presidentÁkos Elküldve Július17, 2016 Megoszt Elküldve Július17, 2016 On 2016. 07. 16. at 19:31, presidentÁkos írta: Amúgy még mindig nincs senkinek semmi ötlete, hogy a kocsi induláskor miért nyikorog egy kicsit majd kb 30km/h-nál elcsendesedik (közben gyorsulva a hang is gyorsul..) ,és rossz utakon is miért nyikorog? up.. plusz hogy lehet az ablaktörlőnek a végét leszedni? ki akarom cserélni az első kettőt egymással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július17, 2016 Megoszt Elküldve Július17, 2016 1 perc, presidentÁkos írta: up.. plusz hogy lehet az ablaktörlőnek a végét leszedni? ki akarom cserélni az első kettőt egymással. A lapátot akarod kicserélni? Mert elvileg nem egyforma hosszúak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
presidentÁkos Elküldve Július17, 2016 Megoszt Elküldve Július17, 2016 1 perc, Geopake írta: A lapátot akarod kicserélni? Mert elvileg nem egyforma hosszúak. Igen, mert hagy 2 csíkot, de még kiszerelni sem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július17, 2016 Megoszt Elküldve Július17, 2016 Just now, presidentÁkos írta: Igen, mert hagy 2 csíkot, de még kiszerelni sem tudom. Akkor inkább vegyél 2 újat,mert az előtted lévő 55cm-es a másik oldali meg 48cm-es ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
presidentÁkos Elküldve Július18, 2016 Megoszt Elküldve Július18, 2016 (edited) Köszi Geopake. Szerintetek ez (~1900 FT) http://www.aliexpress.com/item/Car-MP3-Audio-Player-Bluetooth-FM-Transmitter-Wireless-FM-Modulator-Car-Kit-HandsFree-Dual-USB-Charger/32519147134.html?spm=2114.13010208.99999999.294.zd1iYa Ugyanez mint ez? (~10,000 FT) http://www.emag.ro/car-kit-auto-allwinner-cu-functie-de-modulator-fm-bc06/pd/DK88CYBBM/ Módosítva Július18, 2016 : presidentÁkos Link to comment Megosztás: More sharing options...
NW1 Elküldve Július18, 2016 Megoszt Elküldve Július18, 2016 Kinézetre biztos. Kérdés belül mi van. Egyszer vettem transmittert, de 1 nappal később vissza is vittem, mert csapnivaló volt a minősége. Próbáltam egy másikat, azzal CD minőségű volt a hang, az általam vásárolté inkább kazetta. Utána nem is próbálkoztam ilyennel. Szerintem érdemes olyan helyen venni ilyet, ahova visszaviheted. Vagy annyiért megvenni, amit nem sajnálsz, ha kidobott pénz lesz, ha nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Persze ne így legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Július18, 2016 Megoszt Elküldve Július18, 2016 21 órája, Geopake írta: Akkor inkább vegyél 2 újat,mert az előtted lévő 55cm-es a másik oldali meg 48cm-es ha jól emlékszem. Az már sok. 50és 47(vagy 48) max ami még elfér és nem ütik le egymást. 52es 48al már összeér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július18, 2016 Megoszt Elküldve Július18, 2016 6 perce, Atala írta: Az már sok. 50és 47(vagy 48) max ami még elfér és nem ütik le egymást. 52es 48al már összeér. A 48 az tuti.A másikra nem emlékszem.Az biztos,hogy nem egyforma a kettő gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Július18, 2016 Megoszt Elküldve Július18, 2016 8 perce, Geopake írta: A 48 az tuti.A másikra nem emlékszem.Az biztos,hogy nem egyforma a kettő gyárilag. 50, :D, én tudom mert nagyobbat vettem és összérnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július18, 2016 Megoszt Elküldve Július18, 2016 1 perc, Atala írta: 50, :D, én tudom mert nagyobbat vettem és összérnek :D Kell bele egy nagyobb szélvédő és akkor nem érnek össze:) de hülye vagyok,hát akkor is összeérne:) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július19, 2016 Megoszt Elküldve Július19, 2016 On 2016. 07. 16. at 20:05, Geopake írta: Valaki csinált egy darab csőből állítót.Volt is róla kép.Nekem is jó lenne beállítani. Nem kell csinálni, meg is lehet venni, ráállt a leleményes utángyártóipar: http://www.ebay.co.uk/itm/Washer-Jet-Nozzle-Adjusting-Tool-Vauxhall-Astra-J-Insignia-/311348370090 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július19, 2016 Megoszt Elküldve Július19, 2016 ...de ha mégis s.k. szeretnél csinálni, akkor itt a méretezés: 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMilán Elküldve Július19, 2016 Megoszt Elküldve Július19, 2016 Na szüleim végre vettek autót, nem Opel, nem is SX4, hanem egy Seat Cordoba. Úgyhogy szegény Astrát végre csak Én fogom hajtani és nem az egész család. (persze kivétel mindig van, pl vonohórog+utánfutó...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július19, 2016 Megoszt Elküldve Július19, 2016 1 óra, tgabika76 írta: Nem kell csinálni, meg is lehet venni, ráállt a leleményes utángyártóipar: http://www.ebay.co.uk/itm/Washer-Jet-Nozzle-Adjusting-Tool-Vauxhall-Astra-J-Insignia-/311348370090 Lehet elkérem a Schillertől kölcsönbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Július19, 2016 Megoszt Elküldve Július19, 2016 2 órája, tgabika76 írta: ...de ha mégis s.k. szeretnél csinálni, akkor itt a méretezés: Köszönöm én is, még jól jöhet! Sikerült belőni közben már egy apró csavarhúzóval Link to comment Megosztás: More sharing options...
presidentÁkos Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 Normális, hogy ha semmi ventilátor nincs bekapcsolva se klíma akkor is fúj levegőt az utastérbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 7 órája, presidentÁkos írta: Normális, hogy ha semmi ventilátor nincs bekapcsolva se klíma akkor is fúj levegőt az utastérbe? Ha a klíma be van kapcsolva, akkor olyan sebességgel fúj levegőt mintha az utastérfűtés ventilátor kapcsolója 1-es állásban lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 (edited) 10 órája, presidentÁkos írta: Normális, hogy ha semmi ventilátor nincs bekapcsolva se klíma akkor is fúj levegőt az utastérbe? Nem fúj az semmit. A menetközben kintről beáramló levegőt érezheted. Tekerd le a szellőző rács melletti állítót, ha zavar. Módosítva Július20, 2016 : Cs. Zoltán Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július21, 2016 Megoszt Elküldve Július21, 2016 On 2016. 07. 20. at 13:49, presidentÁkos írta: Normális, hogy ha semmi ventilátor nincs bekapcsolva se klíma akkor is fúj levegőt az utastérbe? Minimális légmozgás lehet a menetszéltől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
presidentÁkos Elküldve Július22, 2016 Megoszt Elküldve Július22, 2016 Ömm.. álló helyzetben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMilán Elküldve Július22, 2016 Megoszt Elküldve Július22, 2016 4 órája, presidentÁkos írta: Ömm.. álló helyzetben? Ha nagy szél fúj odakint, szerintem igen. Tedd belső levegő keringetésre, akkor nem szabad neki jönnie. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMilán Elküldve Július24, 2016 Megoszt Elküldve Július24, 2016 (edited) Az 5 ajtós G Astra befér egy 3X5-ös garázsba? Illetve 2m magasság is elég? (4 ajtós sedan méretei, szerintem az 5 ajtós se lehet nagyobb) Van valakinek tapasztalata mobilgarázzsal? (lemezgarázs) Módosítva Július24, 2016 : KMilán Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Július24, 2016 Megoszt Elküldve Július24, 2016 14 perce, KMilán írta: Az 5 ajtós G Astra befér egy 3X5-ös garázsba? Illetve 2m magasság is elég? (4 ajtós sedan méretei, szerintem az 5 ajtós se lehet nagyobb) Van valakinek tapasztalata mobilgarázzsal? (lemezgarázs) Szerintem befér, a miénk is kb ekkora, de ha gondolod le is tudom mérni pontosan Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMilán Elküldve Július24, 2016 Megoszt Elküldve Július24, 2016 1 órával ezelőtt, peacetrang írta: Szerintem befér, a miénk is kb ekkora, de ha gondolod le is tudom mérni pontosan Egy ilyen garázsra gondoltam, ennél olcsóban nem igen lehet kihozni. Bár nem tudom mennyire hasznos, mindenesetre nem csillaggarázs. http://www.eurostal.hu/mobilgarazs01/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Július24, 2016 Megoszt Elküldve Július24, 2016 (edited) 2 órája, KMilán írta: Az 5 ajtós G Astra befér egy 3X5-ös garázsba? Illetve 2m magasság is elég? (4 ajtós sedan méretei, szerintem az 5 ajtós se lehet nagyobb) Van valakinek tapasztalata mobilgarázzsal? (lemezgarázs) A kombi a garázsunkba (3x5,5m) elfér jól, becsukott ajtónál is ki tudom nyitni a csomagér ajtót, körbe tudom járni az autót (pedig munkapad is van a garázsban illetve a szembe falon elé van pakolva kb 25-30cm szélességig, de így is tudok előtte is bóklászni). Az egyik falra jobban rá kell állni, de akkor a vezető ajtót lényegében ki tudom tárni. Ellenben nekem az a gondom vele így nyáron, hogy bár tégla és a másik oldala egy melléképület, mégis meleg tud lenni bent. Az egész melléképület félig árnyékba van egész nap, csak délután süti a nap a garázs tetejét, és olyankor ha kint 34-35 fok van, akkor bent 26-28. De ha hazaérek és beállok meleg (forró) motorral, egyből lesz bent 36-38 fok. Mindent tárva hagyok, ablakot is kinyitom az árnyékos oldalra és a motorháztetőt is felnyitom (had mozogjon a levegő). Így estére lesz bent 26-28 fok ismét, Nem jó az autónak (szerintem), ha egész éjjel is 30+ fokban fől miközben semmi légmozgás nincs és a motorér alig bír visszahűlni. De egy nem árnyékos lemezgarázs jó eséllyel sütő lesz ilyen időben... Módosítva Július24, 2016 : Janó32 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts