NeedForSpeed Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 mért akarsz ilyet beletenni???Gondoltam kitisztítja a katalizátort és növekszik az élettartama, meg jobban fog tőle menni a kocsi! Még turbósabb legyen a hangja. :P ÁÁáá, dehogy. :D Majd a NITRO! (kitisztícssa!) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Szijasztok! Uhu bácsi kijé ez az ótó??? 8) :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október25, 2005 a papámé. már ha az ezüst dizelre gondósz.... már van benne közel 700 kilóméter 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 VAuuu... normális átlag körülmények között járt vele, és úgy jött ki az 5 lityi?? Hány éves?? Új?? 100 lótos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október25, 2005 motor: Z17DTL 81 LE, sedan felszereltség: ködlámpa klima állitható ülés állitható kormány bőrkormány centrál gyári riasztó fényezett tükör krómkilincs utolag szereltük polc a kesztyütartóba 8 hangfal fabetétes középkonzol kenwood cd szárny felni. Tora T940 es tipusú, ET35 4 sárfogó más most épp nem jut az eszembe.... amugy ami kemény, azaz ára: ezzel a felszereltséggel, a listaára, 4,4 milló. kemény.... mi 3,7 ért vettük. meg az extrák voltak 200.000 uj a gépsárkány. képek: http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra_g/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Akkor ez olyan mint az enyém, csak kisebben!! Ugyi? Az enyém az X -el kezdődik, ez meg Z -vel.... az csak a környezetvédelmi besorolás miatt van ugyi??? Úgy tudom, hogy az én ótóm is 4,5 milla körül volt 1999 -ben.... Ahhoz viszonyítva tényleg nem olcsó volt, főleg ha figyelembe vesszük, hogy azóta már van modernebb motor, és H Astra.. 8) Bár mostanában egyre több helyről hallottam jót a DTL motorokról. Igazi igás jószágok. Beszélgettem egy parancsnoki sofőrrel,a hivatali DTL Astrában 340 ezer van, és semmi gondjuk nincs vele, a leghidegebb időben is pöccre indul, a zőldkártyás vizsgán meg a szerelők nem győznek ámuldozni. Igaz, az utolsó 200K Ő egy személyben hajtotta bele, vigyázott rá... Szóval lehet, hogy nem egy arab telivér, viszont megbízható! Egészségére a papádnak!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Á! Még dönthető ülés sincs benne! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 sziastok! (Jó reggelt) Jöttem be dolgozni busz-al! (műszakin van az autó) És KINT VOLT A HATÁRBA A KPM!!!!! Intették le a kocsikat szépen sorban! Még gondoltam hogy jó hogy buszal vagyok! Hiszen arra a padra fel sem tudtam volna álni!!!!! ((a löklap miatt)) A kérdés: Mi lett volna ha autóval intenek le? Volt már valaki igy? És ugye nem tucc felmenni? Akkor mondhatom hogy ""leszakad az autó eleje nem megyek fel!!"" Vagy akkor micsinálnak????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 sziastok! (Jó reggelt) Jöttem be dolgozni busz-al! (műszakin van az autó) És KINT VOLT A HATÁRBA A KPM!!!!! Intették le a kocsikat szépen sorban! Még gondoltam hogy jó hogy buszal vagyok! Hiszen arra a padra fel sem tudtam volna álni!!!!! ((a löklap miatt)) A kérdés: Mi lett volna ha autóval intenek le? Volt már valaki igy? És ugye nem tucc felmenni? Akkor mondhatom hogy ""leszakad az autó eleje nem megyek fel!!"" Vagy akkor micsinálnak????? Lehet hogy jobban jársz, ha moslyogva leszakítod az autód elejét! :wink: Szerintem ha nem állsz fel, akkor egyből bukó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Az gáz nagyon! Nem tudom remélem nem találkozok velük! (Egyébként mit szoktak ellenőrizni? kipszi, fék ?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Hali! Egy kérdésem lenne, mégpedig, mit lehet akkor tenni, ha menetközben a letekert ablakok össze-vissza rezegnek (vagyis rezgő hangot adnak ki)? Mindegy, hogy 20-szal vagy 120-szal megyek, és mennyire van letekerve az ablak, a hang ugyanolyan zavaró. A gumi csere az megoldás lenne szerintetek? by Colin Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Srácok! Mindenkinek szombat van? Csak nekem van hétfő?? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Srácok! Mindenkinek szombat van? Csak nekem van hétfő?? :?: Sajna nekem is hétfő van. És van is meló rendesen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Sajna nekem is hétfő van. És van is meló rendesen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Sziasztok! Elnézést kérek mindenkitől, hogy egy kicsit eltűntem (bár lehet, hogy nem is hiányoztam senkinek :P ), de sajnos különféle problémáim voltak. Remélem, hogy szépen lassan majd sikerül újra visszakerülnöm a "vérkeringésbe" :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Sziasztok! Elnézést kérek mindenkitől, hogy egy kicsit eltűntem (bár lehet, hogy nem is hiányoztam senkinek :P ), de sajnos különféle problémáim voltak. Remélem, hogy szépen lassan majd sikerül újra visszakerülnöm a "vérkeringésbe" :wink: Hát puszilunk téged komám!!!! :roll: :D :D Jó látni újra! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Hát puszilunk téged komám!!!! :roll: :D :D Jó látni újra! :D :D Kössz! :lol: Sajna az évzáró ki fog maradni még az életemből :P De majd nézem a Lurdy minitalik és a sörözések topicot :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Sajna az évzáró ki fog maradni még az életemből :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 :D :D De még lehet, hogy úgy alakul, hogy tudok menni :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Sziasztok! A corsas topicban mondtam, hogy épp egy Astra G OPC turbo fölvásárlásában mesterkedem. Gondoltam, ide kipakolom a legesélyesebb gépszörnyeket közszemlére. Képek: Ha van valami (sikerült eltulajdonítanom valamelyik fritztől a robbanómotoros gépjárművet), akkor majd kézmeleg fotókkal is szolgálok. Jó hétvégét mindenkinek! [glow=red:ca6b9e2e99]javitotta: uhuhu [/glow:ca6b9e2e99] Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 a linkek élnek, de hogy itt hogy lesz belőle kép, gőzöm sincs. bocs a bal######kodásért, minden segítséget elfogadok :-). Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2005 én is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 köszöntem szépen... esetleg pü-ben, hogy mit szartam el megírhatnátok... köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2005 azt hogy az oldal címét és nem a kép file nevét irtad be. oldal címe: http://kep.tar.hu/voszi/50168659/17423619 kép file neve: http://img.tar.hu/voszi/size2/17423619.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 ez bizony valóban így volt... leegyszerűsödtem a feladat nehézségétől, mint egy kerti tolózár... :-)) köszi mégegyszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts