meriva1.8 Elküldve Szeptember12, 2005 Elküldve Szeptember12, 2005 Hát, ha még létezik az, hogy teherautó kötelezőjére nincs malus, akkor kell valami teherautóstól betétlepot szerezni :wink: Már vagy 4 éve megszűnt a teherautós buli. Azóta nekik is számít a pufff.
Jim Elküldve Szeptember12, 2005 Elküldve Szeptember12, 2005 Már vagy 4 éve megszűnt a teherautós buli. Azóta nekik is számít a pufff. Hát ezt nem tudtam... Akkor meg kell várni, amíg nincs valami olyan koccanás, ahol nem ő a hibás, meg is van "bűnös" és pont azt a részt törték össze....
Amusing Elküldve Szeptember12, 2005 Elküldve Szeptember12, 2005 igen egyszerű, belvárosba nyomsz egy féket, úgyse tartja be senki a követési távolságot
Jim Elküldve Szeptember12, 2005 Elküldve Szeptember12, 2005 igen egyszerű, belvárosba nyomsz egy féket, úgyse tartja be senki a követési távolságot De asszem az oldala volt meghúzva a szóbanforgó autónak...
Amusing Elküldve Szeptember12, 2005 Elküldve Szeptember12, 2005 Nalátjátok Npasi tudja a megoldást ;)
AsztraDzsí Elküldve Szeptember13, 2005 Elküldve Szeptember13, 2005 Sziasztok.Idén áprilisban vásároltam egy 0 km es Astra Classic GCC -t. Ezidáig 5500km et nyomtam belé,és az lenne az észrevételem ,mintha a kuplungpedál hirtelen felengedésekor egy kissé valami rázkódást adna át a talpamnak.Nos,mivel elég óvatosan bántam vele,nem tudom elképzelni hogy a kinyomó csapágy lenne a ludas.Nem mindig csinálja ,de azért feltűnt.Ja és csak 1 esből felváltáskor míveli.Előtte évekig F Astrám volt,ott ugye rövidebb is a pedálút,de ott nem tapasztaltam hasonlót. Tudnátok tanácsot adni mi okozhatja? Köszi :roll:
dibidobi Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 Légyszi segítsetek: 1. G Astra 1.7 CDTI-hez magyar nyelvű leírás, gépkönyv stb honnan szerezhető be? 2. Az egyik első fényszóró párásodik. Van ötletetek, hogy mit lehetne tenni? Köszi előre is! ;)
telo Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 Sziasztok.Idén áprilisban vásároltam egy 0 km es Astra Classic GCC -t. Ezidáig 5500km et nyomtam belé,és az lenne az észrevételem ,mintha a kuplungpedál hirtelen felengedésekor egy kissé valami rázkódást adna át a talpamnak.Nos,mivel elég óvatosan bántam vele,nem tudom elképzelni hogy a kinyomó csapágy lenne a ludas.Nem mindig csinálja ,de azért feltűnt.Ja és csak 1 esből felváltáskor míveli.Előtte évekig F Astrám volt,ott ugye rövidebb is a pedálút,de ott nem tapasztaltam hasonlót. Tudnátok tanácsot adni mi okozhatja? Köszi :roll: 2-esbe váltáskor van ez? Nekem még nem tűnt fel ilyesmi... Más: a profilodban tudnál szóközöket rakni a tartózkodási helyed felsorolásába a vesszők után? Kicsit mintha széthúzná a többi avatart is... Köszi.
telo Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 Légyszi segítsetek: 1. G Astra 1.7 CDTI-hez magyar nyelvű leírás, gépkönyv stb honnan szerezhető be? 2. Az egyik első fényszóró párásodik. Van ötletetek, hogy mit lehetne tenni? Köszi előre is! ;) 1. Keress rá a "gépkönyv" szóra a G Astra fórumon belül: már többször ajánlottuk a linkjét itt a fórumon. Most nem akarom századszorra is megismételni... 2. Pl itt volt már hasonló eset: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=31...l%E1mp%2A#31271 Sztem írj a srácnak, hogy mi lett a megoldás.... De asszem régebben is volt már hasonló problémája vkinek, és ott a titok nyitja asszem a kis szellőzőnyílás volt. Segítségként: az utóbbi esetben a "*fényszór* *pár*" kifejezésre kerestem az Astra G - Astra H fórum hozzászólásain belül és a "Keresés az összes kifejezésre" volt becsekkelve.
letiltva Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 tipikus operátori válasz ... no comment
redline Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 tipikus operátori válasz ... no comment hmmmm Ad egy pontos linket. Leírja, hogyan használja hatékonyan a keresőt és merre nézzen szét. Igy talán legközelebb magától is meg fogja tudni találni a megoldást, sőt másoknak is tud esetleg segíteni. Azt is megtehette volna, hogy egyszerűen szó nélkül hagyja, nem?
telo Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 tipikus operátori válasz ... no comment Mindjárt megoperállak... :roll: ;) [shadow=gray:6c17738e35]TELO, az OPERÁTOR[/shadow:6c17738e35] :wink:
nyuszifül Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 Mindjárt megoperállak... :roll: :lol: [shadow=gray:599d17a52b]TELO, az OPERÁTOR[/shadow:599d17a52b] :wink: Csöppet hagylak magadra és máris bajba kerülsz???? ;) :wink:
telo Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 Egyébként korántsem tipikus a válasz egy tipikus első kérdezőnek, aki bevágódik ide a semmiből és egyből kérdez, mielőtt picike időt is szánna keresésre vagy legalább említést tenne utánajárásának vmilyen okból eredő sikertelenségére. A stílusról inkább nem is beszélek...
telo Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 Csöppet hagylak magadra és máris bajba kerülsz???? ;) :wink: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelo!!!!!!!!!! :roll: :lol: Hát téged is látni itt?
Jim Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 tipikus operátori válasz ... no comment Én inkább a reakciódra mondanám, hogy no comment... :?
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2005 Szerző Elküldve Szeptember22, 2005 reméljük az úr többet nem tisztel meg bennünket ezzel a stilussal.....
Jim Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 reméljük az úr többet nem tisztel meg bennünket ezzel a stilussal..... Azért nem is reagáltam durvábban, mert nem akartam belemenni egy olyan vitába, hogy miért nem lehet használni a keresőt. Úgysem értené meg.... :? Valószínűleg most én vagyok a bögre, mert miért nem írjuk le rögtön, hogy hogyan kell megcsinálni, hol találja meg, sőt még fel sem ajánlottuk neki, hogy elmegyünk hozzá megcsinálni. Milyen pofátlanok vagyunk, ugye? :twisted: Ráadásul nem is ő tette fel a kérést/kérdést, arról nem is beszélve, hogy Telo cartárs igenis megpróbált segíteni. Na az ilyen emberektől megy el a segítségnyújtásra törekvő lelkesedés... ;)
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2005 Szerző Elküldve Szeptember22, 2005 nem bögre! kancsó!! vagy köcsög? :roll: ;) :lol:
Jim Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 nem bögre! kancsó!! vagy értelmifogyatékos? :roll: ;) :lol: A "bögre" jelző idén nyáron került a felszínre, mikor Balatonon haverokkal lentvoltunk 10 napig. A k*cs*g az nagyon csúnya szó, ez sokkal barátságosabb :D , nameg gyerekek is voltak velünk ;) Vazze'! Lekancsóztál????? Leértelmifogyatékosoztál???? :lol: :( :D Inkább tessék nekem faxa zsiráfos képet, animált gifet keresni avatarnak :D
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2005 Szerző Elküldve Szeptember22, 2005 Azért nem is reagáltam durvábban, mert nem akartam belemenni egy olyan vitába, hogy miért nem lehet használni a keresőt. Úgysem értené meg.... :? Valószínűleg most én vagyok a bögre, mert miért nem írjuk le rögtön, hogy hogyan kell megcsinálni, hol találja meg, sőt még fel sem ajánlottuk neki, hogy elmegyünk hozzá megcsinálni. Milyen pofátlanok vagyunk, ugye? :twisted: Ráadásul nem is ő tette fel a kérést/kérdést, arról nem is beszélve, hogy Telo cartárs igenis megpróbált segíteni. Na az ilyen emberektől megy el a segítségnyújtásra törekvő lelkesedés... ;) amugy én is sokat vitáztam az ilyen fóruozóval, hogy lássa be, hogy berobban ide, kérdez, lebasz, hogy nem 5 percen belül jött a segitség, és nem álmég ott senki villáskulccsal a kezébe, majd köp egyet, és elviharzik, ilyenkor nem én vagyok a bunkó.... de már nem idegesitem magam... Page Down, és más topik... egy a gyógyír... mindegy ugyis tudom, hogy ezeknél ugyis én vagyok a paraszt .... meg te, aki nem nyujtott 120 % os segitséget egy 4 hozzászólásos fórumozón...
Jim Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 amugy én is sokat vitáztam az ilyen fóruozóval, hogy lássa be, hogy berobban ide, kérdez, lebasz, hogy nem 5 percen belül jött a segitség, és nem álmég ott senki villáskulccsal a kezébe, majd köp egyet, és elviharzik, ilyenkor nem én vagyok a bunkó.... de már nem idegesitem magam... Page Down, és más topik... egy a gyógyír... mindegy ugyis tudom, hogy ezeknél ugyis én vagyok a földműves .... meg te, aki nem nyujtott 120 % os segitséget egy 4 hozzászólásos fórumozón... El is vonultam egy csendes sarokba szégyenkezni és elgondolkodni az élethez való hozzáállásomon... :lol:
Recommended Posts