Atommanó Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Kedves Klajbi! Ne légy türelmetlen, ha valaki fog tudni segíteni biztos megteszi! 8 éves 14000 km-el????? Az 1750 km/év, elég karcsú... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Kedves Klajbi! Ne légy türelmetlen, ha valaki fog tudni segíteni biztos megteszi! 8 éves 14000 km-el????? Az 1750 km/év, elég karcsú... Megkímélt. :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Mi van nyuszmusz, Tigrára váltottálIgen :lol: De még megvan az Astrám is:) A Jeky lett a "családi autó":) Utánaolvastam! Gratula nyuszmusz! Nagyon hasít az új autód! Köszönöm szépen :) :( Van teteje, ha akarom. Mai időjárást tekintve, hát ma akartam:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 sziasztok!Valaki tud nekem segíteni egy astra light üzemben tartási könyvvel? most vettem 1997 évjáratú és a tulaj nem tudta ideadni. Esetleg irj az info@opel.hu-ra és talán megszánnak egy fénymásolt példánnyal. De ez cska 1 tipp.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Igen :lol: De még megvan az Astrám is:) A Jeky lett a "családi autó":)És esetleg nem jössz le vmelyikkel a Balatonszemesi talira? :roll: Van teteje, ha akarom. Mai időjárást tekintve, hát ma akartam:( Hát medencének én sem szívesen használnám azt a szép autót... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 És esetleg nem jössz le vmelyikkel a Balatonszemesi talira?Meglátjuk :lol: Hát medencének én sem szívesen használnám azt a szép autót... Igen, nem lett volna túl szerencsés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Sziaszok! Üdvözlet mindenkinek régi és új tagoknak. Gratula nyuszmusznak az új gépéhez. Naaggyon állat! Kicsit eltűntem az utóbbi időben de eléggé sűrűk voltak a hétvégék. Úgyhogy most van egy csomó utánna olvasnivalóm. De vhogy majd csak behozom a lemaradást. A csütörtöki Lurdy talit lehet hogy betudom iktatni. Nagyon dolgozok a dolgon, mert már egy csomóról remaradtam :lol: . Telo neked meg küldöm a szupertitkos infót, amúgy ha jól emlékszem a bemutatkozó írásomban elárultam, de inkább elküldöm, mert úgy egyszerűbb, mint kikeresgélni. Addig is minden jót! Sziaszok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Szép jó napot mindenkinek! Gratula nyuszmusznak az új gépéhez. Naaggyon állat! Köszönöm szépen:) Remélem be tudod iktatni a talit:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Hali mindenkinek! Nyuszmusz: Úgy tűnik menni fog a Lurdy tali , de tuti csak csüt. délelőtt lesz a dolog. Addig meg a bizonytalanság :lol:. De reménykedem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Ma reggelre ellopták a kocsimat :lol: gyári riasztó imobiliser két rejtett kapcsoló.Azóta se térek magamhoz holnap mentünk volna nyaralni.Örülhetek ha a biztosító annyit fizet hogy fedezze a hiteltartosást.és akkor még holvan az új kerék futömű kipuf stb......Volt már jobb napom is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Ma reggelre ellopták a kocsimat :) gyári riasztó imobiliser két rejtett kapcsoló.Azóta se térek magamhoz holnap mentünk volna nyaralni.Örülhetek ha a biztosító annyit fizet hogy fedezze a hiteltartosást.és akkor még holvan az új kerék futömű kipuf stb......Volt már jobb napom is. Részvétem! :lol: A biztosítóval kapcsolatban jobb ha megkeresel egy ügyvédet, mert nem csak a hitelező, hanem a saját károdat is meg kell téríteniük. Erre általában csak jogi felszólítás után hajlandóak. Saját tapasztalatom nincs, de sokat informálódtam mire belementem a hitelre vásárolt autóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Részvétem! :lol: A biztosítóval kapcsolatban jobb ha megkeresel egy ügyvédet, mert nem csak a hitelező, hanem a saját károdat is meg kell téríteniük. Erre általában csak jogi felszólítás után hajlandóak. Saját tapasztalatom nincs, de sokat informálódtam mire belementem a hitelre vásárolt autóba. Ja annyit még: az összeg nem csak autó piaci értékéig terjedhet. Persze ez a biztosítási szerződéstől függ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Ma reggelre ellopták a kocsimat :) gyári riasztó imobiliser két rejtett kapcsoló.Azóta se térek magamhoz holnap mentünk volna nyaralni.Örülhetek ha a biztosító annyit fizet hogy fedezze a hiteltartosást.és akkor még holvan az új kerék futömű kipuf stb......Volt már jobb napom is. Hogy azt a jóóóóóó édes.... .....anyjukat! :evil: Már elnézést a kifejezésért. Őszintén sajnálom. :lol: Hol történt az eset? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Itthon a ház elött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Itthon a ház elött. Az örs közelében, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Az örs közelében, ugye?Igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Ma reggelre ellopták a kocsimat :lol: gyári riasztó imobiliser két rejtett kapcsoló.Azóta se térek magamhoz holnap mentünk volna nyaralni.Örülhetek ha a biztosító annyit fizet hogy fedezze a hiteltartosást.és akkor még holvan az új kerék futömű kipuf stb......Volt már jobb napom is. Nagyon sajnálom, hogy ilyesmi esett meg veled :) :( :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Őszintén sajnálom én is :lol: Elmehetnek az ilyenek a jó fenébe!!! :evil: Remélem meglesz a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 köszönöm az együttérzést srácok.Én már nem tudom mit szeretnék jobban,ha olyan állapotban kapnám vissza mint ahogy elvitték akkor szeretném visszakapni,de szét barmolva szétszedve már nem olyan biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Ma reggelre ellopták a kocsimat :lol: gyári riasztó imobiliser két rejtett kapcsoló.Azóta se térek magamhoz holnap mentünk volna nyaralni.Örülhetek ha a biztosító annyit fizet hogy fedezze a hiteltartosást.és akkor még holvan az új kerék futömű kipuf stb......Volt már jobb napom is. Te jó ég. Sajnálom. Remélem megbűnhődnek érte a szemetek!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Erőteljesen gondolkodom egy twinport motoros astra vételén, de nem tudom, hogy hogy áll ennek a típusnak az olajfogyasztása. Most egy 98-as 1.4-es ecotech-es gépem van, ennek elmegy(kevesebb mint egy liter /10.000km). Vannak már erről tapasztalatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Ma reggelre ellopták a kocsimat :lol: gyári riasztó imobiliser két rejtett kapcsoló.Azóta se térek magamhoz holnap mentünk volna nyaralni.Örülhetek ha a biztosító annyit fizet hogy fedezze a hiteltartosást.és akkor még holvan az új kerék futömű kipuf stb......Volt már jobb napom is. HÁTBASSZUS! :shock: Részvétem és nagyon sajnálom! Ilyenkor egy kicsit nekem is eszembe jut az érzés, amikor tavaly a 400eFt-os robogómat ellopták(szintén X.ker.!!!), meg hogy ez az én autómmal is bármikor megtörténhet. Szerencsére nekem garázsban parkol, de ha elmegyek valahova és parkolóban hagyom, akkor fenn áll a lehetőség. Az azért durva, hogy ennyi riasztó és lopásgátló ellenére is elvitték! Szerintem a környéken nézni kellene ki járkál autómentővel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Hey Coupe! Nagyon sajnálom! Én is rettegek az ilyesmitől. Nem találok szavakat. Respect! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyula519 Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Minoalovag írta:Erőteljesen gondolkodom egy twinport motoros astra vételén, de nem tudom, hogy hogy áll ennek a típusnak az olajfogyasztása. Most egy 98-as 1.4-es ecotech-es gépem van, ennek elmegy(kevesebb mint egy liter /10.000km). Vannak már erről tapasztalatok? Én 2 hónapja vettem 1,6 TWP-t és eddig 4000 km körül van benne, de olajfogyi az nem volt. Egyébként nagyon megy a kicsike :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts