meriva1.8 Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 http://www.patacsi.hu/php/talalatok.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Érdeklődtem Gelkónál pizzéria ügyben. Íme a hely: http://web.t-online.hu/gasper/gasper.htm Üllői vége fele van, jó parkolási lehetőséggel, a tulaj Gelkó régi jó barátja. Nekem teszik... :roll: Ti mit gondoltok, nektek megfelelne egy kis talihoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Jónak tűnik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bendeguzz Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 http://www.patacsi.hu/php/talalatok.php Kössze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Érdeklődtem Gelkónál pizzéria ügyben. Íme a hely: http://web.t-online.hu/gasper/gasper.htm Üllői vége fele van, jó parkolási lehetőséggel, a tulaj Gelkó régi jó barátja. Nekem teszik... :roll: Ti mit gondoltok, nektek megfelelne egy kis talihoz? Hey! Jöjjünk hát össze! Talán úgy kéne, h kora du-tól estig, oszt pizza-vacsi. Így lehetne az összeröffnek out- és inside-programja is. Szerintem... Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 korrekt árak vannak....a pizza meg jó...nemtom h egetrengetően jó-e mert ritkán eszem de nekem teccik.....sörözni szoktunk ide járni ált.... a parkolás megoldható rögtön a bejáratban vagy kb 20m-re egy kis utcában ahol mindig van hely.... :wink: OKSI, akkor már csak az időpontot kéne leegyeztetni. Kinek mikor jó? Nekem hétvégeken általában jó. Pl a most hétvége is megfelel... De lehet, hogy ez többeknek túl korai lesz... :roll: Meg hát az idő is esős lesz, úgyhogy ez az outside autónézegetéshez nem teljesen ideális :shock: Tehát időpontnak: - telo: hétvége bármikor (hétköznap max este 6 után) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Tehát időpontnak: - telo: hétvége bármikor (hétköznap max este 6 után) -BallaImi: hétvége,de inkább péntek(du. 3-tól) vagy szombat(este7-9 -ig általában nem jó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Csütörtöktől havazás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Csütörtöktől havazás. Én hétvégére nagymértékű enyhülést hallottam még tegnap, de sok esővel. Az sem túl jó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Hát nekem ez a hétvége sajna nem jó! Jövő hétvége oks, jövő hét hétköznap is jó délutánonként( 14-ig dolgozom) Igen én is inkább a jövő hétvégére szavazok... Jövő szombattal hogy álltok emberek? Mondjuk du 4-től? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Csütörtöktől havazás. ???? de csak nálatok ugye????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Főként Debrecen és környéke......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Főként Debrecen és környéke......... :lol: :evil: :evil: De kis gonosz!!!!! Nem baj, úgyis táppénzen leszek, ha így folytatom, és majd a meleg szobából fogom lesni a hóesést :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Miért, lerokkantál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Miért, lerokkantál? Beteg szegényke... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Nos igen, tönkre mentem..... :lol: De sajnos, ma megint nincs kedvem dolgozni, így hát.....itt vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Te tetted ezt Telo? 8) 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Te tetted ezt Telo? 8) 8) 8) Éééén? ŐŐŐŐőőőőőőőőőőőőőőő.... :roll: Remélem nem tőlem kapta el privizés közben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Esélyes....te voltál mostanában ilyen kis maródi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Miről van itten szó kérem szépen??????? :lol: Beavatnátok??? Vagy már nem kell??? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 maródi Esztet a szótat nem ismerni, mert ilyen unintelligens lenni... :oops: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Ez nem unintelligencia, mert az intelligencia egy teljesen más dolgot takar, de ezt ne részletezzük. Ez maximum a fiatalabb korosztály aránylag alacsony olvasottságából következő szókincs hiány. Nem divat már olvasni, pláne értékesebb (értsd tartalmasabb!) könyveket, pláne irodalmat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Ez nem unintelligencia, mert az intelligencia egy teljesen más dolgot takar, de ezt ne részletezzük. Ez maximum a fiatalabb korosztály aránylag alacsony olvasottságából következő szókincs hiány. Nem divat már olvasni, pláne értékesebb (értsd tartalmasabb!) könyveket, pláne irodalmat. Műveletlen tuskó vagyok. Eztet jakartam írni, bocsi... :oops: :wink: Na de akkor most nem tudjuk meg, mit jelent a maródi? Vagy esetleg ajánlasz hozzá irodalmat? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Beteges? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Betegeskedő, gyógyulófélben lévő, de éppen még nem gyógyult meg, lábadozó, stb. Ilyen értelemben használták. Pl. maródi vizit (katonáéknál kit küldjenek el a gyenguszról) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts