi szépen az infót! Akkor jól sejtettem, hogy örülhetek, ha 2-t kapok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Köszi szépen az infót! Akkor jól sejtettem, hogy örülhetek, ha 2-t kapok... Szia! Semmi infó a gépről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Wazzee! Én csak most olvastam a szőrnyü hírt. Fogadd együttérzésemet Telo! Semmi nyomdafestéket tűrő dolog nem jut most hírtelen az eszembe. Remélem azért vmi hír lesz a gépsárkányról és előbb utóbb lebuknak a tettesek. Öszintén sajnálom a dolgot! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Telo őszinte részvétem!!! :D :o B) Teljesen lehidaltam,amikor ma mondta szexció meeten Gepard! :lol: Hogy lehet egy ember ilyen tetű? :blink: Évekig fizeti,kuporgat rá az emberfia és 1mp alatt összetörik az egészet ilyen rohadt sudribunkók! :) Én megőrülnék,ha az enyém elcsórnák!Iszonyat dühös lennék! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Szia! Semmi infó a gépről? Eddig semmi... Telo őszinte részvétem!!! :D :o B) Teljesen lehidaltam,amikor ma mondta szexció meeten Gepard! :lol: Hogy lehet egy ember ilyen tetű? :blink: Évekig fizeti,kuporgat rá az emberfia és 1mp alatt összetörik az egészet ilyen rohadt sudribunkók! :) Én megőrülnék,ha az enyém elcsórnák!Iszonyat dühös lennék! :) Én most úgy próbálom elviselni a dolgot, hogy próbálok nem gondolni rá. De nehéz, mert mindenről az autó jut eszembe. Sok emlék fűződik hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Velem kb 10-12 éve esett meg,hogy Debrecenben voltunk haverokkal a virágkarneválon Aug 20-án az akkor még családi Lada Szamarával.Nagy nehezen találtam parkolót a Kossuth utcán,lezárom a kocsit és mentünk nézni a karnevált,mikor meguntuk sétálunk vissza a géphez,hogy megyünk iszunk valamit,valahol,hát amikor látótávolságba érünk látjuk,hogy 3-4 barnás színű pacák kiszáll egy 1200-es rozsdás Ladából és nyitogatja,feszegeti a szamarunk ajtaját.....elkezdtünk rohanni,ordibálni feléjük erre beugrottak a zsigába és eltűztek.Anyáméknak megsem mertem mondani mi történt,mert akkor tuti nem kaptam volna többet el a gépet.Még másnap is remegett a gyomrom,ha rá gondoltam. :blink: A multkor azt álmodtam,hogy a Corsát ellopták a gazdaságos áruház parkolójából,hát mit ne mondjak szörnyű érzés volt,hideg verítékben ébredtem fel és az első dolgom az volt,hogy rohantam a garázsba megnézni(pedig tudtam,hogy csak álom volt)a valóságban átélni pedig borzalmas lehet. Részvétem Telo!Remélem hamar lezárul az ügy és a lehetőségekhez képest minél kevesebb veszteséggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Most olvastam szegény Telo hogy járt :blink: :) sajnálom :) Azért kívánom, hogy egyszer az életben pár cimborámmal had lássak egy autófeltörést/lopást. Asszem levezetnék rajta egy kevés feszültséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Azért kívánom, hogy egyszer az életben pár cimborámmal had lássak egy autófeltörést/lopást. Asszem levezetnék rajta egy kevés feszültséget és szerinted kinek az autóján állna bosszút a ######i? :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 és szerinted kinek az autóján állna bosszút a ######i? :blink: :) Hát ha én elkapnék egyet, az egy ideig senkinek a kocsiján!! De még utána is meggondolná a dolgot. Szegény Telo is kettétörné szerintem a kocsija tolvaját!! Ezt jól megaszontam!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Hát ha én elkapnék egyet, az egy ideig senkinek a kocsiján!! De még utána is meggondolná a dolgot. Szegény Telo is kettétörné szerintem a kocsija tolvaját!! Ezt jól megaszontam!! :blink: bizonyám én hiszek az e-fajta erőszak jótékony hatásában Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Srácok, szerintem nem azért, de ejtsük a témát. Képzeletben cafatokra szedtük a tolvajokat, ha meg meglátnánk őket meló közben, akkor a valóságban is. Viszont véleményem szerint Telo szeretne már lelkileg túllenni rajta, elkezdene már felejteni. Viszont amíg mi itt gyilkolászunk, addig ez nehezen fog neki menni. Keressünk valami más témát, amíg meg nincs, addig néma gyász... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 (edited) hát jahh Más téma: valamelyik nap vettem észre, hogy a hátsó szélvédőmnél a felső gumiszigetelés kezd lejönni :blink: már tök csúnya hullámos lett ott a gumi valszeg lett volt rajta egy pici kis luyk, befolyt a víz, megfagyott, oszt azért kezd egyre jobban hullámosodni, lejönni :) Módosítva Január9, 2006 : Amusing Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Vidd el mindenképpen a szervízbe a gépsárkányt, mert ha még garis akkor meg kell csinálniuk garanciába. Ugyanis ez vmi opel betegség volt de nem hívták vissza a gépeket, csak aki jelentkezett annak csinálták meg. Van vmi idő intervallum amibe ha beleesik a géped akkor kicserélik. Mindezt onnan tudom hagy apa is most vitte vissz az övét és ugyanez volt a baja. Neki a gépe pont beleesett abba az időbe és ha minden igaz a héten ki is cserélik neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 szélvédő csere, viszont 2 napig no kocsi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts