telo Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Ja, lehet meglátogatlak :wink: Majd jó korán ébresztelek, és egész nap nyaggatni foglak 8) :twisted: A kora az nem jóóóóó, azt nem szeretni.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október17, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2005 Üdvözöljük legeslegújabb klubtagunkat, akinek nagyonszép ezüst egyhatos twinportos Aszta kocsija van, és a Lurdy talin megismerhettük: Gyula519 !!! Halihóóó!!! :supz: :yawinkle: :rock: :wav: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyula519 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Üdvözöljük legeslegújabb klubtagunkat, akinek nagyonszép ezüst egyhatos twinportos Aszta kocsija van, és a Lurdy talin megismerhettük: Gyula519 !!! Halihóóó!!! :supz: :yawinkle: :rock: :wav: Köszönöm az üdvözletet, és örülök, hogy Köztetek lehetek. Néhányatokat már személyesen is megismertem a legutóbbi Lurdy talin, és örülök, hogy ebbe a nívós klubtársaságba tartozhatom. A fórum is rendkívül jó, sokat segít a tisztánlátás érdekében. :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 [glow=red:67c650f62d]Üdvözlégy Gyulám!!!![/glow:67c650f62d] Te vagy az 519-ik klubtagunk.... :wink: Vagyis ez jó lenne, de sajnos nem igaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Tegnap furikáztam emberkéket a városon belül. Megint előjött az, hogy sorra kérdezgették: milyen motor van ebben az autóban? :( :D Hungárián valami tuning BMW-s pirostól pirosig gyorsulgatott, én meg szépen 70-el lendületből: láttam, hogy sose szeretné, hogy picit is elé kerüljek, ezért mikor zöldre váltott jól megindult és meg sem állt a következő pirosig. Észrevéve ezt az egyik lámpánal gondoltam, megtréfálom: ő áll a pirosnál, én gurultam 30-40 körül lassan, láttam, hogy mindjárt zöld, vissza 2 padló, és lám, a bömös így már nem tudott lépést tartani velem álló helyzetből. Következő lámpánál nagyon bepipult a srác, mert csikorgó kerekekkel indult. Hagytam, hadd menjen... :wink: a következő pirosig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Isten hozott Gyula! Szép a géped, én is megcsodáltam a talin :( Tegnap furikáztam emberkéket a városon belül.... Biztos megnézed előző este a Szállító 2 című filmet :D Teló most már én is megkérdezem milyen motor van abban az autóban, sztem vmit elhallgatsz előlünk :D. Nem voltál mostanába Uhunál moci cserén, lehet hogy azé megy ennyire a gépsárkány, vagy netám v-pudert tankolsz bele? Amúgy viccet félre téve tényleg elég jól mennek ezek a motorok. Néha néha még egy BMW -t is meglhet velük viccelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Amúgy viccet félre téve tényleg elég jól mennek ezek a motorok. Néha néha még egy BMW -t is meglhet velük viccelni. Mostanában vhogy én is úgy éreztem, hogy egész jól megy az autó... Vannak ilyen pillanatok... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Amúgy viccet félre téve tényleg elég jól mennek ezek a motorok. Néha néha még egy BMW -t is meglhet velük viccelni. akkor itt az ideje hogy vezetési leckéket vegyek végre tőletek, mert főnökömnek egy 745 BMWje van :evil: , nem ártana kicsit megszorongatni, pláne, hogy most egyébként sem vagyunk beszélőviszonyban :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 ....akkor itt az ideje hogy vezetési leckéket vegyek végre tőletek, mert főnökömnek egy 745 BMWje van :evil: , nem ártana kicsit megszorongatni, pláne, hogy most egyébként sem vagyunk beszélőviszonyban :twisted: :wink:.... Ha meg akarod szorongatni a főnököd, ahhoz miért kell vezetési leckéket venned ? :wink: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Na igen, végülis nem lehetetlen a feladat, csak a megfelelő pillanatot kell elkapni a pirosnál, mint ahogy azt már tanult Telo kollegám is felvázolta az elébb :( Vezetési leckét pedig sztem szívesen bevállalunk Telova, ha más nem beülünk melléd és felváltva kérdezgetjük hogy milyen motor is van a kocsidban :D Mostanában vhogy én is úgy éreztem, hogy egész jól megy az autó... Vannak ilyen pillanatok.. Jaja, tegnap M7, Bp-Fehérvár végig 150-180, akkor én is éreztem hogy jól megy az autó, nem volt ellenfél :D, de eccer csak olyan 180-nál lehúzódásra kényszerített egy honda civic -es tag. Hát ez van. De télleg állatul ment a gép. Most már csak a fogyira leszek kiváncsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Ha meg akarod szorongatni a főnököd, ahhoz miért kell vezetési leckéket venned ? :wink: :( :D :D Hát mert az orránál( szorongatva) fogva akarom vezetni :D :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitti Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Jaja, tegnap M7, Bp-Fehérvár végig 150-180, akkor én is éreztem hogy jól megy az autó, nem volt ellenfél :(, de eccer csak olyan 180-nál lehúzódásra kényszerített egy honda civic -es tag. Hát ez van. De télleg állatul ment a gép. Most már csak a fogyira leszek kiváncsi. Nem egy piros celica volt véletlenül? :-) (a civic megy egyáltalán 180-al?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Engem Szemesre menet csak egy nagy bömös előzött meg. Igaz, hogy 190 alá nem nagyon bírtam lassulni. (Óra szerint) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október19, 2005 a mai napon a papám átvette az uj autóját :( képek: http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra_g/az%20auto/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitti Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Nem egy piros celica volt véletlenül? :-) (a civic megy egyáltalán 180-al?) Jóvan jóhülye vagyok ám :-) a celica az toyota :-) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 a mai napon a papám átvette az uj autóját :( képek:http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra_g/az%20auto/ Szép!! A felni is teccik!! Benzines v. Diesel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Szép!! A felni is teccik!! Benzines v. Diesel? 1.7CDTI Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 a mai napon a papám átvette az uj autóját :( képek:http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra_g/az%20auto/ Gratula az új családtaghoz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Gyári felni és gyári szárny?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 a mai napon a papám átvette az uj autóját :( képek:http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra_g/az%20auto/ Sportos, fiatalos papád lehet... :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Gratula az új családtaghoz :wink: Használja egészséggel és legyen sok öröme benne :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Gratula az új gépsárkányhoz! Nagyon ott van! :( Milyen felszereltség, látom ködlámpa meg ékszer csomag van benne. Pitti: Tuti hondás volt és ezüst színben. És tolta neki rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Na Astra G tudorok! Más e, ha igen, miben más (cserélhetőségi szempontból) egy szimpla G Astra, és egy G Astra Coupe hátsó lámpája? Na lehet gyűjteni az infókat... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Na Astra G tudorok! Más e, ha igen, miben más (cserélhetőségi szempontból) egy szimpla G Astra, és egy G Astra Coupe hátsó lámpája? Na lehet gyűjteni az infókat... :-) A kezelési útmutató ábrái alapján nekem úgy tűnik, hogy ha másban nem is, a foglalattartóban különböznek a 3/5 ajtósok a 4 ajtós/coupéktól. A 4 ajtós sima és a coupé viszont elvileg akár egyezhet is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 A kezelési útmutató ábrái alapján nekem úgy tűnik, hogy ha másban nem is, a foglalattartóban különböznek a 3/5 ajtósok a 4 ajtós/coupéktól. A 4 ajtós sima és a coupé viszont elvileg akár egyezhet is...Én is így gondoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts