Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 az jó! :)) akkor marad!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 A 15.00 jó lesz?? Tőlem maradhat, csak 18.00 kor át kell vennem a jegyeket.... Nem tom a Lurdytól mennyi idő átkeveregni a Madách kamarához (Örkény színház) a madách térre... Vasárnap olyantájt nincs nagy forgalom. Max 15-20 perc alatt sztem oda lehet érni... Vagy még annyi se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Vasárnap du. kb. 8 perc! Tessék, akkor még túloztam is: 8 perc elég... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Astra-G tali ápr. 10. 15.00. Lurdy parkoló Szekció alapító gyűlés 1. Hagalex 2. Npasi 3. KoPi 4. telo 5. Amusing 6. Fabro Várjuk a jelentkezőket! Aga, BallaImi, MOTE vezetőségből vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Ha így haladunk kicsi lesz a parkoló :) Most jöttem a szervízből. Ingyen olajszűrő és munkadíj, "csak" az olajat kellet fizetni. Szörnyű, hogy a tulajt ennnnyyyire! hülyének nézik. A számla a nem egészen 4 liter olajért 16.136-HUF. Azért az olaj tiszta volt. Nem fáradt olajjal felhígított hordóból nyomták. Érdekes lehet új autósoknak, hogy az 1500-2000 közötti olajcsere jogos-e. Az én gépemből 1570 után koromfekete lötty jött le. Szerintem mindenképpen kell és oldjátok meg magatok, mert ennyi pénzért a legjobb olajat is megkapjátok. a "szervízjelző" ezt úgy sem jelzi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Ha így haladunk kicsi lesz a parkoló :) Most jöttem a szervízből. Ingyen olajszűrő és munkadíj, "csak" az olajat kellet fizetni. Szörnyű, hogy a tulajt ennnnyyyire! hülyének nézik. A számla a nem egészen 4 liter olajért 16.136-HUF. Azért az olaj tiszta volt. Nem fáradt olajjal felhígított hordóból nyomták. Érdekes lehet új autósoknak, hogy az 1500-2000 közötti olajcsere jogos-e. Az én gépemből 1570 után koromfekete lötty jött le. Szerintem mindenképpen kell és oldjátok meg magatok, mert ennyi pénzért a legjobb olajat is megkapjátok. a "szervízjelző" ezt úgy sem jelzi. Én ha jól emlékszem 8-9000-et fizettem erre az ajánlott olajcserére márkaszervízben... Akkor úgy látszik szerencsés voltam? Egyébként addigra nekem is fekete volt az olaj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 én 14-et fizettem értem 2 hete :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 jöhetne valaki a vezetők közül is, és akkor még ma tag lennék. Míg meg nem gondolom magam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 jöhetne valaki a vezetők közül is, és akkor még ma tag lennék. Míg meg nem gondolom magam :) Skaccok! Becsengettem a lét, remélem jövő héten már lesz valami látszatja is. Matrica meg satöbbi. :supz: Amusing, addig majd meggyőzünk valami főnöket, hogy gyöjjön el. Aztán fizethetsz.... Persze addig is meggyőzheted magad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 .... Persze addig is meggyőzheted magad. :) Jaja! Addig is győzködjed magad!... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 én 14-et fizettem értem 2 hete :) Tisztában voltam benne, hogy lenyúlnak, de ha tudtok jobbat szóljatok.Bár elsőnél már megírtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Huha jol elfelejtettem lesni a topikot:( ensuldigum! Steve ha olvasod akkor a válaszom annyi hogy lehet uj auto g astra lesz és azt a 3 szögletü futurisztikus csunyaságot tuti nem akarom tekergetni mert nekem nagyon nem teccik ! formára leginkább! auto vásárlást nem kormány alapján csinálja az ember de ebben az esetben én most ezt a kormányt nagyon utálnám mégha az auto maga király is lenne...ennyi kb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Huha jol elfelejtettem lesni a topikot:( ensuldigum! Steve ha olvasod akkor a válaszom annyi hogy lehet uj auto g astra lesz és azt a 3 szögletü futurisztikus csunyaságot tuti nem akarom tekergetni mert nekem nagyon nem teccik ! formára leginkább! auto vásárlást nem kormány alapján csinálja az ember de ebben az esetben én most ezt a kormányt nagyon utálnám mégha az auto maga király is lenne...ennyi kb :) Nekem teljesen bejön a gyári kormány formája. Sztem szép... Bőrben meg még jó is a fogása, meg picit vastagabb is :wink: Kár, hogy nekem nem olyan van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Hmmm...hát ha ilyen árak vannak amiket írtok akkor az én szerelőm nemis drága! 30 rugóért olajat, olajszűrőt, levegő -és pollenszűrőt, benzinszűrőt, meg gyertyákat cserélt. Átnézte az autót alul, felül, mindenütt mielőtt kimentünk a nyáron Olaszba! Ugye ez nem olyan rossz! :) Az oil félszinti 5w -40. Asszem Mobil1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 jöhetne valaki a vezetők közül is, és akkor még ma tag lennék. Kedves Amusing kolléga ezt tényleg komolyan gondolta....mert most du. felhívott, hogy merre is van a Lurdy? Elnézte a dátumot, azt hitte, ma lesz az Astra-G találkozó!!:smt100 Nem baj, legalább lelkes és tuti, hogy eljön áprilisban is! Nem tudom, Fabro tettestárs vele volt-e? :) Csak nehogy megsértődjön, hogy kiadtam!!! :smt014 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 .)))))))))))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ....Steve ha olvasod akkor a válaszom annyi hogy lehet uj auto g astra lesz és azt a 3 szögletü futurisztikus csunyaságot tuti nem akarom tekergetni mert nekem nagyon nem teccik ! formára leginkább! auto vásárlást nem kormány alapján csinálja az ember de ebben az esetben én most ezt a kormányt nagyon utálnám mégha az auto maga király is lenne...ennyi kb :).... Persze-persze. Érdeklődéssel várom a fejleményeket :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Ráadásul már szerintem célközelben volt, mert ez kb. 3 fele volt és kocsiban ült!! Eléggé lelombozódott.... :smt017 Hogy lehetek ilyen genia, hogy elmondom???:prayer: De azért ez jó poén lesz áprilisban!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Most erre mit mondjak?? Könnyezem... :) :) :) :smt043 Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Most mi van Haga? Kitörölted az előző hozzászólásodat?? "Leestem a székről vagy vmi hasonló???" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 :) lelkes vagyok, Fabro velem volt, legalább bementünk a tuninboltba :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Bocs, de majdnem elfelejtettem megállni du. a boltnál, ahova mentem. Picit mosolyogtam... :smt089 De semmi baj, egy megviselt informatikustól, akik kikészítenek az amatőrök, ez nem olyan súlyos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Ja az AutoWorldbe mentetek? Vettél valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Ja az AutoWorldbe mentetek? Vettél valamit? Szerintem inkább a Boombastic-ba :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 és ha valaki megemlíti a talin, akkor az jön nekem és Fabrónak 1 üveg sörrel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts