Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ne mán! Muszáj kimenni havat takarítani!! Ott is esik?? Ehh....sose lesz vége. Remélem 10. ére azért elkotródik... Hótündérnek megmondaná valaki, hogy mennyen a nénikéjébe!! :) :smt097 Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Időpont jó, legyen 15.00. Várjuk meg persze, a többiek mit reogálnak! Astra-G tali ápr. 10. 15.00. Lurdy parkoló Szekció alapító gyűlés 1. Hagalex 2. Npasi Várjuk a jelentkezőket! Mennyi hó esett eddig nálad? Itt Ferihegyen gyönyörűen süt a nap, csak pár kis felhőfoszlány van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Időpont jó, legyen 15.00. Várjuk meg persze, a többiek mit reogálnak! Astra-G tali ápr. 10. 15.00. Lurdy parkoló Szekció alapító gyűlés 1. Hagalex 2. Npasi Várjuk a jelentkezőket! Mennyi hó esett eddig nálad? Itt Ferihegyen gyönyörűen süt a nap, csak pár kis felhőfoszlány van. Én is megyek. A Lurdy házat láttam már valahol. A lágymányosi híd után? Hogyan ne menjek túl? Tudom, buta vidéki nem ismeri a fővárost. :lol:Help! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 2x20 percig esett...3 -4 centi! Mit esett?? szakadt! Most meg majdnem süt a Nap.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 2x20 percig esett...3 -4 centi! Mit esett?? szakadt! Most meg majdnem süt a Nap.. :) Pakson gyönyörű napsütés van, de k...va hideg szeles az idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Én is megyek. A Lurdy házat láttam már valahol. A lágymányosi híd után? Hogyan ne menjek túl? Tudom, buta vidéki nem ismeri a fővárost. :lol:Help! Lágymányosi híd után közvetlenül jobbra lekanyarodsz, az a Máriássy utca. Azon mész kb. 300m-t, eléred a Mester utcát, ott lámpás ker. van. Szemben már látod a Lurdy-házat. Átmész egyenesen, jobbkézre Lury-ház, bal kézre parkoló. Ha rámész a www.terkepek.hu -ra, beírod "Könyves Kálmán", rögtön a Lurdy-házat mutatja. Kicsit balra scrollozol, s látod a hidat meg a Soroksári utat, ahogy lekanyarodsz. A részvételi listába írjátok be magatokat, mert akkor látszik, ki tud róla és jó-e neki! Kösz!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Valószínűleg menni fog, kösz. Részvételi lista: hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 hmm... micsoda gyűlés, sajna én nem vagyok még klubtag, gondolomakkor semmi keresnivalóm ott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Valószínűleg menni fog, kösz. Részvételi lista: hol? Az előző oldalon a 9:11 -es hozzászólásomban van az eredeti. Az 1. 2. hely már adott, fogod magad és odaírod magad a 3. helyre. Aztán majd talán a többiek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Időpont jó, legyen 15.00. Várjuk meg persze, a többiek mit reogálnak! Astra-G tali ápr. 10. 15.00. Lurdy parkoló Szekció alapító gyűlés 1. Hagalex 2. Npasi 3. KoPi Várjuk a jelentkezőket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 hányan lesztek ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Hát elvileg hatan lennénk, korábbi üzenetekből az derült ki, mindenki eljönne. Haga, npasi, telo, ballaimi, aga46, kopi. De mivel Te is G-s vagy, ha akarod.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Az előző oldalon a 9:11 -es hozzászólásomban van az eredeti. Az 1. 2. hely már adott, fogod magad és odaírod magad a 3. helyre. Aztán majd talán a többiek is. lehet hogy én meg Kovax mennénk, írtok privben egy telszámot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Elküldtem pü-ben! Kovax=kovacss ??? Ő kecskeméti? Különben kicsit feljebb Kopi 10:10 hozzászólásába beírhatod magatokat, ha tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Elküldtem pü-ben! Kovax=kovacss ??? Ő kecskeméti? Különben kicsit feljebb Kopi 10:10 hozzászólásába beírhatod magatokat, ha tuti. nem kecskeméti, főleg a tuningba szokott irogatni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Elküldtem pü-ben! Kovax=kovacss ??? Ő kecskeméti? Különben kicsit feljebb Kopi 10:10 hozzászólásába beírhatod magatokat, ha tuti. :oops: biztos értetlen vagyok, de hova kell bírni magunkat? Egyébként tuti hogy ott leszünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Astra-G tali ápr. 10. 15.00. Lurdy parkoló Szekció alapító gyűlés 1. Hagalex 2. Npasi 3. KoPi 4. telo Várjuk a jelentkezőket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Hű gyerekek! Vagyunk páran :)... szívem szerint örülök, hogy egyre többen vagyunk... :roll: A szekció névvel kapcsolatban arra gondoltam, hogy maradhatna a G Astra verzió (ennek vmelyik formája, akár kötőjellel, vagy a nélkül), de lenne egy fő astra.opelclub.hu oldal, ahol lenne 3 nagy képes link a 3 astra verzióhoz tartozó szekciónak: - F Astra szekció - G Astra szekció - H astra szekció Tudom, kicsit a jövőbe vetítettem, eleinte persze nem 3 link lenne... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Áldásom rája! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 :oops: biztos értetlen vagyok, de hova kell bírni magunkat? Egyébként tuti hogy ott leszünk A kettővel ezelőtti hozzászólásomat idézd... Téged is szívesen várunk, még ha nem is vagy klubtag. Úgy látszik, akkor nem teljesen zártkörű tali lesz, de azért teremtünk majd lehetőséget hatunknak (szekció alapítók) félrevonulni egy picit... Jó lesz így Hagalex? Esetleg meghirdessük a helyi találkozók fórumban, vagy elég lesz itt is? Ha ott is meghirdetjük, tuti sokan jönnek majd... Nagyon zavaró lenne ez? Mi hatan természetesen mindenképp félrevonulnánk... (persze ki tudja mi sülne ki belőle, nincs sok tapasztalatom ilyen téren...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Astra-G tali ápr. 10. 15.00. Lurdy parkoló Szekció alapító gyűlés 1. Hagalex 2. Npasi 3. KoPi 4. telo 5. Amusing 6. Fabro Várjuk a jelentkezőket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 most néztem csak, hogy itt Fabro néven fut Kovax :))) ezt is elbaftam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Jah...jó lesz, valami hasonló valahol már én is írtam... Akkor legyen "hangos" alakuló, hátha kedvet kapnak páran belépni a MOTE -ba!! :)) Sanyi bá'??? Okay?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 A 15.00 jó lesz?? Tőlem maradhat, csak 18.00 kor át kell vennem a jegyeket.... Nem tom a Lurdytól mennyi idő átkeveregni a Madách kamarához (Örkény színház) a madách térre... OFF: Nem csípem ezt a Pélit, de ez a szám kivételesen jó! :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 A 15.00 jó lesz?? Tőlem maradhat, csak 18.00 kor át kell vennem a jegyeket.... Nem tom a Lurdytól mennyi idő átkeveregni a Madách kamarához (Örkény színház) a madách térre... OFF: Nem csípem ezt a Pélit, de ez a szám kivételesen jó! :)) Vasárnap du. kb. 8 perc! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts