nyuszifül Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Dolington: nem vetted még fel esetleg Nyuszifüllel a kapcsolatot? Egyre többen lesztek debreceniek... :roll: Nem, én vettem fel vele :P :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október22, 2005 tegnap megérkezett a papám Asztrájára a krómdiszléc a csomagtartóra. dolgozó lány jól néz ki, felszerelve hétfőn lesz, az ára már annyira nem tul jó, viszont szerintem nagyon szép lesz. gyári opel, a Coupéra tették, és a szedánnra pont jó. az 5 ajtósra nem tudom. ami az érdekesség, hogy sima egyszerü kétoldalas ragasztóval van felszerelve. ugyhogy lelopható.... igaz, szerintem leszedéskor el is tud görbülni, és akkor már nem felszerelhető, de óvatosan leszedhető. az ára:_ 32,000 Ft ba kerül hivatalosan ... ha fentlesz akkor még lefényképezem... Köszönöm NeedForSpeednek a segitséget, az ő kupéja nélkül nem jöhetett volna létre a diszléc felszerelése ! :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Nincs mit! :P Szerintem tényleg megéri, mert ha már veszel 3M-ért egy Astrát, akkor ahhoz viszonyítva ez már nem pénz. Mégha egy "buta" króm díszléc is ! Bár én inkább ezt vettem volna meg: Opel Astra G Cab Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 tegnap megérkezett a papám Asztrájára a krómdiszléc a csomagtartóra. rosszlány jól néz ki, felszerelve hétfőn lesz, az ára már annyira nem tul jó, viszont szerintem nagyon szép lesz. gyári opel, a Coupéra tették, és a szedánnra pont jó. az 5 ajtósra nem tudom. ha fentlesz akkor még lefényképezem... Köszönöm NeedForSpeednek a segitséget, az ő kupéja nélkül nem jöhetett volna létre a diszléc felszerelése ! :prayer: Várom a képet nagyon!!! :P De olyat, hogy szárny is látszon szemből, oldalról, alulról, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dolington Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 ennyire kiszámitható vagyok??? :roll: :P :D Neeeeem!:D Csak következetes.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dolington Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Sziasztok! Köszönöm a választ! Meg fogok próbálkozni a feladattal. Ha annyit megsúgnál, milyen típusu volt a horog ami teljesen illeszkedett azt megköszönném és ha felnövök meghálálom! :D Anyagiakkal én úgy vagyok ha kell kell, nem sza...rozok legyen jó és megbízható! De ha nem feltétlen muszáj, igyekszek minél kevesebbet költeni. Inkább elkocsikázom! :P :D Annak idején én úgy kerestem a horgot, hogy G Astra Caravanhoz olyan legyen amihez nem kell kivágni a lökhárítót. Volt ez a magyar gyártmány, kicsit ocsmány, megfojt fekete festéssel meg a Bosal. Közöttük meg vagy 35 rongy árrés. :oops: Maradtam a hazainál, festést kijavítottam oszt szépen felszereltem. Holnapra megnézem a pontos tipusát és megírom. De egyébként ha konkrét autótipushoz kéred a boltban, akkor bármelyik márka illeszkedni fog a gépedre. Sok sikert, Dolington Link to comment Megosztás: More sharing options...
dolington Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Nem, én vettem fel vele :D :wink: Bizony!! Nyucifüllel kezdünk barátkozni..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 BallaImi írta: Uhu a hátsó szárny miatt meg kell fúrni a kasznit, vagy meglehet oldani anélkül is a dolgot? Uhuhu írta: meg. Ez mennyiben változtat a kasznira adott átrozsdásodás elleni garanciára? Gondolom rendesen lekezeltétek a megfúrt részeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2005 Gondolom rendesen lekezeltétek a megfúrt részeket? persze ( :P :D ) az átrozsdásodás elleni garancia: a belülről jövő rozsdára érvényes. azaz ha a megfurt rész rozsdásodik, akkor ez van. ha a sárvédéd átrohad, arra még mindig érvényes. de az átrozsdásodás elleni garancia abban az esetben érvényes, ha végig szervizelt a gépkocsi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Most olvastam egy cataclean nevű katalizátor tisztító folyadékról, amit az üzemanyagtankba kell rakni. Van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2005 mért akarsz ilyet beletenni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Még turbósabb legyen a hangja. :P Ákos, ma lesz már kép a csíkról?? S mennyi nem hivatalosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2005 Még turbósabb legyen a hangja. :P Ákos, ma lesz már kép a csíkról?? S mennyi nem hivatalosan? -20% este csinálok, asszem már feltették... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hello! Érdeklődnék: Astra G első helyzetjelző milyen típusú izzó? Sajnos sem a kocsi, sem a hozzá tartozó könyv nincs a közelembe, sőt, a hivatalos honlapon sem találtam semmit (azért ilyen adatokat feltüntethetnének, vagy valami...). Azért érdekel, mert ki szeretném cserélni szinesre, mert az szürkületkor nagyon jól mutat. Köszi. Arti Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2005 5W os fogalalat nélküli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Köszi, és tudsz olyan netcímet, ahonnal lehet rendelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2005 bármilyen autósboltba van sima izzó. azt hogy szineset hol lehet kapni, azt nem tóm ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 bármilyen autósboltba van sima izzó. azt hogy szineset hol lehet kapni, azt nem tóm ... Pl Lurdy-s Bombastik.... ott sztem van. Amusing tudna még többet mondani, mert neki asszem kék helyzetjelzője van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Pl Lurdy-s Bombastik.... ott sztem van. Amusing tudna még többet mondani, mert neki asszem kék helyzetjelzője van. Jól beszélsz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2005 Nincs mit! :P Szerintem tényleg megéri, mert ha már veszel 3M-ért egy Astrát, akkor ahhoz viszonyítva ez már nem pénz. Mégha egy "buta" króm díszléc is ! Bár én inkább ezt vettem volna meg: Opel Astra G Cab fenntvan a cucc... kicsit sötét a kép, mert sötétbe készült 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Nagyon jó lett, persze majd érdekelnének világosabb képek is. Már csak azt a classic feliratot kéne leszedni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október25, 2005 a diesel első tankolása: 600 km re 30 liter gázolaj. 5L/100 km az jó. ugyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 ilyen króm cucc nekem is kell :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Az télleg jónak tűnik :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts