gezoli Elküldve Július1, 2016 Megoszt Elküldve Július1, 2016 5 órája, Cs. Zoltán írta: Sziasztok! Motortér szigetelés után kutatok. Ha valakinek a szeme megakad valahol egy jól árazott ilyenen, kérem, jelezzen! Köszönettel: Zoltán http://www.jofogas.hu/budapest/Opel_astra_G_motorhazteto_szigeteles_51447328.htm http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemplen/Opel_astra_G_motorhazteto_ala_szigeteles___tarto_bolhak_51413360.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
toma2105 Elküldve Július1, 2016 Megoszt Elküldve Július1, 2016 8 órája, nagyjoci írta: az olajról hallottam hogy eszik, a kérdés mennyire. Szia! Nekem kb 2 litert megeszik,10.000km alatt. Az egr-t le lehet zárni,de a számítógép jelezni fogja. Hosszabb úton,motorféknél kigyullad a sárga hibalámpa. 3000-es fordulat alatt lomha. Nekem a fogyasztásom, 7L volt a legkevesebb (biztos ki lehet hozni jobbat is) 8,5 a legtöbb. Hidrotőkéim csattognak. Összességében szeretem, mert jó autó, Sehol nem hagyott még ott,szóval sok szerencsét hozzá,itt a fórumon sok infót megtalálsz mindenről,és sok segítőkész márkatárs van itt. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Július1, 2016 Megoszt Elküldve Július1, 2016 7 órája, gezoli írta: http://www.jofogas.hu/budapest/Opel_astra_G_motorhazteto_szigeteles_51447328.htm http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemplen/Opel_astra_G_motorhazteto_ala_szigeteles___tarto_bolhak_51413360.htm Köszönöm! A másodikat meg is üzleteltem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Július1, 2016 Megoszt Elküldve Július1, 2016 1 órával ezelőtt, Cs. Zoltán írta: Köszönöm! A másodikat meg is üzleteltem. Csak szólj rá az eladóra, ha futárral vennéd, hogy nehogy ketté merje hajtani, mert akkor addig volt szigetelésed. Sajnos láttam már ilyet, de az enyém épségben érkezett 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ettike Elküldve Július1, 2016 Megoszt Elküldve Július1, 2016 Sziasztok. Nekem olyan problemam lenne,hogy vettunk bontoban egy emelokaros ablakemrlot,a belso burkolattal egyutt,de a bal oldalin hianyzik az elektromos tukor allito "kupakja" ilyen vakdugo szeru.ertitek remelem.sorry no vagyok. Szoval ilyet hol tudnank szerezni? Paparol hoztuk,a csavo nem biztos,hogy feladja.kozelebbi bontokat hivtunk de gondolom egyben akarjak eladni ha van is nekik,igy nemleges valaszokat kaptunk. Barmilyen otletet szivesen fogadok.es elore is koszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július1, 2016 Megoszt Elküldve Július1, 2016 2 órája, Ettike írta: Sziasztok. Nekem olyan problemam lenne,hogy vettunk bontoban egy emelokaros ablakemrlot,a belso burkolattal egyutt,de a bal oldalin hianyzik az elektromos tukor allito "kupakja" ilyen vakdugo szeru.ertitek remelem.sorry no vagyok. Szoval ilyet hol tudnank szerezni? Paparol hoztuk,a csavo nem biztos,hogy feladja.kozelebbi bontokat hivtunk de gondolom egyben akarjak eladni ha van is nekik,igy nemleges valaszokat kaptunk. Barmilyen otletet szivesen fogadok.es elore is koszi. Olyat nem fogsz szerintem kapni. Kétféle létezik. Elektromos tükrös és manuális. Értelemszerűen a másodiknál kimaradt a kapcsoló helye, nem vakdugóval oldották meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Július1, 2016 Megoszt Elküldve Július1, 2016 2 órája, Ettike írta: Sziasztok. Nekem olyan problemam lenne,hogy vettunk bontoban egy emelokaros ablakemrlot,a belso burkolattal egyutt,de a bal oldalin hianyzik az elektromos tukor allito "kupakja" ilyen vakdugo szeru.ertitek remelem.sorry no vagyok. Szoval ilyet hol tudnank szerezni? Paparol hoztuk,a csavo nem biztos,hogy feladja.kozelebbi bontokat hivtunk de gondolom egyben akarjak eladni ha van is nekik,igy nemleges valaszokat kaptunk. Barmilyen otletet szivesen fogadok.es elore is koszi. Őszintén megvallva fogalmam sincs mire gondolsz... Azonban azért linkelek egy, talán erről van szó (ez megy az elektomos tükörállító helyére... https://cromax.hu/karosszeria/ajtok_es_alkatreszei/ajto_burkolat_alkatreszei/takarofedel_tukorallito_kapcsolo_helyere_astra_g_zafira_a_51904 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ettike Elküldve Július1, 2016 Megoszt Elküldve Július1, 2016 Ohh.ez az.pont ez Nezzetek el a leirasom,nobol vagyok.autohoz annyit ertek hogy 4kereke van kb. Nagyon szepen koszonom Link to comment Megosztás: More sharing options...
toma2105 Elküldve Július1, 2016 Megoszt Elküldve Július1, 2016 Sziasztok! Meg tudná valaki mondani hogy ezek mik? Mi célt szolgálnak? Az első,a lökhárítón belül van, a hűtő előtt, középen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Július1, 2016 Megoszt Elküldve Július1, 2016 1 óra, Ettike írta: Ohh.ez az.pont ez Nezzetek el a leirasom,nobol vagyok.autohoz annyit ertek hogy 4kereke van kb. Nagyon szepen koszonom Igazán nincs mit! Ezen az oldalon is vannak hasznos és kevésbé hasznos hozzászólások/segítségek de azért érdemes kérdezni hátha... 1 órával ezelőtt, toma2105 írta: Sziasztok! Meg tudná valaki mondani hogy ezek mik? Mi célt szolgálnak? Az első,a lökhárítón belül van, a hűtő előtt, középen. Az első képen a külső hőmérséklet szenzora (jeladója) látható, a második képen lévő nekem sajnos nem ismerős... Nálam (Z16XE) nem rémlik hogy lenne ilyen, de lehet hogy csak a memóriám nem a régi már... , 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Július1, 2016 Megoszt Elküldve Július1, 2016 (edited) 10 órája, peacetrang írta: Csak szólj rá az eladóra, ha futárral vennéd, hogy nehogy ketté merje hajtani, mert akkor addig volt szigetelésed. Sajnos láttam már ilyet, de az enyém épségben érkezett Azt mondta egy vastagabb hengerre megpróbálja óvatosan felhajtani. A beszélgetésünk alapján , illetve mivel több bontott cuccot értékesít, feltételezek nála annyi rutint, hogy ne törje el. Ha mégsem így történik, mérges leszek... De, köszönöm a tanácsod! Üdvözlettel: Zoltán Módosítva Július1, 2016 : Cs. Zoltán 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2016 Megoszt Elküldve Július2, 2016 10 órája, toma2105 írta: Sziasztok! Meg tudná valaki mondani hogy ezek mik? Mi célt szolgálnak? Az első,a lökhárítón belül van, a hűtő előtt, középen. A második a MAP-szenzor, a szívótorokban a depressziót méri. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
toma2105 Elküldve Július2, 2016 Megoszt Elküldve Július2, 2016 10 órája, Janó32 írta: Az első képen a külső hőmérséklet szenzora (jeladója) látható, a második képen lévő nekem sajnos nem ismerős... Nálam (Z16XE) nem rémlik hogy lenne ilyen, de lehet hogy csak a memóriám nem a régi már... , 37 perce, zotya975 írta: A második a MAP-szenzor, a szívótorokban a depressziót méri. Köszi mindkettőtöknek! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Július2, 2016 Megoszt Elküldve Július2, 2016 8 órája, Cs. Zoltán írta: Azt mondta egy vastagabb hengerre megpróbálja óvatosan felhajtani. A beszélgetésünk alapján , illetve mivel több bontott cuccot értékesít, feltételezek nála annyi rutint, hogy ne törje el. Ha mégsem így történik, mérges leszek... De, köszönöm a tanácsod! Üdvözlettel: Zoltán Akkor reméljük nem lesz baja. Elég az is ha tesz a 2 oldalára kartont, aztán körbetekeri fóliával. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
NW1 Elküldve Július3, 2016 Megoszt Elküldve Július3, 2016 Sziasztok, 5 ajtós ferdehátúhoz létezik utólag felszerelhető csomagtérháló? Tudom, ezt inkább kombira, egyterűre találták ki, de hátha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Július3, 2016 Megoszt Elküldve Július3, 2016 Sziasztok! A tükörállító kapcsolómon eltört pár hete az a pöcök, amivel állítom, hogy bal vagy jobb tükröt szeretném állítgatni. Szereztem egy másikat ismerősömtől, de az egy kombiból való, és nálam nem működik. Van különbség a kettő közt, vagy miért nem megy? Nem találtam eddig csak egy féle kapcsolót.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyjoci Elküldve Július3, 2016 Megoszt Elküldve Július3, 2016 On 2016. 07. 01. at 5:31, toma2105 írta: Szia! Nekem kb 2 litert megeszik,10.000km alatt. Az egr-t le lehet zárni,de a számítógép jelezni fogja. Hosszabb úton,motorféknél kigyullad a sárga hibalámpa. 3000-es fordulat alatt lomha. Nekem a fogyasztásom, 7L volt a legkevesebb (biztos ki lehet hozni jobbat is) 8,5 a legtöbb. Hidrotőkéim csattognak. Összességében szeretem, mert jó autó, Sehol nem hagyott még ott,szóval sok szerencsét hozzá,itt a fórumon sok infót megtalálsz mindenről,és sok segítőkész márkatárs van itt. Köszönöm a válaszod. Örülök,hogy egy ilyen fórum tagja lehetek ahol a tagok ennyire segítőkészek! 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Július6, 2016 Megoszt Elküldve Július6, 2016 (edited) Motortér szigetelés épségben megérkezett. Ha valaki ilyenen gondolkozik vagy fog gondolkozni, szerintem fölösleges. Kicsit többet vártam tőle, de minimális (10-es skálán osztályozva 1 vagy2) a hatása. Nem baj, reménykedem benne, hogy talán így télen valamivel hamarabb melegszik majd, kevésbé lesz habosodás. Módosítva Július6, 2016 : Cs. Zoltán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Július6, 2016 Megoszt Elküldve Július6, 2016 (edited) On 2016. 07. 02. at 8:07, peacetrang írta: Akkor reméljük nem lesz baja. Elég az is ha tesz a 2 oldalára kartont, aztán körbetekeri fóliával. Egyébként pont így csinálta. Opelbontós a fickó. Karton helyett egy ajtókárpitot és egy (szerintem) csomagtér gumira ragasztott kárpitját kaptam ajándékba . Módosítva Július6, 2016 : Cs. Zoltán 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Július7, 2016 Megoszt Elküldve Július7, 2016 11 órája, Cs. Zoltán írta: Motortér szigetelés épségben megérkezett. Ha valaki ilyenen gondolkozik vagy fog gondolkozni, szerintem fölösleges. Kicsit többet vártam tőle, de minimális (10-es skálán osztályozva 1 vagy2) a hatása. Nem baj, reménykedem benne, hogy talán így télen valamivel hamarabb melegszik majd, kevésbé lesz habosodás. Hát igen... Mivel Neked Z14XEP láncos autód van, ott nem csak a motorháztető szigetelése hiányzik/gyenge/gyengébb (meg ugyebár a láncos motor jellegzetes hangja is erősebb). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július7, 2016 Megoszt Elküldve Július7, 2016 20 órája, Cs. Zoltán írta: Motortér szigetelés épségben megérkezett. Ha valaki ilyenen gondolkozik vagy fog gondolkozni, szerintem fölösleges. Kicsit többet vártam tőle, de minimális (10-es skálán osztályozva 1 vagy2) a hatása. Nem baj, reménykedem benne, hogy talán így télen valamivel hamarabb melegszik majd, kevésbé lesz habosodás. Én már vettem bele,de előtte sem volt túl hangos.A classicból hiányzik a tűzfal szigetelés is.Azt már nehezebb rávarázsolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Július7, 2016 Megoszt Elküldve Július7, 2016 (edited) Egy szíjjas motor biztosan csendesebb. Az az igazság, hogy még nem nagyon hallgattam közelebbről ilyen G-astrát. Az enyémet sem tartom egyébként hangosnak. Kívülről van egy jellegzezetes, érces, kissé "knight rideres" hangja, de tetszik. Ami zavaró számomra az a -nem tudom mennyire tipikus- gyenge csattogás, ami bentről még jobban is hallható, mint kívül. Reméltem, hogy a szigetelés ezt majd tompítja. Jó kis masina ez, ettől függetlenül. Szeretem. Módosítva Július7, 2016 : Cs. Zoltán Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Július8, 2016 Megoszt Elküldve Július8, 2016 On 2016. 07. 07. at 1:03, Cs. Zoltán írta: Motortér szigetelés épségben megérkezett. Ha valaki ilyenen gondolkozik vagy fog gondolkozni, szerintem fölösleges. Kicsit többet vártam tőle, de minimális (10-es skálán osztályozva 1 vagy2) a hatása. Nem baj, reménykedem benne, hogy talán így télen valamivel hamarabb melegszik majd, kevésbé lesz habosodás. Hát a mi nagy csattogós lepkénkhez (z14xep) ez valóban kevés, én is inkább abban bízom, hogy télen hátha könnyebben melegszik/nehezebben hűl le majd a gép. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
presidentÁkos Elküldve Július12, 2016 Megoszt Elküldve Július12, 2016 Ha jól tudom, a csomagtartó számtáblatartója astra g hiba, hogy zörög ha lecsukom az ajtót és nem áll rendesen, hogy lehetne ezt fixálni anélkül a fehér drótszerűség nélkül? (istentudja mi a neve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július13, 2016 Megoszt Elküldve Július13, 2016 9 órája, presidentÁkos írta: Ha jól tudom, a csomagtartó számtáblatartója astra g hiba, hogy zörög ha lecsukom az ajtót és nem áll rendesen, hogy lehetne ezt fixálni anélkül a fehér drótszerűség nélkül? (istentudja mi a neve) Kábelkötegelőre gondolsz? Én egy kis ragasztós szivaccsal oldottam meg, olyannal amivel szokták tömíteni az ajtókat, ablakokat. Azóta nem zörög nálam sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts