bazs Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 120 havi hitel ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 neeeemmmm. ezt a papám vette :( mi szegény csóri fiatalok egy uj autót nem tudnánk megfinanszírozni... Már kezdtem értetlenkedni, hogy angel eye, meg lexus, meg ültetőrugesz, aztán meg betoppan egy 1.7CDTI. :oops: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Már kezdtem értetlenkedni, hogy angel eye, meg lexus, meg ültetőrugesz, az az asszony autója :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 az az asszony autója :twisted: :twisted: Nálunk is ilyesmi történt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Kicsit irigylem! :smt004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Sziasztok! most léptem be az opelos társadalomba,és egy két ifóra szükségem lenne. PL:a szervizben miket cserélnek? 10 000-100 000 ig.az autó évente volt szervizben, most hat éves,90 000km van benne,84 000-nél volt utoljára. Vajon miket cserélnek ki??? Ha valaki tud kérem irjon.előre is köszönöm Helló ! Mélykék úr kérésére tájékoztatlak, hogy a 90 ezres szervíztervben az olaj-olajszűrő és a pollenszűrő cseréje van benne, továbbá két évenként a fékfolyadék csere és a távirányítóban lévő elem cseréje. Minden mást csak ellenőrizni kell. A honi körülményekre való tekintettel nem csodálkoznék, ha légszűrőt és üzemanyagszűrőt is cserélnének. Ezen kívül meg minden olyan alkatrészt, amit cserére érettnek gondol a szervíz. Üdv Blitz Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 :( [glow=red:cea3067c03]NA VÉGRE EGY SZÉP, ELEGÁNS KAROSSZÉRIÁJÚ AUTÓÓÓÓ!!![/glow:cea3067c03] :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október11, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2005 Helló ! Mélykék úr kérésére tájékoztatlak, hogy a 90 ezres szervíztervben az olaj-olajszűrő és a pollenszűrő cseréje van benne, továbbá két évenként a fékfolyadék csere és a távirányítóban lévő elem cseréje. Minden mást csak ellenőrizni kell. A honi körülményekre való tekintettel nem csodálkoznék, ha légszűrőt és üzemanyagszűrőt is cserélnének. Ezen kívül meg minden olyan alkatrészt, amit cserére érettnek gondol a szervíz. Üdv Blitz illetve a TIS alapján ha 2003 utáni az autó, akkor a vezérlés cseréje is kötelező, abban az esetben, ha 60 nál nem lett kicserélve. mert az opel igencsak megváltoztatta többször is a csereperiódust. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október11, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2005 ez egy 2003 után gyártott autók szervizkönyve.... felelősséget nem vállalok, azaz nekem ne mondja senki, hogy te mondtad, vagy te ajánlottad, vagy te mutattad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Hello uhuhu! Aztán írd ám meg hogy jó e a mérete a díszlécnek! Nagyon érdekelne! Most már csak egy pótféklámpás csomagtérajtó hiányzik rá! :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2005 Hello uhuhu! Aztán írd ám meg hogy jó e a mérete a díszlécnek! Nagyon érdekelne! Most már csak egy pótféklámpás csomagtérajtó hiányzik rá! :idea: elméletileg jó, de 26.000+ ÁFa egy ilyen diszléc. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 elméletileg jó, de 26.000+ ÁFa egy ilyen diszléc. :? Talán a bontóba, de nem hiszem, hogy lenne. Fóliából esetleg? Vagy az gagyi? Biztos nem mutatna az sem rosszúl! Köszi a szervíz intervallum adatlapokat, ezek nagyon-nagyos hasznos infók! Link to comment Megosztás: More sharing options...
RedFlash Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Helló! Segítséget szeretnék kérni, az ajtókeretekben levő gumikat ápolnám, de itt a kérdés, hogy mivel? Amikor átvettem az autót (májusban) le voltak kenve valamivel, de most már megint időszerű lenne, úgy látom. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Helló! Segítséget szeretnék kérni, az ajtókeretekben levő gumikat ápolnám, de itt a kérdés, hogy mivel? Amikor átvettem az autót (májusban) le voltak kenve valamivel, de most már megint időszerű lenne, úgy látom. Köszi Én egy bizonyos fajta gumiápolóval szoktam... (most nem emlékszem pontosan a nevére, de majd megnézem, kék doboz, asszem magyar gyártmány) illetve szilikonnal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitti Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Szasztok márkatársak! :wink: Szóval G Astra tulaj lettem :-) 8) :smt045 Z14XE 2003/11 Njoy. Lenne egy két apró kérdésem. Az autóhoz semmi "kivehető" dolgot nem kapok. (még nem vettem át átíratás folyamatban) Ilyenekre gondolok, hogy izzókészlet eüdoboz, esetleg szőnyegek, de még elakadásháromszög sincs ... hálistennek pótkerék az van. Ez mondjuk nem is annyira érdekel, de semmi könyv, leírás... a mote honlapján találtam az astra kézikönyvet pdf-ben az nagyon jó. Mondjuk van-e valami karbantartási szervízelési iromány még amit érdemes tudni? Meg érdekelne Kopi által említett elektromos kapcsrajz ha fel lehetne tenni valahová... Másik, hogy a tempomathoz kell-e BC, pontosabban BC vezérli a tempomatot vagy az "alap gép" ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Én egy bizonyos fajta gumiápolóval szoktam... (most nem emlékszem pontosan a nevére, de majd megnézem, kék doboz, asszem magyar gyártmány) illetve szilikonnal. én csak szilikonnal szoktam, de azzal még a kulső kilincset meg az olalán a műanyagot is le szoktam fújni, tök szép lesz tőle :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 én csak szilikonnal szoktam, de azzal még a kulső kilincset meg az olalán a műanyagot is le szoktam fújni, tök szép lesz tőle :( Jaja, én is úgy értem. Nem mindkettővel. Vagy ezzel, vagy azzal. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Szasztok márkatársak! :wink: Szóval G Astra tulaj lettem :-) 8) :smt045 Z14XE 2003/11 Njoy. Lenne egy két apró kérdésem. Az autóhoz semmi "kivehető" dolgot nem kapok. (még nem vettem át átíratás folyamatban) Ilyenekre gondolok, hogy izzókészlet eüdoboz, esetleg szőnyegek, de még elakadásháromszög sincs ... hálistennek pótkerék az van. Ez mondjuk csak nem is annyira érdekel de semmi könyv, leírás... a mote honlapján találtam az astra kézikönyvet pdf-ben az nagyon jó. Mondjuk van-e valami karbantartási szervízelési iromány még amit érdemes tudni? Meg érdekelne Kopi által említett elektromos kapcsrajz ha fel lehetne tenni valahová... Másik, hogy a tempomathoz kell-e BC, pontosabban BC vezérli a tempomatot vagy az "alap gép" ? Keress rá a "tempomat" szóra az Astra G fórum hozzászólásain belül. Ez 2 oldalt fog kidobni. Valahol a 2. találati oldalon lévő hozzászólások között keress, mert ha jól emlékszem régebben volt róla érdemben szó... Vmilyen előkészítésnek kell tán elvileg az autóban lenni, hogy lehessen tempomat, de BC asszem nem feltétlen szükséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RedFlash Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 én csak szilikonnal szoktam, de azzal még a kulső kilincset meg az olalán a műanyagot is le szoktam fújni, tök szép lesz tőle :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitti Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Átolvastam az egész opelfórumot, több helyen van szó a tempomatról de sehol nem derül ki, hogy BC szükséges-e ezért kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitti Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Jajj de vágytam már egy ilyen aláírásra :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Átolvastam az egész opelfórumot, több helyen van szó a tempomatról de sehol nem derül ki, hogy BC szükséges-e ezért kérdeztem. Majdnem biztos vagyok benne, hogy BC nem szükséges hozzá. Ugyanis ültem már olyan 2002-es NJoy-ban, amiben utólag volt tempomat, és asszem nem volt BC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Biztos, hogy nem kell BC hozzá! Calm down! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitti Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Biztos, hogy nem kell BC hozzá! Calm down! Szupper 8) Akkor csak az index meg a kuplungkapcsoló kell, na meg persze Kopi kapcsolási rajza... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Hali! Gratula Pitti! Használd egészséggel. Esetleg képet majd dobhatnál föl a gépsárkányról. Meg egy bővebb felszereltségi beszámolót. Hogy majd Fváron megismerjelek ha jössz velem szembe :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts