telo Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 ???Mi az hogy a végén??? :) :lol: A végén, amikor már magad fogod az olajat is cserélni... :blink: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 A végén, amikor már magad fogod az olajat is cserélni... :blink: :) :) A zasztiban anno már cseréltem :lol: illetve segédkeztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 A zasztiban anno már cseréltem :) illetve segédkeztem Na akkor már majdnem itt a végleges állapot... :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vanilia27 Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Az új évig már nem hiszem, hogy fórum közelben leszek, így minden kedves fórum-látogatónak Kellemes Ünnepeket kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 !!! KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET MINDENINEK!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Viszont kívánjuk! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vid Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Boldog és békés karácsonyt mindenkinek! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Boldog, békés Karácsonyt kívánunk Mindenkinek! Rastalos@Soundra Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schok01 Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Csatlakozom elöttem szoló társaimhoz :Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tommyka Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Hasonló Jókat mindenkinek!!! Hasonló Jókat mindenkinek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Természetesen én is csatlkozom az előttem szólókhoz!Kellems Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Uraim, uraim! Van egy dedikált jókívánságoló topik! Ott tessék jótkívánni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Szép napot! Örömmel és büszkeséggel jelentem be a T. Nagyérdemű Fórumozó Közönségnek, h a tegnapi napon, Szerelmem, Soundra :lol: , átvette hőn áhított jogosítványát, s ezt a helyzetet szemfülesen - velem együtt - kihasználva, a Trafó-beli jóhosszúéselfárasztó koncertünk után, annak rendje és módja szerint HAZASZÁLLÍTMÁNYOZOTT... :blink: Hallodlátod, TELO?! :D Gondolom, mindenkit módfelett érdekel... :) De én boldog vagyok és ezt megosztom Véletek! :) Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Gratulálunk neki! :) Neked pedig részvétem, mert ezek után csak kívülről nézegetheted majd a járgányt! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Gratulálunk neki! :) Neked pedig részvétem, mert ezek után csak kívülről nézegetheted majd a járgányt! :blink: :) Azért arra vigyázok! :lol: Köszönöm a nevében is! Mellesleg, Kedvesem ma reggael épp Debrecenbe távozott 2 napra a barátosnéjávalmegacsaládjával élményfürdeni... Jó Neki(k)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Azért arra vigyázok! :blink: Köszönöm a nevében is! Mellesleg, Kedvesem ma reggael épp Debrecenbe távozott 2 napra a barátosnéjávalmegacsaládjával élményfürdeni... Jó Neki(k)... Igen, hallottam hírét :) Igen, tényleg jó nekik, a tegnapi út után én is szívesen ellazulnék egy jó kis pezsgős medencében :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Igen, hallottam hírét :) Igen, tényleg jó nekik, a tegnapi út után én is szívesen ellazulnék egy jó kis pezsgős medencében :) Kalandos utad lehetett... Hóviszonyok? Hát, ha Velük tart6ttam volna, köbö belealudnék a zélményfürdésbe. De a lefáradt "zenésztestemnek" jóóót tenne 1 ilyen, asszem... Csak vki tartsa a fejem a vízszint fölött (v felett?)! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 ha van valakinek kedve jönni év uccsó talira akkor kukkantson be a budapest régiós társalgó topikba Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Kalandos utad lehetett... Hóviszonyok? Szolnok megyéből jöttem haza este, végig köd és szakadó eső!De a lényeg, hogy hazaértünk :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Szolnok megyéből jöttem haza este, végig köd és szakadó eső!De a lényeg, hogy hazaértünk :) A végén még a sok rutinszerzési lehetőség miatt olyan igazi téli lédi leszel, aki halálra unja magát a nyári utakon! :blink: Amúgy Rasztalos melyik Trafóban léptetek fel? A gödöllőiben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 A végén még a sok rutinszerzési lehetőség miatt olyan igazi téli lédi leszel, aki halálra unja magát a nyári utakon! :) Amúgy Rasztalos melyik Trafóban léptetek fel? A gödöllőiben? gyanitom, hogy a 9.ker tűzoltó utcaiban :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts