KoPi Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Ma volt egy jó sikerélményem! :smt038 Bevarázsoltam a kétutas hangszóró szettet mind 4 ajtómba. Igaz nem remeg bele a hátsórendszámtábla de k..va jól szól. ;) Most érezni milyen szánalmasan szól a gyári szélessávú, de meghallgattam egy gyári beépített hat hangszóróst(igaz F CARAVAN) de meg sem közelíti. Elégedett vagyok: :supz: :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Gratulálok!!!! Látod, ma én sem mentem el a kecsói talira ...... ;) Te vagy ez a helyes kissrác a képen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Gratulálok!!!! Látod, ma én sem mentem el a kecsói talira ...... ;) Te vagy ez a helyes kissrác a képen? :D Igen, csak "isis" voltam! :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Hát Sziasztok! Kissé le vagyok döbenve. hónapok óta olvasom a fórumot ,8 éves astrás tapasztalataim ellenére igyekeztem feleslegesen nem bele pofázni az öregek dolgaiba. Lehet hogy Ti Fórum Meghatározói belülről nem veszitek észre ami a kintről beeső Opelest a kezdeti lelkesedés után lehangolja. -hurrá találtam valamit ahol talán értelmes dolgokat írnak az autómról- ehhez képest kissé más a helyzet! Szia, Mindenki kérésre megpróbálunk általában válaszolni. De az itteni fórumók sem tudhatnak mindent (sajnos), nem mindig olvassák a fórumot/topikokat, átsiklanak 1-1 kérdés fölött. Senki sem tökéletes. Azzal meg szerintem igen sokat segítenek ha megmondják hol keressen a kérdező. Hidd el mégéri keresni és olvasgatni, mert mások tapasztalataiból baromi sokat lehet tanulni. Csak sokan türelmetlenek :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Csak sokan türelmetlenek :? kimoderáltam magam. ez a téma már szóra sem érdemes.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 G-Astrások!! Nagyon leállt itt ez a topic. :evil: Mi lesz így? Hol van Telo? Indítsd be az életet! Ja, Telo, tegnap kiégett a jobbos SuperBlue-m is. 3.000 km-el többet bírt, mint a balos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 G-Astrások!! Nagyon leállt itt ez a topic. :evil: Mi lesz így? Hol van Telo? Indítsd be az életet! Ja, Telo, tegnap kiégett a jobbos SuperBlue-m is. 3.000 km-el többet bírt, mint a balos. Pasi ! jössz ma ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 G-Astrások!! Nagyon leállt itt ez a topic. :evil: Mi lesz így? Hol van Telo? Indítsd be az életet! Ja, Telo, tegnap kiégett a jobbos SuperBlue-m is. 3.000 km-el többet bírt, mint a balos. Kicsit fáradt vagyok mostanság. De majd nemsokára beindulok... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Pasi ! jössz ma ? Lemaradtam valamiről? Lesz ma is vmi összejövetel, vagy ez vmi privát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Lemaradtam valamiről? Lesz ma is vmi összejövetel, vagy ez vmi privát? nem maradtál le csak megy a fekete biznisz :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Gelko! Gyövök, kb. 1/4 4 felé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Sziasztok! Huu srácok, annyira meglepődtem tegnap mikor 4000-es fordulatnál illetve 120-on valamennyi km/h-nál odaléptem a kis 1.4-es astrámnak és úgy tolta alám a kasznit! Hallottam, hogy magas fordulaton megy a kocsi, de erre nem gondoltam! Megint hangsúlyozom, hogy az 1500-ös ladám után olyan ez,mint egy sportkocsi! Nagyon élvezem vezetni, örülök hogy vettem! csak mint örömömet mondtam el nektekl hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Sziasztok! Huu srácok, annyira meglepődtem tegnap mikor 4000-es fordulatnál illetve 120-on valamennyi km/h-nál odaléptem a kis 1.4-es astrámnak és úgy tolta alám a kasznit! Hallottam, hogy magas fordulaton megy a kocsi, de erre nem gondoltam! Megint hangsúlyozom, hogy az 1500-ös ladám után olyan ez,mint egy sportkocsi! Nagyon élvezem vezetni, örülök hogy vettem! csak mint örömömet mondtam el nektekl hali Örülümk mi is, hogy meg vagy elégedve az autóval! :( 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 G-Astrások!! Nagyon leállt itt ez a topic. :evil: Mi lesz így? Hol van Telo? Indítsd be az életet! Ja, Telo, tegnap kiégett a jobbos SuperBlue-m is. 3.000 km-el többet bírt, mint a balos. Én a xenonizzo.hu-ról rendeltem drágán anno, de már 5000km-et futott és semmi baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Sziasztok! Huu srácok, annyira meglepődtem tegnap mikor 4000-es fordulatnál illetve 120-on valamennyi km/h-nál odaléptem a kis 1.4-es astrámnak és úgy tolta alám a kasznit! Hallottam, hogy magas fordulaton megy a kocsi, de erre nem gondoltam! Megint hangsúlyozom, hogy az 1500-ös ladám után olyan ez,mint egy sportkocsi! Nagyon élvezem vezetni, örülök hogy vettem! csak mint örömömet mondtam el nektekl hali Bizonybizony 16V rulez :D Csak arra vigyázz, hogy ha még bejáratós a kicsike akkor még ne pörgesd nagyon! De ha már nem akkor csak arra, hogy meglegyen az üzemi hőfok (az olajé is - ez kicsit később éri el, mint a víz). Ha ezek teljesülnek akkor oda lehet lépni neki, és akkor bizony megy is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Gratula az új géphez! Nagyon tud ám menni :( Csak vigyázz rá, főleg még ilyen fiatal korban, annyira azért ne hajtsd még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kapuli Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Sziasztok! most léptem be az opelos társadalomba,és egy két ifóra szükségem lenne. PL:a szervizben miket cserélnek? 10 000-100 000 ig.az autó évente volt szervizben, most hat éves,90 000km van benne,84 000-nél volt utoljára. Vajon miket cserélnek ki??? Ha valaki tud kérem irjon.előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Én a xenonizzo.hu-ról rendeltem drágán anno, de már 5000km-et futott és semmi baja. Én Tungsramtól vettem. A balos 16.000-t, a jobbos 19.000 km-t bírt. Gyakorlatilag 99%-os használtsággal. Viszont most a következő terv a Xenon-lamp, az igazi. Tgabi most vett a Calijába a Búmbasztikban. Én is találtam egy céget, ahol ki is lehet próbálni, hogy jó-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Bizonybizony 16V rulez :D Csak arra vigyázz, hogy ha még bejáratós a kicsike akkor még ne pörgesd nagyon! De ha már nem akkor csak arra, hogy meglegyen az üzemi hőfok (az olajé is - ez kicsit később éri el, mint a víz). Ha ezek teljesülnek akkor oda lehet lépni neki, és akkor bizony megy is :( Sziasztok! Természetesen ezeket mind szem előtt tartom, figyelek is rá! Nem pörgetem agyon, csak egy kicsit meghuzattam! szépen fokozatosan használom! üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
bendeguzz Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Hello! G Astrához létezik olyan könyv amiben le van írva pl: hogy cseréljünk izzítógyertyát, féltengelyt, motort? Csak vicceltem, de jó lenne olyan laikusnak is tudni, hogy hol keressem rajta pl: az olajnyomásmérő gombát. Ha van ilyen egyáltalán rajta. Nem a kezelési útmutatóra gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Hello! G Astrához létezik olyan könyv amiben le van írva pl: hogy cseréljünk izzítógyertyát, féltengelyt, motort? Csak vicceltem, de jó lenne olyan laikusnak is tudni, hogy hol keressem rajta pl: az olajnyomásmérő gombát. Ha van ilyen egyáltalán rajta. Nem a kezelési útmutatóra gondoltam. Létezik... :roll: És ha kijössz a Lurdy talira ma este 7-re, meg is tekintheted, feltéve ha Amusing visszahozza nekem... :( :roll: Emberek, tessenek jönni a Lurdy talira ma este! Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Létezik... :roll: És ha kijössz a Lurdy talira ma este 7-re, meg is tekintheted, feltéve ha Amusing visszahozza nekem... :( :roll: Emberek, tessenek jönni a Lurdy talira ma este! Hy! Ezekről a talikról fotókat csináltok? Vannak publikus képek is köztük esetleg? thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Ezekről a talikról fotókat csináltok? Vannak publikus képek is köztük esetleg? thx Szoktak lenni... Általában a tali topikjában vannak publikálva. A legfrissebb lista a résztvevőkről egyébként itt található: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=33...=asc&start=1485 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bendeguzz Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Létezik... :roll: És ha kijössz a Lurdy talira ma este 7-re, meg is tekintheted, feltéve ha Amusing visszahozza nekem... :( :roll: Emberek, tessenek jönni a Lurdy talira ma este! Ha visszakapod akkor légyszi írd ide a pontos címét. kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Ha visszakapod akkor légyszi írd ide a pontos címét. kösz. "H.R. Etzold, Így csináld Opel Astra 1998-" Asszem... de majd megnézem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts