Cs. Zoltán Elküldve Június18, 2017 Megoszt Elküldve Június18, 2017 (edited) On 2017. 06. 09. at 8:33, isi írta: Sziasztok! Járt már valaki így z14xep-vel? Gyári hibásak lehetnek a kartergáz visszavezető csövek? Tavaly a vékonyabb hosszába repedt, ez meg most így: :D hahahaha http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=333IMG_20170604_114007.jpg Amúgy 2008-as, 67 ezer km összesen. A vékonyabb elég repedezett nekem is. A vastag kevésbé. Még nem cseréltem őket. 2005/12. 192.000 km. Módosítva Június18, 2017 : Cs. Zoltán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Június18, 2017 Megoszt Elküldve Június18, 2017 2 perce, Cs. Zoltán írta: Heves (esetleg Jász N.K.Sz.) megyében tud valaki gyakorlott, megbízható, Opelekhez értő szerelőt / szervizt ajánlani? Hering nem ért hozzá? Anyós oda hordja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Június18, 2017 Megoszt Elküldve Június18, 2017 1 perc, Geopake írta: Hering nem ért hozzá? Anyós oda hordja. Voltak csalódásaim velük kapcsolatban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Június18, 2017 Megoszt Elküldve Június18, 2017 18 perce, Cs. Zoltán írta: Heves (esetleg Jász N.K.Sz.) megyében tud valaki gyakorlott, megbízható, Opelekhez értő szerelőt / szervizt ajánlani? Ha jól emlékszem, Szandaszőlősön van egy Opelos szaki, de már nem emlékszem pontosan, talán gezoli ajánlotta anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Június19, 2017 Megoszt Elküldve Június19, 2017 15 órája, retfirD írta: Ha jól emlékszem, Szandaszőlősön van egy Opelos szaki, de már nem emlékszem pontosan, talán gezoli ajánlotta anno. Érdekelnek a részletek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Június19, 2017 Megoszt Elküldve Június19, 2017 16 órája, Cs. Zoltán írta: Heves (esetleg Jász N.K.Sz.) megyében tud valaki gyakorlott, megbízható, Opelekhez értő szerelőt / szervizt ajánlani? Szolnokon tudok! Csakis Opelekkel foglalkozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Június19, 2017 Megoszt Elküldve Június19, 2017 39 perce, gezoli írta: Szolnokon tudok! Csakis Opelekkel foglalkozik. Egyedül dolgozik? Telefonszámot tudsz adni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
robinyu Elküldve Június22, 2017 Megoszt Elküldve Június22, 2017 Sziasztok! Az a problémám, hogy szeretnék beszerezni egy 2DIN-es középkonzolt. De sehol nem találok! Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudnék be szerezni egyet? Vagy esetleg valakinek egy felesleges? A segítségeket előte is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június22, 2017 Megoszt Elküldve Június22, 2017 16 perce, robinyu írta: Sziasztok! Az a problémám, hogy szeretnék beszerezni egy 2DIN-es középkonzolt. De sehol nem találok! Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudnék be szerezni egyet? Vagy esetleg valakinek egy felesleges? A segítségeket előte is köszönöm! Amennyire tudom, gyárilag nem létezett ilyen (vagy ne túl gyakori), de utólag tudnak csinálni. Facebook csoportokban érdemes érdeklődni, pl. ő tudom hogy csinál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
robinyu Elküldve Június23, 2017 Megoszt Elküldve Június23, 2017 Köszönöm! Felfogom keresni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nzozz Elküldve Június25, 2017 Megoszt Elküldve Június25, 2017 Sziasztok! Tud valaki olyan bőrből készült kézifékkar "huzatot", ami a fogantyút is takarja? Mert csak 2 külön részből álló verziót találtam ilyen célra (ebayen), de az 10 000Ft körül lenne összesen és annyira nem is megnyugtató, hogy esetleg csak úgy le lehet rántani az fogantyú részről a "csomagolást". Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június25, 2017 Megoszt Elküldve Június25, 2017 2 órája, nzozz írta: Sziasztok! Tud valaki olyan bőrből készült kézifékkar "huzatot", ami a fogantyút is takarja? Mert csak 2 külön részből álló verziót találtam ilyen célra (ebayen), de az 10 000Ft körül lenne összesen és annyira nem is megnyugtató, hogy esetleg csak úgy le lehet rántani az fogantyú részről a "csomagolást". Köszönöm Próbáld meg Janit. Lehet hogy tud neked csinálni. Google: váltószoknya Janitól. Így keresd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
alibi Elküldve Június27, 2017 Megoszt Elküldve Június27, 2017 Sziasztok ki milyen első lengéscsillapítót szokott venni, mert ugy érzem, ki ment sajnos és cserélnem kellene. Nem akarok nagyon drágát, de nagyon gyengét sem, tudtok ajánlani párat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Június28, 2017 Megoszt Elküldve Június28, 2017 15 órája, alibi írta: Sziasztok ki milyen első lengéscsillapítót szokott venni, mert ugy érzem, ki ment sajnos és cserélnem kellene. Nem akarok nagyon drágát, de nagyon gyengét sem, tudtok ajánlani párat? 2014-ben Sachs Touring (gázos) lett bele téve. Eddig semmi gond vele (le is kopogom). 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
alibi Elküldve Június28, 2017 Megoszt Elküldve Június28, 2017 5 órája, Janó32 írta: 2014-ben Sachs Touring (gázos) lett bele téve. Eddig semmi gond vele (le is kopogom). Milyen cégnél vetted? B..di, max,, nix?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Június29, 2017 Megoszt Elküldve Június29, 2017 18 órája, alibi írta: Milyen cégnél vetted? B..di, max,, nix?? Unix Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Június30, 2017 Megoszt Elküldve Június30, 2017 Bárdiban vettem az ősszel, 4 db Monroe-t gázosak. Nem volt annyira olcsó de megérte. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
cac Elküldve Július1, 2017 Megoszt Elküldve Július1, 2017 'estét az Uraknak! Kaptam kölcsönbe egy ELM327-es, bluetooth-os eszközt, de sajnos nem tudom a drágaszággal összehozni. Van itt olyan, aki már bírt műküdésre ilyen kütyüt? Rádugom a kocsi OBD2-es portjára, pár led világít is rajta (sajnos nem tudom pontosan mik). Ezek után okostelón sikeresen párosodnak is egymással, ám sem a Torque, sem DashCommand nem tud csatlakozni az autóhoz. Protokoll hibát ad mindkettő. Szerintetek mi lehet a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMilán Elküldve Július1, 2017 Megoszt Elküldve Július1, 2017 Z14XEP motornál a vezérműtengely helyzetjeladó csere mennyire bonyolult? Link to comment Megosztás: More sharing options...
trassher Elküldve Július1, 2017 Megoszt Elküldve Július1, 2017 Sziasztok! Tetőkárpit kiszereléshez lenne valakinek bármilyen segédlete, leírása? Nem ugranék neki csak úgy mivel a műanyag elemeket előszeretettel eltöröm. A gyári kárpit ragasztása, szivacsozása feladta a harcot ennyi idő után és rettentően idegesít és csúnya is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Július3, 2017 Megoszt Elküldve Július3, 2017 Üdv! Van valakinek tapasztalata Horvátországi ENC-vel? Használt már valaki ilyet, megéri megvenni? Esetlgesen ajánlani egy megbízható oldlat, ahol be lehet szerezni? Valami speciális dolog a használatával kapcsolatosan? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
flali Elküldve Július3, 2017 Megoszt Elküldve Július3, 2017 1 óra, Handbrake írta: Üdv! Van valakinek tapasztalata Horvátországi ENC-vel? Használt már valaki ilyet, megéri megvenni? Esetlgesen ajánlani egy megbízható oldlat, ahol be lehet szerezni? Valami speciális dolog a használatával kapcsolatosan? Köszönöm! Konkrétan nekem nincs - de van olyan ismerősöm, aki már használta megelégedéssel. Én is "ezzel" fogok menni augusztus első hetében, Trogír környékére. Nagyon-nagyon érdemes használni - nincs dugó a kapuknál, nem kell előre pénzváltás stb. problémák, habár mindenhol használható a bankkártya is. Külön ENC kapu van..... Az oktató animációs filmben benne minden: www.noroaming.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelAtti Elküldve Július7, 2017 Megoszt Elküldve Július7, 2017 Tegnap, előttünk kb:10' történhetett: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július7, 2017 Megoszt Elküldve Július7, 2017 7 órája, OpelAtti írta: Tegnap, előttünk kb:10' történhetett: Egy picit összetörött a személyautó. Milyen menetrögzítőd van hogy így kiírja az adatokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelAtti Elküldve Július7, 2017 Megoszt Elküldve Július7, 2017 https://autos-kamera.arukereso.hu/prestigio/roadrunner-560-gps-pcdvrr560gps-p255964425/?gclid=EAIaIQobChMI0aTt-O731AIViaMYCh2zQwYEEAAYASAAEgLOBfD_BwE#termek-leiras Már két éve, szépen teszi a dolgát. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts