Atommanó Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Akkor máshogy teszem fel: A sima G Astra hátsó lámpát be lehet e tenni egy Coupe cabrioba???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Anti magasan van a labda.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 meg milyen g cabriórol meg kupéról van már megint szó? :( mit cseréltél mire? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Már megint túlkombinálod Redi! Ez csak egy szimpla kérdés! Az oka pedig, mert rendeltek tőlünk Coupéhoz hátsó lámpát, de a katalógus, meg semmi nem hozza le külön, de nekem azért rögtön feltűnt a dolog, hogy valami itt nem kóser... Ezért kérdezem, hogy rendeljem, vagy ne??? Fosvágennel még csak megetetnek, de Opel ügyben azért résen vagyok... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Redi! Bár most hogy mondod nem is hülye ötlet ez a csere dolog... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Akkor máshogy teszem fel: A sima G Astra hátsó lámpát be lehet e tenni egy Coupe cabrioba???? Külső formára elvileg mind ugyanaz sztem... Vagy nem? :oops: Azt nem tudtam kivenni az ábrákról, hogy a 4 ajtós/coupé illetve az 3/5 ajtós lámpák foglalattartóinak felfogatási pontjai ugyanott vannak-e. Ha igen, akkor a 3/5 ajtósnak is elvileg bele kéne mennie a coupéba az eredeti coupé foglalattal. Azt, hogy 3/5 ajtós foglalattal belemegy-e a coupéba, nem tudom, de nem vagyok benne biztos, hogy menne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Redi! Bár most hogy mondod nem is hülye ötlet ez a csere dolog... :-) :-) csak kérdés h melyiket :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Redi! Bár most hogy mondod nem is hülye ötlet ez a csere dolog... :-) :-)gsi csere coupera? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 gsi csere coupera? csak kérdés h melyiket :( Srácok ez gyorsban feltett 2 egymásutáni hülye kérdés... :D :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Srácok ez gyorsban feltett 2 egymásutáni hülye kérdés... :( :-) kivételesen igazad van....-visszaolvastam...-egyszer neked is lehet igazad :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 ....Fosvágennel.... VW depo-ban is így fut a hirdetés : "Fosvágen tuning alkatrészek" ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Akkor máshogy teszem fel: A sima G Astra hátsó lámpát be lehet e tenni egy Coupe cabrioba???? Szvsz a 4 ajtósé u.a. mint a coupe hátulja.Alakra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Szvsz a 4 ajtósé u.a. mint a coupe hátulja.Alakra. Egyetértek Wolfival!!! De nemcsak alakra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2005 Gratula az új gépsárkányhoz! Nagyon ott van! :( Milyen felszereltség, látom ködlámpa meg ékszer csomag van benne. jaja jól tele lett pakolva extrákkal. motor: Z17DTL 81 LE, sedan felszereltség: ködlámpa klima állitható ülés állitható kormány bőrkormány centrál gyári riasztó fényezett tükör krómkilincs utolag szereltük polc a kesztyütartóba :D 8 hangfal fabetétes középkonzol kenwood cd szárny felni. Tora T940 es tipusú, ET35 :D 4 sárfogó más most épp nem jut az eszembe.... amugy ami kemény, azaz ára: ezzel a felszereltséggel, a listaára, 4,4 milló. kemény.... mi 3,7 ért vettük. meg az extrák voltak 200.000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Csak kérdem.3.7M-ért már nem lett volna jobb v.mi dögös H? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Milyen szárny? Szkólka fórintov? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2005 Csak kérdem.3.7M-ért már nem lett volna jobb v.mi dögös H? nem, mert ilyen felszeretséggel legfeljebbb 1.4 es t kaptunk volna, az meg nem kell. és a H nak sokkal kisebb a csomagtartója, mint ennek. meg a H -t majd 2 év mulva szabad csak venni... addig kijavitják a kisebb bajokat. :( amugy az ilyen felszerelt asztra H ugyanezzel a motorrL közel 1 M val drágább.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Gondolom '= shift1 :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2005 Milyen szárny? Szkólka fórintov? valmi utángyártott cucc, de igen jó inőség. nálunk 30 forint egy ilyen... + fényezés, és felszerelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 nem, mert ilyen felszeretséggel legfeljebbb 1.4 es t kaptunk volna, az meg nem kell. és a H nak sokkal kisebb a csomagtartója, mint ennek. meg a H -t majd 2 év mulva szabad csak venni... addig kijavitják a kisebb bajokat. :( amugy az ilyen felszerelt asztra H ugyanezzel a motorrL közel 1 M val drágább.... Nyomós érvek.Értem.De ennyi baj lenne a H-val? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2005 Nyomós érvek.Értem.De ennyi baj lenne a H-val? neeemmmm. de még nem kiforrott technika. a G-t már a szerelők ugy ismerik, mint a tenyerüket, a tipusra jellemző hibák kijavitottask már, illetve egyszerü a javitás. a H még egy picit kiforratlan., még a javitás nehézkes.... meg a H ban kicsit több elektronika van mint kéne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 meg a H ban kicsit több elektronika van mint kéne :( Lehet, hogy itt van a kutya elásva. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 ... fabetétes középkonzol ... Ez nem annyira szép sztem... De a többi cucc jó! :roll: Gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tommyka Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Szeva! Nálam 3 napig volt egy H-s teszt auto (minden csoda 3 napig tart :( ) 1.7 diesel (már innentől idegenkedtem tőle). Őszintén szólva kívülről első pillanattól kezdve nem tetszett. Ez nem változott a belsővel kapcsolatban sem. :D Szerintem akinek G-je van nem sok szépet talál a H-ban. Én tuti sosem fogom lecserélni. Szerintem csúnya. :roll: 2 dolog tetszett csak benne amikre azt mondtam nem lenne rossz a G-ben. A ,,bicskás kulcs" és az irányjelző kapcsoló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts