Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 nem vettünk semmit, elég drága hely :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 és ha valaki megemlíti a talin, akkor az jön nekem és Fabrónak 1 üveg sörrel Nem mondjátok komoyan??? Ez tényleg igaz Amusing? :P Áprilisig még egy teljes hónap van... :) :) Ezt jól félrenézted :wink: De azt hiszem ezzel már most tiszteletbeli taggá avattad magad!!! Üdv a klubban és a szekcióban! Most aztán már muszáj hivatalosan is belépned! Nincs visszaút! :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 nem vettünk semmit, elég drága hely :) De hol nem vettetek semmit ? :) :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Nagyon aranyos ez a sztori... :wink: Ez még egy ideig biztos meg fog mosolyogtatni az tuti... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Nem mondjátok komoyan??? Ez tényleg igaz Amusing? :D Áprilisig még egy teljes hónap van... :) :) Ezt jól félrenézted :wink: De azt hiszem ezzel már most tiszteletbeli taggá avattad magad!!! Üdv a klubban és a szekcióban! Most aztán már muszáj hivatalosan is belépned! Nincs visszaút! :) :P :lol: És mi lesz Fabróval???? szegénynek nem győztem magyarázkodni :P még szerencse hogy már ismertük, egymást, különben tuti megölt volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 és ha valaki megemlíti a talin, akkor az jön nekem és Fabrónak 1 üveg sörrel OK! Milyen sört szerettek? Mert akkor biztos, ami biztos viszek magammal pár üveggel. Nehogy már akkor kelljen rohangálnom!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Nagyon aranyos ez a sztori... :wink: Ez még egy ideig biztos meg fog mosolyogtatni az tuti... :) :) :) örülök, hogy ezzel sok ember jókedvre derítettem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 npasi írta: Most mi van Haga? Kitörölted az előző hozzászólásodat?? "Leestem a székről vagy vmi hasonló???" Hát ja...mert az elötte lévő sátáni nyerítést véletlenül megdupláztam!! Csak későn vettem észre... utánna meg elhagyott a röhögéstől az ihlet, nem emlékeztem pontosan mit írtam... :3some: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 OK! Milyen sört szerettek? Mert akkor biztos, ami biztos viszek magammal pár üveggel. Nehogy már akkor kelljen rohangálnom!!! öööö.... Dreher de mondom legalább bementünk a Boombastik-ba, és Megcsodáltam Fabro tung verdáját Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 És mi lesz Fabróval???? szegénynek nem győztem magyarázkodni :) még szerencse hogy már ismertük, egymást, különben tuti megölt volna :) Ő (Fabro) hova is valósi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 igen, ez a másik mázli Az örs közelábe lakik, nekem meg dolgom volt még Orczy téren is, tehát olyan nagyot nem szívtunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 különben is, tudtunk volna G astra szekciót alapítani, mert csak a Mi sorunkba volt 3 astra rajtunk kívül :smt033 Csak akkor Ti kimaradtatok volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 igen, ez a másik mázli Az örs közelábe lakik, nekem meg dolgom volt még Orczy téren is, tehát olyan nagyot nem szívtunk Még szerencse... Azt hittem vidéki. Na már csak az lett volna szép :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Még szerencse... Azt hittem vidéki. Na már csak az lett volna szép :) :) :) Akkor aztán tuti mégjobban pusztulnátok a röhögéstől :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Amusing még ennél is jobban!! Nemmmmáá! :prayer: :smt010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 igen, ez a másik mázli Az örs közelábe lakik, nekem meg dolgom volt még Orczy téren is, tehát olyan nagyot nem szívtunk A végére kiderül, nem is oda indultatok a Lurdyba, csak nekünk akartatok szerezni egy pár vidám percet, azért mondtad ezt!!! :partyman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 A végére kiderül, nem is oda indultatok a Lurdyba, csak nekünk akartatok szerezni egy pár vidám percet, azért mondtad ezt!!! :partyman: Nem. Ti voltatok a cél, de hamár az nem jött össze, akkor már legalább legyen valami haszna, hogy kocsikéztam (-tunk) Buta voltam, ez van. Szerintem megbocsájtható Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Nincs mit megbocsájtani, nem is haragudtunk. Különösen olyanra, akinek ilyen szép és a autója van! :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 .....szerinted kishaver! :smt081 :smt083 :) áááá..nem ám csak bacogatlak! :sex: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 .....szerinted kishaver! :smt081 :smt083 :) áááá..nem ám csak bacogatlak! :sex: Ezt most nekem küldted vagy a világjáró Amusing-nak? Egyébként kilépett, úgy látszik, megunta a cseszegetést. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Jóvan amus te a talit ne mtaláltad el, én meg a rántást rontom el mindíg...nem vagyunk hibátlanok... ..de azé néha emlékeztetünk rá!! :shock: Még jó hogy neki akartam... elment??? de kár!! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Különben Amusing, most tényleg illik Rád a nickneved!!! Szóval a Boombastikban voltatok? Az pontosan hol van? Visszgyött közben, úgy látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 npasi voltál már a bemutatkozós topikban?? Ha nem, tessen menni!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Különben Amusing, most tényleg illik Rád a nickneved!!! Szóval a Boombastikban voltatok? Az pontosan hol van? Visszgyött közben, úgy látom. bennt a Lurdyban a bejáratnál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Amus eddig mit csináltál a gépeden?? Milyen felszereltség? Mikori?? npasi neked is szól a kescsön! Az enyimről olvashattok a Kecskeméti szekció oldalán, a tagok között vigyorgászok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts