Hagalex Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 ;) Télleg!! Ezt is lehetne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Hát, ha még létezik az, hogy teherautó kötelezőjére nincs malus, akkor kell valami teherautóstól betétlepot szerezni :wink: Már vagy 4 éve megszűnt a teherautós buli. Azóta nekik is számít a pufff. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Már vagy 4 éve megszűnt a teherautós buli. Azóta nekik is számít a pufff. Hát ezt nem tudtam... Akkor meg kell várni, amíg nincs valami olyan koccanás, ahol nem ő a hibás, meg is van "bűnös" és pont azt a részt törték össze.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 igen egyszerű, belvárosba nyomsz egy féket, úgyse tartja be senki a követési távolságot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 igen egyszerű, belvárosba nyomsz egy féket, úgyse tartja be senki a követési távolságot De asszem az oldala volt meghúzva a szóbanforgó autónak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Farolni kell.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Farolni kell.... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Nalátjátok Npasi tudja a megoldást ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
AsztraDzsí Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Sziasztok.Idén áprilisban vásároltam egy 0 km es Astra Classic GCC -t. Ezidáig 5500km et nyomtam belé,és az lenne az észrevételem ,mintha a kuplungpedál hirtelen felengedésekor egy kissé valami rázkódást adna át a talpamnak.Nos,mivel elég óvatosan bántam vele,nem tudom elképzelni hogy a kinyomó csapágy lenne a ludas.Nem mindig csinálja ,de azért feltűnt.Ja és csak 1 esből felváltáskor míveli.Előtte évekig F Astrám volt,ott ugye rövidebb is a pedálút,de ott nem tapasztaltam hasonlót. Tudnátok tanácsot adni mi okozhatja? Köszi :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dibidobi Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Légyszi segítsetek: 1. G Astra 1.7 CDTI-hez magyar nyelvű leírás, gépkönyv stb honnan szerezhető be? 2. Az egyik első fényszóró párásodik. Van ötletetek, hogy mit lehetne tenni? Köszi előre is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Sziasztok.Idén áprilisban vásároltam egy 0 km es Astra Classic GCC -t. Ezidáig 5500km et nyomtam belé,és az lenne az észrevételem ,mintha a kuplungpedál hirtelen felengedésekor egy kissé valami rázkódást adna át a talpamnak.Nos,mivel elég óvatosan bántam vele,nem tudom elképzelni hogy a kinyomó csapágy lenne a ludas.Nem mindig csinálja ,de azért feltűnt.Ja és csak 1 esből felváltáskor míveli.Előtte évekig F Astrám volt,ott ugye rövidebb is a pedálút,de ott nem tapasztaltam hasonlót. Tudnátok tanácsot adni mi okozhatja? Köszi :roll: 2-esbe váltáskor van ez? Nekem még nem tűnt fel ilyesmi... Más: a profilodban tudnál szóközöket rakni a tartózkodási helyed felsorolásába a vesszők után? Kicsit mintha széthúzná a többi avatart is... Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Légyszi segítsetek: 1. G Astra 1.7 CDTI-hez magyar nyelvű leírás, gépkönyv stb honnan szerezhető be? 2. Az egyik első fényszóró párásodik. Van ötletetek, hogy mit lehetne tenni? Köszi előre is! ;) 1. Keress rá a "gépkönyv" szóra a G Astra fórumon belül: már többször ajánlottuk a linkjét itt a fórumon. Most nem akarom századszorra is megismételni... 2. Pl itt volt már hasonló eset: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=31...l%E1mp%2A#31271 Sztem írj a srácnak, hogy mi lett a megoldás.... De asszem régebben is volt már hasonló problémája vkinek, és ott a titok nyitja asszem a kis szellőzőnyílás volt. Segítségként: az utóbbi esetben a "*fényszór* *pár*" kifejezésre kerestem az Astra G - Astra H fórum hozzászólásain belül és a "Keresés az összes kifejezésre" volt becsekkelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
letiltva Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 tipikus operátori válasz ... no comment Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 tipikus operátori válasz ... no comment hmmmm Ad egy pontos linket. Leírja, hogyan használja hatékonyan a keresőt és merre nézzen szét. Igy talán legközelebb magától is meg fogja tudni találni a megoldást, sőt másoknak is tud esetleg segíteni. Azt is megtehette volna, hogy egyszerűen szó nélkül hagyja, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 tipikus operátori válasz ... no comment Mindjárt megoperállak... :roll: ;) [shadow=gray:6c17738e35]TELO, az OPERÁTOR[/shadow:6c17738e35] :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Mindjárt megoperállak... :roll: :lol: [shadow=gray:599d17a52b]TELO, az OPERÁTOR[/shadow:599d17a52b] :wink: Csöppet hagylak magadra és máris bajba kerülsz???? ;) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Egyébként korántsem tipikus a válasz egy tipikus első kérdezőnek, aki bevágódik ide a semmiből és egyből kérdez, mielőtt picike időt is szánna keresésre vagy legalább említést tenne utánajárásának vmilyen okból eredő sikertelenségére. A stílusról inkább nem is beszélek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Csöppet hagylak magadra és máris bajba kerülsz???? ;) :wink: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelo!!!!!!!!!! :roll: :lol: Hát téged is látni itt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 tipikus operátori válasz ... no comment Én inkább a reakciódra mondanám, hogy no comment... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 reméljük az úr többet nem tisztel meg bennünket ezzel a stilussal..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 reméljük az úr többet nem tisztel meg bennünket ezzel a stilussal..... Azért nem is reagáltam durvábban, mert nem akartam belemenni egy olyan vitába, hogy miért nem lehet használni a keresőt. Úgysem értené meg.... :? Valószínűleg most én vagyok a bögre, mert miért nem írjuk le rögtön, hogy hogyan kell megcsinálni, hol találja meg, sőt még fel sem ajánlottuk neki, hogy elmegyünk hozzá megcsinálni. Milyen pofátlanok vagyunk, ugye? :twisted: Ráadásul nem is ő tette fel a kérést/kérdést, arról nem is beszélve, hogy Telo cartárs igenis megpróbált segíteni. Na az ilyen emberektől megy el a segítségnyújtásra törekvő lelkesedés... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 nem bögre! kancsó!! vagy köcsög? :roll: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 nem bögre! kancsó!! vagy értelmifogyatékos? :roll: ;) :lol: A "bögre" jelző idén nyáron került a felszínre, mikor Balatonon haverokkal lentvoltunk 10 napig. A k*cs*g az nagyon csúnya szó, ez sokkal barátságosabb :D , nameg gyerekek is voltak velünk ;) Vazze'! Lekancsóztál????? Leértelmifogyatékosoztál???? :lol: :( :D Inkább tessék nekem faxa zsiráfos képet, animált gifet keresni avatarnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Azért nem is reagáltam durvábban, mert nem akartam belemenni egy olyan vitába, hogy miért nem lehet használni a keresőt. Úgysem értené meg.... :? Valószínűleg most én vagyok a bögre, mert miért nem írjuk le rögtön, hogy hogyan kell megcsinálni, hol találja meg, sőt még fel sem ajánlottuk neki, hogy elmegyünk hozzá megcsinálni. Milyen pofátlanok vagyunk, ugye? :twisted: Ráadásul nem is ő tette fel a kérést/kérdést, arról nem is beszélve, hogy Telo cartárs igenis megpróbált segíteni. Na az ilyen emberektől megy el a segítségnyújtásra törekvő lelkesedés... ;) amugy én is sokat vitáztam az ilyen fóruozóval, hogy lássa be, hogy berobban ide, kérdez, lebasz, hogy nem 5 percen belül jött a segitség, és nem álmég ott senki villáskulccsal a kezébe, majd köp egyet, és elviharzik, ilyenkor nem én vagyok a bunkó.... de már nem idegesitem magam... Page Down, és más topik... egy a gyógyír... mindegy ugyis tudom, hogy ezeknél ugyis én vagyok a paraszt .... meg te, aki nem nyujtott 120 % os segitséget egy 4 hozzászólásos fórumozón... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 amugy én is sokat vitáztam az ilyen fóruozóval, hogy lássa be, hogy berobban ide, kérdez, lebasz, hogy nem 5 percen belül jött a segitség, és nem álmég ott senki villáskulccsal a kezébe, majd köp egyet, és elviharzik, ilyenkor nem én vagyok a bunkó.... de már nem idegesitem magam... Page Down, és más topik... egy a gyógyír... mindegy ugyis tudom, hogy ezeknél ugyis én vagyok a földműves .... meg te, aki nem nyujtott 120 % os segitséget egy 4 hozzászólásos fórumozón... El is vonultam egy csendes sarokba szégyenkezni és elgondolkodni az élethez való hozzáállásomon... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts